160 EUR ISTANBUL autocar 23 oct. 2013

ISTANBUL  23-28  oct. 2013

ULTIMELE 6 LOCURI!!!

PROGRAM TURISTIC şi SHOPPING

EUROPA-Stramtoarea Bosfor-ASIA        5 zile

 

ZIUA 1Miercuri (de Paste si Rusalii – Joi), ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei. Tur by night Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC.Cazare in Istanbul.
ZIUA 2 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber – shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).                                                                                                                                        Cazare in Istanbul.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul.                                                                                                                                         Cazare in Istanbul.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 –  croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber – shopping.                                                                                                   Cazare in Istanbul.
ZIUA 5Duminica (de Paste si Rusalii – Luni), mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET:  125 €+35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 2),

 tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                     Supliment single 70 €.

La inscriere se achita minim 50 €.                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti.                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

  • servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
  • 4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
  • transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Hotel 3*** - situat in Istanbul, zona Grand Bazar – Sfanta Sofia – Moscheea Albastra. Camere, pentru 2 persoane, cu TV si grup sanitar propriu cu dus.

 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.