470 Eur/total Italia – Sardinia > septembrie – octombrie 2013

Olbia – Porto Rotondo – La Maddalena –Super Oferte Speciale Seniori Insula Sardinia Italia 2013-2014

Orgosolo – Nuoro – Alghero-

Nuraghe La Prisgiona – Costa Smeralda-

Castelsardo- Corsica

Pret 375 euro/pers  in DBL + 95 Eur taxe .

Pretul include :

Biletul de avion Bucuresti – Alghero – Bucuresti (zbor direct)

Transfer aeroport– hotel– aeroport 7 nopti de cazare la hotel 4*

Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa 1/2 zi excursie optionala inclusa (Olbia) Asistenta turistica pentru intreaga perioada.

BONUS :

1. 1/2 zi excursie optionala BONUS pentru posesorii de CARD (Porto Rotondo)

2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de CARD

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de CARD

4. Posesorii de CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior .

Date plecare :

25.09, 02.10, 09.10, 16.10, 23.10

din Bucuresti

Durata : 7 nopti

Excursii gratuite:
Olbia
Orasul Olbia detine un splendid golf, incoronat de insula Tavolata, inconjurat de plaje frumoase, de o mare cu o fumusete de smarald si pretutindeni plin cu miresme de mirte si capsuni. Continuam cu un tur panoramic al orasului, vizitand cele mai importante atractii turistice ale Olbiei: centrul istoric al orasului, Biserica San Simplicio, vechile apeducte romane.
Porto Rotondo
Porto Rotondo este una dintre cele mai importante localitati turistice din Sardinia, fiind asezata in nord-estul insulei. Micul orasel, care este de fapt un port cu 800 de locuri pentru ambarcatiuni , se afla in spatiul dintre golfurile Cugnana si Marinella.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD
Nu ratati excursiile optionale:
1. Arhipelagul La Maddalena
Este una dintre cele mai populare croaziere. Vom pleca din portul Palau si ne vom imbarca pe ferry-boat catre Arhipelagul La Maddalena, mai precis spre Insula Caprera (una din cele 7 insule ale arhipelagului). Aici vom vizita orasul si casa muzeu a lui Giuseppe Garibaldi. Vom face un tur panoramic al insulei La Maddalena cu opriri in golfuri pentru vederi panoramice asupra celorlalte insule ale arhipelagului.
2. Nuoro si Orgosolo
Plecam spre Nuoro, in inima Sardiniei. Vom vizita aici Muzeul Vietii si Traditiilor Populare din Sardinia. Aici este prezentata in detaliu cultura populara a Sardiniei. Sunt peste 7000 de exponate prezentate in cadrul expozitiilor permanente, de la haine si bijuterii sau amulete la masti magice, tesaturi, instrumente muzicale, unelte, lucrari de arta populara. Multe dintre piesele expuse au cel putin doua secole vechime si impresioneaza si astazi prin finetea executiei si specificului sardinian. Vom face o plimbare in partea veche a orasului unde vom admira cladirile si strazile clasice, micile magazine cu obiecte de artizanat si suveniruri. Continuam cu satul Orgosolo, cunoscut pe plan international pentru picturile sale celebre. Mai mult de 250 case impodobesc strazile din sat, un adevarat muzeu in aer liber.

Orasul mai este renumit pentru cronicile si actele de banditism de pe vremuri, chiar daca oamenii in zilele noastre sunt ospitalieri, cantand pe strazi melodii traditionale. Vom incheia ziua cu o plimbare pe frumoasele strazi de piatra pline cu restaurante si cafenele.
3. Alghero
Plecam de dimineata cu autocarul, indreptandu-ne spre orasul in care aerul medieval se imbina cu cel modern. Incepem excursia noastra cu vizitarea catedralei Sf. Maria. Inceputa in 1570, Catedrala Sfanta Maria a fost deschisa in 1593, insa constructia s-a terminat in 1730. Originar, catedrala conserva un stil gotic-catalan asa cum se vede si in cele cinci capele precum si la baza clopotnitei, insa naosul si cele doua nave laterale sunt in stil renascentist tarziu. Dupa-amiaza vizita optionala la Grota lui Neptun cu barca din portul Alghero, sau pe jos de la promontoriu de Capo Caccia de-a lungul unei scari de 654 de trepte.
4. Nuraghe La Prisgiona – Costa Smeralda
Vom porni in cursul diminetii spre unul dintre locurile cele mai sacre ale aceste insule si anume Nuraghe. Simbol al Sardiniei, constructiile megalitice din Nuraghe, dateaza din epoca bronzului si aveau functia de locuinta si castel. Ne vom indrepta apoi spre partea cea mai frumoasa a insulei: Costa Smeralda, cu plajele sale superbe si apele turcoaz. Vom trece si prin Porto Cervo, statiune exclusivista, infiintata de printul Aga Khan Karin in 1960, in al carei port ancoreaza cele mai scumpe yachturi. Foarte multe vedete au resedinte de vacanta aici.
In cursul pranzului vom opri in Baia Sardinia unde se va lua masa.( jumatate de zi).
5. Castelsardo
Organizam o excusie de jumatate de zi in medievalul orasel Castelsardo, asezat pe o stanca in dreptul golfului Asinara, oferind o priveliste minunata. Orasul a fost fondat de familia Doria, castelul orasului gazduind un muzeu. Ca obiective turistice nu putem rata Biserica Santa Maria- gasim statuia Christului negru si Catedrala San Antonia Abate- exista pe altar pictura unui artist al Sardiniei al carui nume nu se cunoaste
6. Corsica-Bonifacio
La 70 de m inaltime, pe rocile calcaroase ale Stramtorii Bonifacio se ridica cetatea Bonifacio. Cladirile medievale ale orasului se imbina cu boutiq-urile cu aer frantuzesc si strazile impanzite de terase. Principalele obiective turistice sunt Biserica Santa Maria Majore, o constructie ce dateaza din sec XII, Strada Imparatilor care in trecut era cea mai populata strada si care pastreaza si astazi casa unde Napoleon a locuit o perioada. Poarta Genoveza ofera o priveliste minunata asupra portului.Cea mai animata strada este Strada Doria, conducand in centrul orasului de unde se poate ajunge la faimoasele scari ale lui Aragon ce sunt vegheate inca din sec IX de un frumos turn.

Hotel Palau 4*

Localizare: Hotelul Palau este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Sardinia si este amplasat la numai cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii turistice Palau. Hotelul este situat in partea superioara a statiunii turistice Palau, in resortul Gallua, cu o vedere de o frumusete extraordinara spre Maddalena, Caprera si alte insule ale arhipelagului La Maddalena si Caprera. Hotelul este amplasat la aproximativ 500 de metri de la plaja si ofera zilnic serviciu de transfer gratuit hotel-plaja-hotel.
Facilitati camere: Din cele 97 de camere, majoritatea au vedere la mare, sunt elegant mobilate, au baie proprie, telefon cu linie in afara, TV color, mini-bar, uscator de par in bai, aer conditionat, terasa panoramica.
Facilitati hotel: Hotel dispune de 2 piscine: una pentru copii si alta pentru adulti, centru spa, fitness, solar, internet point, wireless si un centru de conferinte, echipat cu amplificare si traducere simultana, care poate gazdui
aproximativ 150 de oameni, dar se pot transforma in zone de divertisment cum ar fi: bar cu pian, discoteca. Hotelul ofera clientilor sai posibilitatea de a organiza activitati sportive cum ar fi: tenis, wind-surf, navigatie, calarie. Aveti posibilitatea de a inchiria masini, scutere, biciclete si barci.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.