CROATIA- INSULA KRK CIRCUIT SI SEJUR CU AUTOCAR 2014

Plecari:  27.06, 1.08, 15.08, 29.08, 12.09.

INSULA KRK-ZAGREB-COASTA ISTRIEI:Pola, Porec, Opatja, Rovinj, Rijeka
Venetia   circuit si sejur 10 zile,din care in 7 se poate face plaja si baie in mare
Marea Adriatica – Pestera Postojna – Lacul Balaton – Budapesta

Oferte Vacante Sejururi Croatia Insula Krk 2014

ZIUA 1-vineri ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad.         Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).
ZIUA 2 (mic dejun).Plecare spre Croatia.  In Zagreb  se viziteaza: Cetatea, Catedrala Sf. Marcu, Cladirile Banului Croatiei, Catedrala Sf. Stefan. Shopping in Zagreb.                                                        Cina si cazare in Insula Krk.
ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8  Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.

Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.

  • Ziua 3-excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec, Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.
  • Ziua 4-excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.                                                                      
  • Ziua 5-excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in insula Krk.
Excursiile din zilele: 3, 4 si 5 sunt incluse in pretul excursiei, (fara biletele de intrare) costa in total 75є (20+35+20є) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.Excursii optionale :●  Ziua 7- Transport cu autocarul la Mestre (10 km de Venetia).Optional (25 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 35 €-daca se achita in excursie), excursie (include:transport autocar  Mestre – Venetia – Mestre, deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto – Canal Giudecca – Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe  Canale Grande pana la Podul Rialto.●  Ziua 8- Deplasare (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in  excursie) cu autocarul in Punat pentru ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata – 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local, plaja si baie).
ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Ora 11.30 plecare din insula Krk. Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).        Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 – duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET(include transportul la Venetia – Mestre si croaziera pe Dunare, in valoare totala de 60 €+excursiile din zilele: 3, 4 si 5 in valoare totala de 75 €) :

435 €pt: 12.09,  445€pt: 27.06, 455 €pt: 29.08, 475 €pt: 15.08 , 485 €pt 1.08.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                            Supliment single 180 є.

Grup minim 25 turisti

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 є

La inscriere se achita minim 150 є.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman ;

  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic ;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ADRIATIC 2** – situat la 50 m de mare,in statiunea Omisalj din INSULA KRK. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv ,  telefon, minibalcon si grup sanitar propriu cu dus,. DEMIPENSIUNE -  bufet suedez.                    www.hoteli-omisalj.hr

 

  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.       

  Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.     

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.