231 EUR/ PERS. REVELION UNGARIA 2014

 REVELION 2014 UNGARIAOferta Speciala Revelion 2013-2014 Ungaria

231 EUR/ PERS

 

HAJDUSZOBOSZLO

 

Este situat în nord – estul Marii Câmpii Ungare, la 20 km sud de Debrecen, în judeţul Hajdu-Bihar.

Oraşul este atestat documentar în anul 1075 cu numele de Szoboszlo când Regele Geza I a donat domeniul regal Szoboszlo. Oraşul a început să se dezvolte după anul 1925 odată cu descoperirea apei termale.

Datorită efectelor terapeutice ale apei termale, staţiunea este cunoscută în întreaga lume. Apa termală are o temperatură de 75 OC şi ajunge la suprafaţă de la o adăncime de 1110 m. Conţine iod, brom şi sare, fiind în primul rând recomandată pentru afecţiuni reumatice. Peste 40 de feluri de tratamente stau la dispoziţia clienţilor.

Hungarospa este cel mai mare complex de băi din Europa şi stă la dispoziţia turiştilor de mai mult de 70 de ani cu tratamente bazate pe apă termală. Clădirea băilor termale a fost renovată complet în anul 1999. Dispune de patru piscine exterioare, în pavilion se găsesc alte trei piscine (interioare) cu apă termală de 32, 36 şi 38 OC. Pavilionul a fost renovat în anul 2002 când s-a creat o bază de tratament deasupra aşa numitului culoar cu căzi, pentru clienţii hotelului din vecinătate. La parter se află trei cabinete medicale, sală de tratament şi sală de gimnastică medicală. La etaj se află sălile de masaj şi de tratament. S-a creat şi un parc special amenajat pentru odihnă. Apa cu conţinut de iod, brom, sare este în primul rând recomandată pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Curele de baie au un efect benefic şi pentru boli neurologice, chirurgicale, dermatologice (eczeme, psoriazis). Se obţin rezultate bune şi în tratarea stării de după hemoragie cerebrală, paralizii provenite din sindromul Heine Medin, nevralgii, dureri neuralgice. Datorită faptului că în apă se găseşte estrogen, multe femei sterile, după trei-patru cure au rămas însărcinate. Printre altele, se pot enumera masajul, tratament cu nămol, baie cu greutăţi, masaj subacvatic, gimnastică subacvatică, diferite electroterapii şi cele mai moderne terapii cu laser. Băile nu sunt recomandate pentru cei cu afecţiuni dermatologice contagioase, tumori, inflamaţii acute, insuficienţe circulatorii, boli ale sistemului nervos central.

 

HOTEL KORONA 3*

 

Localizare: hotelul este situat în inima staţiunii, la 20 de m de complexul balnear Hungarospa.

Facilităţi: recepţie, parcare păzită (gratuit), seif la recepţie, saună, infrasaună, baie cu aburi, wellness, salon pentru servirea micului dejun (50 persoane).

În incinta centrului terapeutic ERIKA hotelul oferă duş subacvatic, masaj pentru arderea grăsimii şi diferite terapii medicale.

Cazare: este asigurată în 28 camere duble, 3 apartamente, 1 cameră familială cu 5 paturi. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, telefon, frigider, minibar.

Masă: mic dejun bufet sau demipensiune cu cină cu meniuri la alegere.

Restaurantul hotelului oferă meniuri cu specific unguresc şi tradiţional.

Animalele de companie sunt permise.

 

PACHET REVELION

 

Tarife în EUR / persoană / pachet

Tip cameră

3 nopţi

4 nopţi

5 nopţi

Cameră dublă

231

277

333

Bonus

1 x bilet de intrare la Aquapalace,

1 x bilet de intrare la baia termală

2 x bilete de intrare la Aquapalace, 1 x bilet de intrare la baia termală

2 x bilete de intrare la Aquapalace, 2 x bilete de intrare la baia termală

Pachetul include: 3 , 4 sau 5 nopţi cazare cu demipensiune (între 27.12.13-03.01.14), cină festivă de Revelion cu consum de băuturi în regim ultra all inclusive, programe de divertisment, muzică live, foc de artificii, tombolă, acces la saună şi infracabină, parcare, seif, internet wireless, 1 masaj pentru adulţi, intrările la baia termală şi Aquapalace conform tabelului.

Taxa de staţiune se plăteşte la faţa locului: 450 HUF/pers./noapte (începând cu 01.01.14 această taxă ar putea fi majorată)

Reduceri copii: (cu 2 adulţi în cameră)

- copil 0-2,99 ani: gratuit.

- copil 3-11,99 ani: -50% din pachet

- copil 12-17,99 ani: -30% din pachet

 

REVELION UNGARIA

236 EUR/ PERS

GYULA

Gyula este un oraş balnear, situat la graniţa de sud-est a ţării, la doar 5 km de punctul de frontieră Gyula-Vărşand. Aici se găseşte singura cetate de cărămidă intactă din Europa Centrală. Este un oraş liniştit, bogat în monumente istorice, parcuri şi izvoare cu apă termală.

 

HUNGUEST HOTEL ERKEL 4*/3*

 

Localizare: hotelul este situat în grădina cetăţii de cărămidă, lângă baia termală Varfurdo.

Cazare: este asigurată în 2 clădiri, aripa Dürer 4* şi aripa Munkacsy 3*.

Aripa Dürer 4*: camerele renovate sunt dotate cu grup sanitar propriu, balcon, aer condiţionat, televizor LCD, minibar, telefon, internet, seif.

Sunt 173 camere standard, 9 suite şi 4 camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Aripa Munkacsy 3*: camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor, minibar, telefon. Sunt 19 camere spaţioase şi cu aer condiţionat tip superior, 98 camere standard şi 5 camere speciale pentru persoane cu handicap locomotor.

Camere pentru nefumători disponibile în ambele clădiri.

Masă: demipensiune.

Facilităţi: parcare cu plată, seif, taxi, spălătorie, farmacie, salon de înfrumuseţare, sală de conferinţe, restaurant Orchidea, restaurant Nosztalgia cu specialităţi internaţionale şi ungureşti. La restaurantul Nosztalgia este muzică live.

Sport şi fitness: piscină, saună finlandeză, saună infra, baie cu aburi, solar, centru de fitness, salon de cosmetică, pedichiură, manichiură, masaje, coafor, biliard, sală aerobic, cameră salină.

Sectia de terapie la baia Varfurdo: tratamente reumatologice, masaj medical, jet-masaj subacvatic, baie cu dioxid de carbon, nămol. La sectia de fizioterapie: magnetronterapie, tratamente electroterapeutice de frecvenţă joasă şi medie.

Programe opţionale:

- Tur de oraş Gyula

- Excursie la muzeul satului

- Excursie la Opusztaszer

 

PACHET REVELION

 

Tarife în EUR / persoană / pachet

Tip cameră

3 nopţi

Cameră single standard 4* spre est

360

Cameră single standard 4* spre cetate

372

Cameră dublă standard 4* spre est

293

Cameră dublă standard 4* spre cetate

304

Pat suplimentar

191

Pat suplimentar copil 6-12 ani

169

Cameră single standard 3* spre est

282

Cameră single standard 3* spre cetate

293

Cameră single superior 3* spre cetate

304

Cameră dublă standard 3* spre est

236

Cameră dublă standard 3* spre cetate

248

Cameră dublă superior 3* spre cetate

260

Pat suplimentar

169

Pat suplimentar copil 6-12 ani

146

Pachetul include:

Aripa Durer 4*: 3 nopţi cazare cu demipensiune (între 30.12.13-02.01.14 ), cină festivă de Revelion în cadrul demipensiunii, intrare nelimitată la baia termală şi ştrand Varfurdo, intrare la centrul wellness al hotelului (jacuzzi, cabină cu aburi, saună, piscină, sală de fitness), halat de baie.

Aripa Munkacsy 3*: 3 nopţi cazare cu demipensiune (între 30.12.13-02.01.14), cină festivă de Revelion în cadrul demipensiunii, intrare nelimitată la baia termală şi ştrand Varfurdo.

Taxa de staţiune se plăteşte la faţa locului, 380 HUF/pers./noapte.

Parcare: 700 HUF/maşină/noapte.

Reduceri copii (cu 2 adulţi în cameră):

- copil 0-5,99 ani, gratuitate la cazare şi masă, trebuie achitat doar suplimentul cinei festive, 22 EUR/copil.

 

 

REVELION UNGARIA

345 EUR/ PERS

SZEGED

            Oraşul este situat la începutul autostrăzii M5, în partea sudică a Ungariei în apropierea graniţei cu Serbia şi România. Szeged este situat la 53 km de punctul de frontieră Nădlac şi la 119 km de punctul de frontieră Vărşand. Oraşul poate fi accesat pe drumul E 60.

Aquaparc „Băile Însorite”Aquapolis: cel mai nou complex de wellness, tratament, băi şi aquaparc, se situează în vecinătatea hotelului, fiind conectat de hotel printr-o pasarelă. Complexul dispune de 13 tobogane dintre care un tobogan uriaş de 272 m şi unul de 223 m, piscine pentru copii, piscină exterioară.

Centru de wellness „silenţios” cu piscină, jacuzzi, saună, cabină cu aburi, infrasaună, cameră salină. (acces de la 16 ani).

Centru de tratament: spital de zi, cabinet medical, săli de masaj, săli de gimnastică medicală, bazine cu apă termală.

 

HUNGUEST HOTEL FORRAS 4*

 

Localizare: hotelul completrenovat în 2009-2010 este situat într-un cadru natural deosebit, pe malul râului Tisza, la 10 minute de centrul oraşului.

Cazare: în camere dotate cu grup sanitar propriu, aer condiţionat,televizor LCD, minibar, telefon, parţial cu balcon, seif, uscător de păr, internet wireless.

Apartamentele sunt dotate parţial cu şeminee şi/sau jacuzzi (contra cost). Hotelul dispune de camere speciale pentru persoanele cu handicap locomotor.

Facilităţi: recepţie, restaurant, lobby bar, bowling, bar, cameră de joacă pentru copii, centru de înfrumuseţare cu salon de cosmetică, coafură, solar, manichiură, pedichiură, salon de biliard, 3 săli de conferinţe, grădină, piscină, saună, conectare internet, parcare, halat de baie, seif, terasă.

Masă: mic dejun saudemipensiune.

Wellness: centru de wellness în incinta complexului Aquapolis, conectat de hotel printr-o pasarelă: piscine cu apă termală, piscine cu tobogane, piscină pentru copii, piscine exterioare, masaje, saune, centru de tratament.

 

PACHET REVELION

 

Tarife în EUR/persoană/pachet

Tip cameră

3 nopţi

Cameră dublă

345

Pat suplimentar

264

Pachetul include: 3 nopţi cazare cu demipensiune (între 28.12.13-01.01.14), cină festivă de Revelion cu programe în cadrul demipensiunii, conectare internet, halat de baie, intrare zilnică la complexul Aquapolis, intrare la zona de relaxare silenţioasă (3 ore/zi).

Taxa de staţiune se plăteşte la faţa locului, 450 HUF/pers/noapte (între 18-70 ani).

Reduceri copii (cu 2 adulţi în cameră):

- copil 0-3,99 ani, gratuit

- copil 4-11,99 ani, -50% din pachet.

Supliment pentru apartamente (opţional):

- şemineu: 13 EUR/cameră/noapte.

- jacuzzi: 13 EUR/cameră/noapte.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.