CROATIA – SEJUR CU AUTOCAR 298 EUR/ TOTAL

PLECARISuper Oferte Sejur Croatia 2013

16 Aprilie 1 Iunie 14 Iunie 5 Iulie 30 August 13 Sept.

298                       330             330           409            330               315

Important: Taxa de statiune (6 euro/persoana) se achita la inscriere.

Servicii incluse:

 transport cu autocar licentiat; 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Budapesta, 6 nopti cazare cu demipensiune la hotel MIMOZA/HEDERA 3* in Rabac, excursia Turul Peninsulei Istria, asistenta turistica cu ghid roman.

Ziua 1– dimineata plecare catre Croatia pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Budapesta (900 km). Cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 2Budapesta-Zagreb-Rabac (650 km) Mic dejun; pe traseu, oprire in Zagreb – tur de oras pietonal (Piata RegeleTomislav, Teatrul National, Piata Centrala, Catedrala); cina si cazare in Rabac.

Ziua 3Turul Peninsulei Istria excursie inclusa

Mic dejun; turul peninsulei Istria incepe cu vizitarea cetatii de la Pazin, ce dateaza din sec. 13 (despre care a scris si Jules Verne). Turul continua cu orasul Porec -bazilica Sf. Eufratius (sec. 6) si orasul vechi, apoi cu Rovinj – oras vechi, cu stradute inguste ce urca pana la catedrala Sf. Eufemia. In continuarea turului se ajunge la Pola (ruinele din perioada romana – Amfiteatrul, Porta Gemina); revenim la Rabac.

Ziua 4Excursie de 1 zi la Venetia – excursie optionala (65 euro) Mic dejun – excursie de 1 zi cu vaporul la Venetia (scurt tur de oras si timp liber); cina si cazare in Rabac.

Ziua 5Fish-picnic (turul peninsulei cu vaporasul) – excursie optionala (25 euro) Mic dejun; optional croaziera de 1 zi de-a lungul tarmului si oprire intr-un golf unde se poate inota in apele de cristal (include masa de pranz cu peste proaspat la gratar si bauturi); cina si cazare in Rabac.

Ziua 6Lacurile Plitvice – excursie optionala (55 euro) Mic dejun; optional excursie de 1 zi cu autocarul la Plitvice - un parc natural ce se intinde pe 200 km˛ format din 16 lacuri unite prin 92 cascade (vizitarea se face pietonal si cu vaporas); cina si cazare in Rabac.

Ziua 7Pestera Postojna (in Slovenia) – excursie optionala (40 euro) Mic dejun; optional excursie cu autocarul la pestera Postojna (Slovenia) unde se parcurge un traseu subteran de 5 km (cu trenulet si pe jos), iar la intoarcere oprire in Piran si Koper (Capodistria); cina si cazare in Rabac.

Ziua 8Rabac-Zagreb-Budapesta (650 km) Mic dejun; plecare catre Ungaria. Sosire la Budapesta: optional (25€) – Croaziera pe Dunare (cina bufet pe vapor); cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 9– dimineata dupa micul dejun plecare catre Romania. Sosire la Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si de trafic.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.