549 Eur/ total MALLORCA septembrie-octombrie, ultimele locuri

PROGRAM SOCIAL SENIORI si NONSENIORI

 1 SAPTAMANA IN MALLORCA HOTEL 4*  DEMIPENSIUNE

28 SEPTEMBRIE – 19 OCTOMBRIE 2014

 Oferte de Top Seniori si Nonseniori Spania Mallorca 2014

HOTEL PORTALS PALACE 4*, Portals Nous Acest hotel este situat la 100 m de plaja din Portals Nous, oferind privelisti superbe asupra portului Puerto Portals. Dispune de o piscina exterioara, gradina, terasa, WI FI gratuit disponibil in tot hotelul.Pret / persoana/sejur 8 zile / 7 nopti

De la Pana la Zile de valabilitate Masa Duble
28.09.2014 05.10.2014 sejur 7 nopti 8 zile demipensiune 574 euro
05.10.2014 12.10.2014 12.10.201419.10.2014 sejur 7 nopti 8 zile demipensiune 549 euro
 Servicii incluse
-bilet avion Bucuresti – Mallorca – Bucuresti, zbor direct companie low-cost, -transfer aeroport-hotel-aeroport cu shuttle bus, -7 nopti cazare loc in camera dubla Hotel  Portals Palace 4*/similar, -masa demipensiune cu apa si vin la cina, -asistenta turistica locala in limba romana, -1 bagaj mare de mana max 10kg/persoana (dimensiuni max 56cmx45cmx25cm), -1 bagaj de cala de max 32 kg/2 persoane ; taxe aeroport
 Servicii neincluse
-excursii optionale turul insulei Malloca,  excursie Valldemosa, Grota Albastra etc,-asigurare medicala si storno optionale dar recomandate de agentie

-orice alt serviciu necuprins la Servicii Incluse .

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR;

BUCURESTI-MALLORCA: 18.40/21.00

MALLORCA-BUCURESTI: 21.35/01.35

 

Conditii de inscriere :

Avansul minim necesar care trebuie achitat la inscriere este de 50% din suma totala.

Termen plata integrala 1 LUNA inainte de plecare.

 

 

 

Nota:

  • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
  • In ultima zi de sejur camerele se vor elibera la ora 12:00. Solicitarile de check-out tarziu se vor adresa direct la receptia hotelului care va confirma sau infirma in functie de disponibilitate.
  • Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
  • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
  • Clasificarea pe stele a unitatii de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Spania, iar facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale (normele din Spania nu sunt aceleasi cu cele din Romania).
  • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
  • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau un depozit pentru eventuale cheltuieli pe durata sejurului (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
  • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale.

 

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.