FRANTA – PARIS AVION de la 510 Eur/ total

FRANTA-PARIS Avion,         de la 510 €/ totalOferta circuit Franta  Paris 2013 - cu avion

6 zile :     Paris, Versailles, Fontainebleau, Valea Loirei

 Ziua 1. BUCUREŞTI (CLUJ / TIMIŞOARA) – PARIS   

Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.15 pt. zbor Bucureşti-Paris cu compania Air France. De asemena se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din alte oraşe ale ţării direct pt. destinaţia Paris şi care au zboruri apropiate ca dată cu datele acestei excursii. După aterizarea la Paris, transfer la hotel. În continuare, program liber, la dispoziţia turiştilor. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS- VERSAILLES

Mic dejun. Timp liber sau, opţional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles şi grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L’Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Întoarcere la hotel utilizând transportul public. Cazare la Paris.

Ziua 3. PARIS – L`Ille de la Cite, Montmartre

După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L’Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxemburg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.

Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (470 km)

Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10- 15 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35- 50 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 5. PARIS – DISNEYLAND

Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasionaţilor de shopping, iar pentru “copiii” de toate vârstele sugerăm o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). În Paris nu rataţi impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.

Ziua 6. Au revoir PARIS

După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Timp liber în Paris. Transfer la ora 15.30 la aeroportul Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucureşti sau la aeroporturile de destinaţie din ţară. Sosire la Bucureşti în jurul orei 22.40

 

PLECĂRI din BUCUREŞTI  (CSA)

03.06

21.06

01.07, 12.07, 23.07, 31.07

05.08, 14.08, 20.08, 28.08

07.09

19.09

Supl. SGL

COPII 6- 12 ani

  Pt. PLECĂRILE din CLUJ şi TIMIŞOARA * Cereţi detalii în agenţii
Hot. IBIS (sau similar)- (MD bufet) 2*+ suburbii  Paris

315 €

325 €

335 €

115 €

Reducere 35 €
Hotel IBIS (sau similar)- (MD bufet)  3* in Paris

355 €

365 €

375 €

135 €

Reducere 35 € fara pat suplim.

 

Pentru plecarile din 03.06, 01.07, si 05.08, zborul Paris- Bucuresti decoleaza la ora 15.30 cu aterizare la 19.20.

 

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

  • Bilet de avion Bucureşti – Paris – Bucureşti, zbor Air France. (orele sunt locale). Compania aeriană poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor de notificare.
  • · 5 cazări cu MD la hotel 3* sau 2*(min. 10 pers. la fiecare)
  • · asistenţă turistică din partea agenţiei;
  • · Pt. excursiile opţionale, autocarul deserveste si grupurile sosite cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri

 

  • · asigurarea medicală, intrările la obiective şi serviciile de ghizi locali
  • · Croaziera pe Sena, urcarea pe Turnul Eiffel şi transportul local în Paris
  • · transp. cu autocar cu climatizare, min. 2* pt. opţionalele din ziua 3 şi 4
  • · excursii opţionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri) Versailles- La Defence- Tur Paris 15€, Valea Loirei 35-50 €, Fontainebleau 10-15 €, toate min.20 pers.
  • · taxe aeroport şi transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro

Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi (fără pat suplimentar). Nu se acordă reduceri pentru cel de-al 3-lea adult în cameră. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.