345 Eur/ ALBANIA autocar (circuit cu sejur)

Plecari: 27.06, 8.08, 29.08.

ALBANIA circuit si sejur 10 zile

din care in 7 zile se poate face plaja si baie

ZIUA 1 – Vineri, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.                                                                             Cazare in Kumanovo (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania.  Sosire dupa amiaza la hotel.Plaja si baie in mare.                                                                                                                                                                             Cazare in Albania.
ZILELE 3-8 (mic dejun si cina). Plaja si baie in mare.                                                                                                                     Cazare in Albania.-          In ziua 4 – excursie de ½ zi  la Tirana (Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea);

-          In ziua 5 – excursie de ½ de zi la Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian);

-          In ziua 6 – excursie de ½ de zi pe litoralul albanez, apoila mormantul lui Skandenberg;

-          In ziua 7 – excursie de ½ de zi in Elbasan.

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada. Excursie la Lacul Kastoria (popas in oras).Cazare in Kastoria (Grecia).
ZIUA 10-Duminica (mic dejun). Excursie la Lacul Kastoria (popas în oras pe malul lacului).Langӑ Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei.Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 24, în Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
Preţ(include excursiile din zilele 4-7, in valoare totala de 65€) +25€ (se achita obligatoriu            la agentia din Romania) pt. excursiile la: Lacul Kastorias, Sofia si Veliko Trnovo.

345 € pt.: 27.06. 365 € pt.: 29.08. 395 € pt.: 9.08.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                                                    Supliment single 225 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                                                                   Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

La inscriere se achita minim 150 є.                                                         Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

●  servicii ghid roman;

  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 7 cazari cu demipensiune in Albania in hotel 3*** si 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere,

pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.