950 Eur/ total INDIA august, octombrie 2014

PLECARI: 27.04, 24.08, 12.10.

INDIA    7 zile

   triunghiul de aur:Delhi, Agra-Taj Mahal, Jaipur  

950 Eur/ total

Oferta Speciala India

PRETUL INCLUDE: 

 • servicii ghid roman si ghizi locali;
 • transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
 • 4 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.
 • TAXE AEROPORT
 • SHOW INDIAN
 • BACSIS
 • TAXA VIZA
ZIUA 1 Duminica – intalnire la ora 08.15 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.15, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.
ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km)spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra-vizita Fort Agra.                                    Cina si cazare in Agra.
ZIUA 3 (mic dejun). In Agra, vizita Taj Mahal – cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Deplasare (230 Km) la Jaipur. La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).                                                                                           Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 4 (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian.                                                                                         Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita  Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou  B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential.     Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping.                                                                                                                              Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 7 Sambata. Transfer la aeroport.Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea AlbastraPalatulTopkapi). Ora19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

Pret:     595 € + 355 € pentru:

                                           a) taxe aeroport / securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, show indian si

                                                        bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice

                                                          b) taxa de viza India si prelucrare acte

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                     Supliment single 125 €.

La inscriere se achita minim 300 €.                                                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €.

Grup minim 25 turisti.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: 

 • servicii ghid roman si ghizi locali;
 • transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
 • 4 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.

 

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

  

 

  Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.