390 Eur/ total CORFU AVION, aprilie, mai 2014

CORFU- AVION 2014

390 EUR/ TOTAL

pretul include:

Bilet avion cursă charter; taxe aeroport

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopţi cazare hotel;

Demipensiune + apa si vin la masa (1 pahar);

 Gratuit: tur panoramic oras Corfu;

Asistenta turistica in limba romana.

PLECARI: 15.04, 22.04, 29.04, 06.05, 13.05, 20.05, 27.05, 03.06

Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc 25 Euro  si beneficiaza de CARD reduceri

Centrul istoric al orasului Corfu Town este ridicat intre doua fortarete care marturisesc istoria europeana ce dateaza de mai bine de o mie de ani, acesta fiind pricipalul motiv pentru care acesta a fost integrat in Vestigiile Istoriei lumii apartinand UNESCO.

De vizitat: Muzeul  Arheologic, Muzeul Artei Asiatice, Palatul Achillion din Gastouri, Pelekas.

Paleokastritsa Pe o insula renumita pentru peisajul extraordinar, Paleokastritsa sta neconcurata ca cea mai impresionanta locatie din Corfu. Sase golfuri fermecatoare inconjoara un promontoriu impadurit la Paleokastritsa. Dealurile care se ridica deasupra statiunii ofera o panorama incredibila asupra zonei, iar poteci de munte duc la fortareata Angelokastro din sec. XIII si manastirea Paleokastritsa. Inainte de dezvoltarea intensa a turismului in aceasta zona, Paleokastritsa era locul preferat al tuturor vedetelor de la Hollywood si vizitata de politicieni si oameni de afaceri renumiti, din intreaga lume.

KassiopiFermecatoarea statiune este situata pe o mica peninsula in nord-estul insulei Corfu, la doar 36 km de oras si aeroport. Statiunea este unica pe insula, avand atat o localizare pitoreasca, dar si suficienta istorie pentru a-si multumi turistii. O vacanta in Kassiopi va avea ca incadrare muntele Pantokrator cu plantatiile de maslini, vita de vie si citrice si marea Ionica, cu privire catre coasta Albaniei.

Acum o statiune linistita, cu strazi inguste si un port de agrement inconjurat de baruri si restaurante, Kassiopi si-a castigat renumele datorita regelui Neronas care a dispus contruirea bailor romane de aici.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.