439 Eur/ total ITALIA sejur cu avion LACUL COMO

LACUL COMO 

Oferta Speciala Lacul Como Italia

de la 439 EURO/ TOTAL (TAXE AEROPORT INCLUSE!)

Plecari din Bucuresti si Cluj

Date de plecare 2014 : 30 Mai, 5 Septembrie, 14 Noiembrie 

Lacul Como este unul dintre cele mai relaxante, frumoase si romantice locuri din Europa, si merita vizitat datorita imprejurimilor superbe, dar si a istoriei aceastei zone.

Pe malul lacului Como puteti incerca plaja artificiala eleganta si izolata Lido di Lenno – o oaza de liniste si de relaxare, cu nisip fin, unde chelnerii rasfata clientii, iar apa este tot timpul calda. Biletul de intrare costa cinci euro, iar bauturile si aperitivele servite direct pe nisip nu sunt deloc scumpe. Seara, locul se transforma intr-un bar in aer liber.

 

Ziua 1. Bucuresti – Milano – Como

Intalnirea cu ghidul  la Aeroportul H. COANDA pt. formalitatile de zbor. Aterizarea la Aeroportul MILAN BERGAMO.OPTIONAL TUR DE ORAS MILANO. Imbarcarea in miniautocar si transfer la MILANO (56 km, in aprox. 1h). Sosire Milano si Tur pietonal de oras ce include: Piata del Domo cu Domul si statuia eqvestra a lui Victor Emanuelle al II-lea, optional urcarea pe Dom pentru a privi “MADONINA” de aproape, Galeriile Vittorio Emanuelle, Piata Operei “LA SCALA” cu statuia lui Leonardo da Vinci, Castelul Sforzesco (exterior), Biserica Santa Maria delle Grazie (gazda celebrei fresce ”Cina cea de taina” a lui Leonardo da Vinci). Transfer si cazare  Hotel in zona COMO.

 

Ziua 2. Como – Bellagio- Como

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Croaziera Lacul Como cu vizitarea orasului Bellagio supranumit si “Perla Lacului Como”. Revenire la hotel.

 

Ziua 3. Como – Lago di Garda & Verona

Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Lago di Garda, cel mai mare lac din Italia cu o circumferință de 144 km și o suprafața de 370 de km pătrați. Este un lac alpin, format în urma topirii ghețarilor la sfârșitul ultimei glaciațiuni situat în nordul Italiei, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano. Pe malurile sale se află numeroase localități din provinciile Brescia, Verona și Trento. Continuam spre Verona, un oras cu o bogatie artistica remarcabila cu obiective precum Amfiteatrul Roman, Piazza Bra, Palatul Capuletti si balconul Julietei.Transfer la  Hotel in zona COMO.

 

Ziua 4. Como – Lacul Maggiore – Locarno

Mic dejun.Timp liber la dispozitie sauexcursie optionala Lacul Maggiore, al doilea lac ca intindere din Italia, cu vizitarea celei mai celebre si mai plina de viata statiuni, STRESA (asezata pe harta literara de opera lui Hemingway – Adio arme) de unde se pot admira, in splendoarea lor Insulele Borromeo (Bella, Madre si Pescatori), vizita ce continua cu   orasul Locarno (Elvetia). Transfer la  Hotel in zona COMO.

 

Ziua 5. Como – Brunate

Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau vizita optionala  in satul Brunate. Veti avea posibilitatea de a urca cu funicularul pt. a vedea Farul Volta si de a admira, de la inaltimea acestuia, panorama orasului si a lacului Como.Revenire la hotel.

 

Ziua 6. Como - Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

 

 

Persoana in Dubla Standard

Supliment in Single

A treia persoana in Dubla

Primul Copil 2- 12 ani in camera cu parintii fara pat suplimentar

Supliment Hotel 4****

319 €

119 €

319 €

269 €

209 €/adult

 

 

Pretul include

V  Bilet de avion Bucuresti – Milano si retur

V  5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 2/3*** conform program

V  Transfer aeroport hotel aeroport

V  Servicii de ghid insotitor vorbitor de limba romana la formarea grupului minim

 

Pretul nu include

X  Taxele de aeroport ( 119 Euro / persoana)

X  Asigurarea medicala

X  Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

X  Orice alt serviciu neinclus in program.

X Taxa oras

EXCURSII OPTIONALE ITALIA:

Excursie Milano 48 eur/pers si include :transport,transfer si servicii ghid insotitor

Excursii optionale,tariful este valabil pentru un grup minim de 10 persoane.

Excursie Laco di Garda & Verona 69 eur ziua3 /pers :transfer,transport, servicii ghid insotitor

Excursie Como – Bellagio ( ziua 2) 30 euro de persoana si include: bilet croaziera si servicii de ghid insotitor

Vizita Brunate (ziua 5) – 20 euro de pers si include: transfer,transport,bilet funicular si servicii de ghid insotitor

Excursie Lacul Maggiore si Locarno (Elvetia) ziua 4  65 eur /pers si include: transfer,transport,bilet funicular si servicii de ghid insotitor

Hoteluri propuse: Hotel Mini Baradelo3*; Hotel Cruise 4*

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.