CAPITALE IMPERIALE 239 EUR

CAPITALE IMPERIALE- PRAGA – VIENA – BRATISLAVA Oferte speciale Capitale Imperiale 2013

BUDAPESTA – DRESDA – KARLOVY VARY

Autocar  6 zile / 5 nopti       PLECARI 2013 (duminica): 07.04 ; 02.05 (PASTE) ;  07.07 ; 25.08 ; 29.09 
ZIUA  1 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 6.00, pe ruta: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Cazare in BUDAPESTA sau GYOR.

ZIUA  2 GYOR – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Plecare spre Viena, capitala Austriei, centru cultural reprezentativ al Europei si unul dintre cele mai populare obiective turistice internationale, care primeste anual milioane de vizitatori din toate continentele. Inima orasului pulseaza pe locurile fostei cetati Vindobona, in jurul catedralei Sf. Stefan, in imprejurimile Operei si Hofburgului, in centrul inconjurat de bulevardul circular – Ringul. Viena este un oras pentru romantici si visatori. Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior) Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse. Deplasare la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea resedintei de vara a familiei imperiale. Traseul se continua spre Praga. Cazare in PRAGA.

ZIUA  3 PRAGA
Mic dejun. Cotat printre cele mai valoroase orase istorice ale Europei, PRAGA reprezintã un muzeu in aer liber, cu o arhitecturã impresionantã si un stil eclectic al fatadelor in stil baroc, renascentist sau gotic, o capodoperã ce incanta privirile oricarui calator. Se viziteaza pietonal centrul istoric al orasului denumit si Orasul de Aur: Catedrala Sf. Vitus, Palatul regal, Biserica Sf. Gheorghe, Statuia Sf. Gheorghe, Strada de aur, Podul Carol, Ceasul astronomic. Timp liber in oras. Sugestii vizite: Biserica Sf. Nicolae, Palatul Belvedere, Cartierul evreiesc, Galeriile nationale. Optional, Croaziera pe Vltava. Cazare in PRAGA.

ZIUA  4 PRAGA – DRESDA – KARLOVY VARY              
Mic dejun. Optional, excursie la DRESDA si KARLOVY VARY. DRESDA este capitala landului german Saxonia, oras situat pe malul raului Elba. Se viziteaza pietonal centrul istoric: Muzeul Zwinger (exterior), Muzeul Albertinum (exterior), Frauenkirche, Catedrala curtii, Cortegiul printilor, Opera Semper, Fantana holerei. KARLOVY VARY, situata in Bohemia, denumita Karlsbad de catre germani, este o statiune renumita pentru apele termale si curative, care isi datoreaza numele dupa regele Bohemiei si dupa imparatul Carol al VI-lea al Sfantului Imperiu Roman care a fondat localitatea in anul 1370. Statiunea Karlovy Vary este renumita si pentru Festivalul International de Film si pentru lichiorul Karlovarská Becherovka. Se pot admira Izvorul Vridlo, dealurile lui Petru Karlsbader Oblaten, Biserica Sfanta Maria Magdalena, Colonada Morii (tarif 30 euro/pers., fara biletele de intrare, inclus transport cu autocar si servicii ghid insotitor roman, pentru grup minim de 25 pers.). Cazare in PRAGA.

ZIUA  5 PRAGA – BRATISLAVA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre BRATISLAVA pentru un scurt popas si tur panoramic cu autocarul al zonei centrale: Catedrala Sf. Martin, Palatul Grassalkovicz, Hradul, Podul Nou. Traseul se continua spre BUDAPESTA. Sosire in BUDAPESTA. Vom efectua un tur panoramic cu autocarul al zonei centrale situate pe malurile Dunarii, admirand Citadela, Statuia Libertatii, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Parlamentul, Bastionul Pescarilor. Optional, Croaziera pe Dunare, cu un pahar de sampanie si ghid local. Cazare in BUDAPESTA.

ZIUA  6 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre BUCURESTI.  Sosire  seara, in functie de conditiile de trafic.

TARIF:  de la 239 euro / pers. (loc in camera dubla sau tripla)
pentru grup minim 40 pers.

Grup minim
Tarif / pers
40 pers.
239 euro
34 – 39 pers.
259 euro

 

PENTRU PLECAREA DE PASTE DIN 02.05, TARIFUL ESTE 259 euro

AVANS:  100  Euro/pers. Rest plata – cu 21 zile inainte de data plecarii. Supliment SGLE – 50 Euro.

Plata in lei (curs BNR x 1,02)

TARIFUL INCLUDE:
• Transport cu autocar clasificat international.
• 5 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 2*-3*, in camere duble cu baie proprie (triple la cerere)
• Tur panoramic cu autocar si pietonal in Viena, Praga si Bratislava
• Vizitarea Palatului Schonbrunn (fara bilete de intrare)
• Tur panoramic cu autocar al Budapestei
• Taxe autostrazi, parcari, trecere frontiere
• Ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Biletele de transport local
• Excursie la Dresda si Karlovy Vary (30 euro/pers., fara biletele de intrare, inclus transport cu autocar si servicii ghid insotitor roman, pentru grup minim de 25 pers)
• Croaziera pe Dunare si Budapesta by night, cu un pahar de sampanie (15 euro/pers. minim 30 turisti) – transferurile cu autocar la debarcader si asistenta turistica, sunt incluse in tarif.
• Asigurarea medicala

NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 34 persoane. In cazul neintrunirii numarului minim de persoane, excursia se anuleaza. Agentia va anunta turistii inscrisi cu cel putin 15 zile calendaristice inainte de data plecarii si va restitui sumele achitate de acestia, integral. Agentia, respectiv ghidul isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective si poate sa difere de clasificarea facuta de autoritatile din Romania. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. In anumite hoteluri camerele triple nu sunt disponibile si pot fi inlocuite cu camere duble in care se afla un al treilea pat suplimentar. Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti (cu pasaport individual, sau cu carte de identitate). Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta fie are declaratie notariala de la celalalt parinte cu acordul acestuia, sau are hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii ci insotit de un alt adult, acesta trebuie sa posede in afara de declaratie sau procura notariala data de ambii parinti si cazier judiciar. Informatii pe www.politiadefrontiera.ro. Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria din cauza imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
Pentru rezervarile Early Booking (inscrieri timpurii), in caz de retragere, penalizare de 100%.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul cu numarul confirmat, indiferent de localitatea unde se imbarca.

TRANSFERURI GRATUITE DIN URMATOARELE ORASE:
(imbarcarea se poate efectua oriunde pe traseul specificat, daca exista posibilitate de oprire a autocarului in siguranta)
PITESTI – McDonald’s gara
RM. VALCEA – Benzinaria Dacos
SIBIU – Magazin OBI (centura) sau Popas Perla Cibinului (giratoriu Valea Oltului si soseaua spre Brasov)
SEBES – Farmacia Helpnet sau Casa de cultura
DEVA – parcare gara – Billa
ARAD – Gara

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.