DUBAI – ABU DHABI 610 EUR/ TOTAL 3* TOATA VARA!

EMIRATELE ARABE UNITE – DUBAI

773 EUR/ TOTAL/ PERS (TOATA VARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
PLECARI IN FIECARE DUMINICA IN IUNIE, IULIE SI AUGUST 2013
LOCURI LIMITATE!!!
HOTEL 5* PE PLAJA
Servicii incluse
- Zbor direct Bucuresti – Dubai – Bucuresti (FlyDubai – Emirates)
- MIC DEJUN
- Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport
- Cazare 7 Nopti
- Asistenta turistica in limba Romana
- Taxe de Aeroport
- Taxe de Viza

Despre ABU DHABI
Poate doriti să experimentati unul dintre cele mai rapide roller-coaster-uri din lume, la Ferrari World Abu Dhabi – cel mai mare parc tematic acoperit din lume; poate doriti sa petreceti o dupa-amiaza la maiestuasa Moschee Sheikh Zayed care dezvaluie o parte din cultura și religia din Abu Dhabi, poate doriti o alta experiență araba printr-o excursie la ispititorul Oasis City of Al Ain – patrimoniul emiratului, sau poate doriti sa va minunati de liniștea desertului Liwa, intrarea spre renumitul Empty Quarter, cea mai mare masă neîntreruptă de nisip cu unele dintre cele mai inalte dune de nisip de pe pământ – opțiunile sunt extrem de diverse

Si poate doriti un sejur la un hotel de 5*****, pe plaja
Al Raha Beach Hotel este un hotel de 5 stele, situat langa Al Raha Corniche. Acest hotel de lux dispune de 900 de metri de plajă privata, cu nisip..

Furnizeaza 110 camere și apartamente. Aceste camere sunt extrem de spațioase, cu măsurători începând de la 65m patr. Fiecare dintre camere este minunat decorata în tonuri calde, relaxante și include o baie mare de marmură de lux.

Al Raha oferă o varietate de facilități de recreere pentru oaspeții hotelului de toate vârstele, cum ar fi o piscină în aer liber și una interioară, loc de joaca pentru copii și o piscină pt copii, o serie de sporturi acvatice, terenuri de squash. Centrul spa al hotelului are o selecție de masaje și tratamente corporale, precum și o baie de aburi, saună și jacuzzi.

Proprietatea dispune de o serie de baruri și restaurante, unde oaspeții se pot bucura de o mare varietate de preparate din bucătăria internațională.

Al Raha Beach Hotel este la numai 20 de minute distanță de centrul orașului Abu Dhabi. Oaspeții se pot bucura de autobuzul de transfer al hotelului, care permite accesul ușor la centrul orașului, precum și la mai multe mall-uri din oraș. Acest complex de primă clasă este, de asemenea, situat imediat lângă renumitul Al Raha Mall, unde oaspeții pot explora mai multe magazine.

ALTA VARIANTA:
610 EUR/ TOTAL
HOTEL CITY MAX BUR DUBAI 3*
Servicii incluse
- Zbor direct Bucuresti – Dubai – Bucuresti (FlyDubai – Emirates)
- MIC DEJUN
- Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport
- Cazare 7 Nopti
- Asistenta turistica in limba Romana
- Taxe de Aeroport
- Taxe de Viza

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.