390 Eur/total PARIS-avion (aprilie, mai 2014)

Pret 295 euro/pers  in DBL + 95 Eur taxe .Oferte Speciale Seniori Paris Franta 2013-2014

La cerere, va putem oferi si bilete intrare Disneyland/ 1, 2 sau 3 zile/2 parcuri

Pretul include :

Biletul de avion Bucuresti- Paris (Beauvais)-Bucuresti

Transfer aeroport– hotel– aeroport 4 nopti de cazare

Mic dejun Asistenta turistica pentru intreaga perioada

BONUS :

1. 1/2 zi excursie optionala BONUS pentru posesorii de CARD (Paris) 2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii  CARD

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de CARD

4. Non-seniorii achita card 25 Eur .

Date plecare :

02.10, 09.10, 16.10, 23.10, 30.10 – 2013

02.04, 30.04, 07.05, 14.05, 21.05, 28.05 – 2014

din Bucuresti

Durata :4 nopti

Excursie gratuita:
1. Paris
Tur panoramic cu autocarul in Orasul Luminilor: L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, L`ecole Militaire,
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD
Nu ratati excursiile optionale:
1. Paris Magique
Incepem explorarea in capitala Frantei, in nucleul istoric al Parisului, Ile de la Cite, cea mai veche si mai renumita parte a orasului, o insula a Senei, locuita in antichitate de tribul parizilor. Astazi insula este ocupata de impresionantul Palat de Justitie si catedrala Notre-Dame de Paris, o capodopera a stilului gotic francez, aratand in mare parte asa cum a fost conceputa initial. Este considerata cea mai intunecata catedrala dintre marile catedrale gotice, insa lumina care se filtreaza prin rozetele colorate, confera sentimente mistice.
Continuam cu Palatul de Justitie si cu delicata Sainte Chapelle, construita in 1248 din ordinul lui Ludovic al IX-lea, pentru a adaposti Cununa de Spini, un fragment al Sfintei Cruci si alte relicve ale Patimilor.
Apoi traversam Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, timp liber in renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre.
2. Versailles
Cel mai renumit palat din Franta, Palatul de la Versailles este si unul dintre cele mai prestigioase monumente din lume, fiind situate la doar 20 de km de Paris. Timp de aproape 50 de ani, cei mai mari artisti ai vremii au lucrat pentru construirea sa. In anul 1682, Regele si curtea sa, aproximativ 20.000 de oameni, s-au mutat in castel, care a devenit centrul politic al Frantei pana in 1789. La intoarcerea in Paris, tur panoramic al cartierului de zgarie nori La Defense. Intregul cartier modern, situat in vestul Parisului, a fost denumit dupa o statuie din piata centrala, simbolizand apararea orasului in timpul razboiului. O larga esplanade pentru pietoni incepe de la Pont de Neuilly, insa punctul de atractie al “La Defense”este colosalul Grande Arche. Avand forma unui imens cub gol, si o fatada de sticla si marmura, aceasta “fereastra catre lume”, este atat de mare incat Notre-Dame, ar incapea cu usurinta dedesubtul sau.
3. Fontainebleau- Valea Loirei
Excursie la Palatul Fontainebleau. Situat la 55 de km de centrul Parisului, este unul dintre cele mai mari castele regale din Franta. Palatul, cum este astazi, este lucrarea mai multor monarhi francezi, insa cel care l-a transformat intr-un simbol al maretiei a fost Napoleon Bonaparte. Interiorul este maiestuos decorat cu picturi si fresce, astazi adapostind Scoala Americana de Arte. Continuam cu Valea Loarei, inscrisa in anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial Unesco, cuprinde magnificele castele ce domina malurile raului si afluentii sai ca niste bijuterii. Pentru constructia lor au fost chemati cei mai mari arhitecti, intre care si Leonardo Da Vinci. Astazi, aceste palate si castele somptuoase se numara printre punctele majore de atractie ale Frantei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la intoarcerea spre Paris, oprire in pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul incarcat de istorie. Marele turn gotic si sala s-au pastrat de la fortareata originala, din secolul al XIII-lea. Adaosurile facute in secolele urmatoare infatiseaza un amestec neobisnuit de stiluri arhitecturale. Ludovic al XII-lea a transformat fortareata intr-un palat renascentist opulent.

Hotel Campanile Paris Sud – Clamart 3*

Hotelul, construit in 2009,situat la jumatatea distantei dintre Paris si Versailles, va ofera locul ideal pentru un sejur placut si confortabil. Fiind construit recent, a adoptat un stil decorativ placut si modern, si are in apropierea sa, numeroase magazine si centre comerciale.
Facilitati camere: Cele 93 de camere ale hotelului, frumos decorate dispun de aer conditionat, TV, birou, telefon, baie proprie, uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai, receptia deschisa 24 h, bar, restaurant, cafenea, sala de conferinte, wi-fi.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.