585 Eur/ total excursie PARIS AVION 2014

Plecari: 27.04, 8.06, 20.07, 10.08, 24.08, 7.09, 21.09.Super Oferta Sejur Paris Franta 2014

PARIS  7 zile

Oceanul ATLANTIC (flux si reflux, Mont Saint Michelle) – Valea LOAREI

ZIUA 1 Luni (plecarea din 24.06),ora 05.30 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Blue Air pentru destinatia Beauvais (langa Paris). Decolare, ora 07.30, sosire la9.35. VizitaCatedrala Notre Dame si Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Tur Paris  cu autocarul pe traseul : Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”si Turnul Eiffel. Transfer la hotel.                           Cazare in Paris.

ZIUA 1 Luni (plecarile din 22.07, 12.08, 26.08, 9.09),ora 05.20 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Air France pentru destinatia Paris. Decolare, ora 07.20, sosire la9.30. VizitaCatedrala Notre Dame si Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Tur Paris  cu autocarul pe traseul : Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Pantheonul, Cartierul Latin, Centrul Pompidou, Place Vendome, Opera, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Catedrala “Madelaine”si Turnul Eiffel. Transfer la hotel.                           Cazare in Paris.
ZILELE 2- 6, mic dejun si cazare in Paris. Intruna din zile croaziera pe Sena si urcarea in Turnul Montparnasse.                               Program turistic  (optional) : a)  O zi pentru : Muzeul Louvre – 10  €, Turnul Eiffel – 12 € si shopping ;b)  Joi, excursiedaca se achita in Franta) cu autocarul(grup minim 25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare :

Blois – 7 € , Amboise – 8 €  si Chenanceaux – 8 € );

c)  O zi pentru  Disneyland55  ;

d)  Sambata, excursie (115 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 140 €-daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim de 25 turisti) la Oceanul Atlantic- fenomenul  de flux / reflux – se viziteaza

    Complexul muzeal Mont Saint Michelle (10  € – plata la intrare).

Note:

● biletele de intrare (care sunt aproximative) la obiectivele turistice se achita numai in Franta;

●la excursiile (Valea Loirei, Oceanul Atlantic)copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 15 €.

ZIUA 7 – Duminica (plecarea din 24.06- mic dejun). Deplasare prin Defence (cartierul zgarie norilor). Se viziteaza VERSAILLES si Domul Invalizilor (Mormantul lui Napoleon). Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.40. Sosire la Otopeni la ora 23.30.

ZIUA 7 – Duminica (pentru restul plecarilor-mic dejun). Deplasare prin Defence (cartierul zgarie norilor). Se viziteaza VERSAILLES si Domul Invalizilor (Mormantul lui Napoleon). Transfer la aeroport. Decolare la ora 19.10. Sosire la Otopeni la ora 23.

PRET

(include : tur Paris, croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse, transportul cu autocarul la : Versailles, Notre Dame, Montmartre, Defence si Domul Invalizilor, in total 80 €):

390 € pt hotel 2** / 450 € pt hotel 3***

plus 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport/securitate/check-in, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).

Supliment single 195 €-hotel 2*, 250 €-hotel 3*.

Grup minim 25 turisti.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

La inscriere se achita minim 150 €.                       

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: :

  • 6 cazari cu mic dejun;
  • servicii ghid roman si bilet avion Bucuresti – Paris – Bucuresti ;
  • transport (prima si ultima zi) cu autocar 2** cu aer conditionat ;
  • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Hotel MODERN 2** - situat in cartierul Montmartre, la 200 metri de statia de metrou Place de Clichy.Camere, pentru 2 persoane, cu:tv, telefon si grup sanitar propriu cu dus. Internet wireless disponibil in zonele publice.  Mic dejun-continental.
Hotel IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3***- situat in cartierul Montmartre, la 200 metri de statia de metrou Brochant. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv, telefon, grup sanitar propriu cu dus,conectiune wi-fi (gratuit) si aer conditionat. Acces (cu plata) la piscina si sala fitness.Mic dejun-bufet suedez. 

  Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.