COASTA DE AZUR 460 Eur/ total

COASTA DE AZUR   460 eur/ totalOferte Speciale Coasta de Azur Franta 2013

    Nisa – Marseille – Saint Tropez – Cannes – Monte Carlo – Chateau D’If – Torino – Avignon –  Aix en Provence – Genova – San Remo

 

 TARIFUL INCLUDE:

Biletul de avion

Bucuresti-Nisa-Bucuresti

TAXE AEROPORT

Transfer aeroport– hotel– aeroport

7 nopti de cazare hotel 4*

Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa

1/2 zi excursie optionala inclusa

(Nisa)

Asistenta turistica pentru intreaga perioada

 

HOTELURI NOMINALIZATE:

Hotel Aregai Marina 4*

Hotel Castelaro Golf Resort 4*

Coasta de Azur isi justifica numele atat prin cerul de culoare albastra, cat si prin marea cu apa linistita, de un albastru ceva mai deschis. Vara este foarte calda, iarna scurta si dulce, fara geruri. Regiunea este ca o imensa gradina cu sute de hectare acoperite cu flori,

Saint-Tropez este binecunoscut prin afluenta iahturilor oamenilor bogati din întreaga lume, care se întalnesc in fiecare vara în golful din apropierea orasului.

La Nisa viata este tumultoasa.  Zeci de strazi inguste, cu multe bistrouri, cluburi de noapte si galerii, toate cu ziduri de culoare ocru si obloane turcoaz.

De la Nisa la Monte Carlo domina stanci de calcar dar si un masiv de granit. Coasta are numeroase golfuri largi, despartite prin capuri stancoase, marginite de albul valurilor. Dintre ele, golful Monaco e cel mai cunoscut. Acolo se afla micul principat Monaco si orasul Monte Carlo în care se gaseste una din cele mai minunate gradini botanice, cu aproape 6 000 de specii de plante din toate colturile lumii. Pamantul, marea, soarele, natura si omul au facut din Monte Carlo un adevarat Babilon, unde se aud toate limbile.

Monaco  se desfasoara sub forma unei benzi, intre apele Mediteranei si Alpii Maritimi, cu vile elegante, piete mici si incantatoare si boutique-uri cu suveniruri

Dincolo de port se afla Monte Carlo, cu fantasticul sau cazinou si cu impresionanta Opera, locuri ce nu trebuie ratate. Gradinile de palmieri din jurul cazinoului si minunatele terase care le inconjoara ofera privelisti foarte frumoase asupra Mediteranei.

Cel mai vechi si mai mare port al Frantei, Marsilia este un oras plin de viata, inconjurat de un port vechi de 2600 de ani, cu un centru dinamic, parcuri intinse, cu un sat medieval, cartiere pentru shopping si nu in ultimul rand minunata bucatarie mediteraneana.

Pana destul de recent doar un mic sat pescaresc, mai usor de ajuns la el pe mare decat pe uscat, St. Tropez a devenit unul dintre punctele fierbinti pentru care este renumita Coasta de Azur.

Torino apare ca un oras elegant, plin de parcuri, palate, arcade, cafenele vechi si o frumoasa arhitectura baroca.

San Remo este locul desfasurarii Festivalului anual de muzica italiana. Pe langa ambianta vremurilor trecute, San Remo mai ofera si o portiune intinsa de plaja cu nisip si un Oras Vechi pe deal.

 

PLECARI: 04.10, 07.10, 11.10, 14.10, 18.10, 21.10, 25.10, 28.10, 01.11**, 08.11**, 15.11**, 27.12*, 30.12*, 31.01**, 17.02**, 28.02**,07.03**, 14.03**, 21.03, 24.03, 31.03, 04.04, 07.04, 11.04, 14.04, 18.04, 21.04, 25.04, 02.05*, 09.05, 12.05, 16.05, 19.05, 23.05, 26.05, 30.05***

*vezi rubrica observatii

**Pentru plecarile din lunile noiembrie, ianuarie, februarie si plecarile din 7 martie si 14 martie se acorda o reducere 20 euro/pers.

***Supliment 20 euro/persoana/sejur

Excursii gratuite: 

1. Nisa – tur de oras!

Un tur panoramic al orasului, vizitand principalele atractii turistice ale Nisei: promenada engleza, Piata Massena, orasul vechi, Catedrala Sf. Nicolae, Opera. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

2. San Remo

Vizitam orasul San Remo cu un tur panoramic al celor mai importante obiective: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Nu ratati excursiile optionale:

1. Avignon si Aix en Provence

Vizitam orasul Avignon cu opriri si vizite la cele mai importante si atractive obiective turistice: centrul istoric, Palatul Papal, Rocher des Doms si Podul de la Avignon. Dupa o scurta pauza, excursia continua cu vizitarea localitatii Aix en Provence unde vom vizita cele mai importante atractii turistice: Orasul vechi, Catedrala Sf. Sauveur, Biserica Sf. Jean de Malte, ceasul turn al orasului. Timp liber pentru cumparaturi si pentru a ne bucura de Orasul celor o mie de fantani.

2. Marseille si Chateau d’If

Excursia optionala in Marsilia, o vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: portul vechi,Catedrala St. Marie-Majeure. Excursia continua cu imbarcarea pe vaporas si explorarea Castelului lui If (Chateau d’If).  Chateau d’If a fost raspunsul Marsiliei pentru Alcatraz din San Francisco – o fortareata-inchisoare in largul apelor orasului, locul in care, de-a lungul timpului au fost inchise o serie de personaje ilustre si faimosul erou al cartii lui Alexandre Dumas tatal, Contele de Monte Cristo. Castelul devine inchisoare in mijlocul secolului al XVI-lea. Printre primii “oaspeti” inchisi aici au fost doi pescari si un cavaler Anselme: acuzat de complot impotriva regalitatii si ulterior gasit spanzurat in propria celula. Contele de Monte Cristo este insa prizonierul emblema al inchisorii si responsabilul pentru mistica si fascinatia acesteia.

3. Torino

Excursie de o zi in care vom vizita orasul  Torino. Un singur cuvant poate caracteriza Torino: eleganta. Torino este un oras incantator  plin de minunate obiective istorice, parcuri, strazi inguste cu gradini mirifice, un oras in care eleganta se simte la ea acasa. Torino a fost capitala Italiei pana in anul 1864,  si de aceea acum ne ofera o atmosfera izbitoare de baroc, neo-clasica si arta moderna . Vom incepe excursia cu un tur al orasului Torino in care vom vizita cele mai atractive obiective turistice: Duomo (Giulgiul din Torino pastrat in Catedrala este una dintre cele mai importante relicve sfinte crestine), Piazza Castello, Palazzo Madama, Palazzo Reale.

4. Genova si San Remo

Excursia optionala la Genova va incepe cu un tur al orasului si vizita celor mai importante atractii turistice: casa lui  Christopher Columb, Palatul Dogilor, Catedrala San Lorenzo si Farul Vechi, simbol al orasului. Turnul are o inaltime de 117 metri, iar privelistea din varful sau este una dintre cele mai frumoase din oras. Dupa o scurta pauza, excursia continua indreptandu-ne spre San Remo. Vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul, La Pigna.

5. Perlele Coastei de Azur

O excursie de o zi intreaga, incepand cu Principatul de Monaco,  continuam cu Monte Carlo, Nisa, Cannes si incheiem cu Saint Tropez. Vom avea ocazia de a vizita cele cinci perle ale Coastei de Azur. Ne vom opri si vizita fiecare oras in parte, cu cele mai importante si frumoase atractii turistice.

GRATUITATI-REDUCERI

1.  1/2 zi excursie optionala  BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (San Remo)

2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior .

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.