ITALIA – LIDO – la plaja si in excursii cu autocar, 395 Eur

ITALIA- Lido di JESOLOSuper oferte vara 2013 Italia Lido Di Jesolo

SEJUR CU AUTOCAR         de la 395 €

Daca nu v-ati hotarat unde sa mergeti anul acesta la mare, puteti allege Italia, cu plajele superbe din zona Venetiei (Lido di Jesolo). Va puteti bucura de mare dar si de excursii organizate in statiuni si orase italiene, la preturi atractive!

10 zile:    Graz, Verona, Venetia, Murano, Padova, Milano, Florenta, Siena, Pisa, San Marino, Ravena, Ljubljana

Ziua 1. BUCUREŞTI- BUDAPESTA(895 km)      Ora 6:00 Plecare din Bucureşti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- LIDO DI JESOLO (795 km)

Mic dejun. Plecare la Graz, al 2-lea oraş ca mărime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric.  Apoi deplasare pt. cazare în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fin, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.

Zilele 3- 8. LIDO DI JESOLO- INCURSIUNE IN NORDUL ITALIEINe vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp “obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pentru turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita  Basilica si Piata San Marco, cu Palatul Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubitorii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pentru “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.

BONUS (GRATUIT) Excursie 2 zile (Cazare + MD incluse) la FLORENTA- SAN MARINO- RAVENA (Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizzi cca 15 €, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 €).

Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piaţa Senioriei veritabil “muzeu în aer liber”, Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio şi Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizzi, una dintre cele mai impresionante si complete colectie de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.

A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, vor intregi destinatiile culturale, si va vor oferi o vacanta completa.

Ziua 9. LIDO DI JESOLO- LJUBLJANA- BUDAPESTA(690 km)

Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru un tur panoramic cu autocarul în centru. Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 10. BUDAPESTA- BUCUREŞTI(895 km)Mic dejun. Plecare spre ţară. Sosire Bucureşti, seara târziu după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

PREZENTARE EXCURSII OPTIONALE:

VERONA+ MILANO- Paradisul iubitorilor de shopping (Excursie de o zi, pret 30 euro / pers. care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 euro, iar Santa Maria delle Grazie circa 8 euro).

Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru Cina cea de Taina a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila). La Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaglierilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.

VENETIA + MURAN0 + PADOVA (Excursie de o zi, pret 35 euro / pers. care nu include abonamentul la vaporeto – cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor + Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).

După micul dejun, vă propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.

SIENA + PISA Excursii de cate 3 – 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta- Siena si retur, respectiv Montecatini- Pisa si retur) Pret pt. ambele destinatii 38 euro / pers. care nu include intrarile la obiectivele turistice

De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie opţională la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul.

PLECARI 2013

21.06

20.07, 01.09

Supl. SINGLE

COPIL 3-12 ani

Al 3-lea adult în camera

loc în cameră DBL

395 €

419 €

159 €

359 €

389 €

 

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

 · transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4* ·  9  cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 -4* · Excursia de 2 zile (cu cazare + MD incluse) la Florenta- San Marino- Ravena· Ghid însoţitor din partea agentiei pe traseu
  • ·intrările la obiectivele turistice şi ghizii locali
  • · vizite opţionale, toate grup minim 25 persoane
  • ·asigurarea medicală şi alte servicii decât cele menţionate.

 

Autocarul va prelua turiştii sosiţi la Budapesta pentru transfer din /spre oraşele prin care se tranzitează România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiază de reducere doar pentru cazare în cameră cu 2 adulţi. Pentru explicaţii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.                                                                Grup minim 35 pers.

 

Îmbarcări sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Braşov-Buzau-Câmpina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploieşti-Piteşti-Sebeş-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timişoara-Rm. Vâlcea. Transfer contra cost din celelalte oraşe ale ţării.

 

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localit. decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

 

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru orasele marcate cu fond galben din tabelul urmator:

 

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:

BUCUREŞTI     – Parcare Piaţa Victoriei            – 05.45

BUCUREŞTI     – Parcare Gara de Nord             – 06.15

PLOIEŞTI        – Petrom METRO                      – 07.00

CÂMPINA         – Băneşti (“La avion”)                 – 07.30

BRAŞOV           - McDonald’s Calea Bucureşti – 09.00

SIBIU   - Intrarea în parcarea OBI (pe centura)   – 11.30

SEBEŞ            – Farmacia HELPNET                – 12.00

DEVA               – McDonald’s GARĂ                  – 14.00

CLUJ               – Intrarea în parcarea centrului

comercial SIGMA                     – 14.00 ORADEA        - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00

TIMIŞOARA     – Intrarea în parcarea REAL

                                Calea Aradului                                    – 15.00

ARAD               - Gara Centrală                          - 16.00

 

IAŞI                 – Palatul CULTURII                    – 03.15

BACĂU – McDonald’s Stadion               – 05.15

Sf.Gheorghe    – Petrom V- ieşire spre Braşov  – 08.00

BRĂILA            - Intrarea în parcarea centrului

comercial CARREFOUR          – 04.30

GALAŢI            - Intrarea în parcarea centrului

comercial REAL                     – 04.00

BUZĂU             - Parcarea PETROM de la

podul Mărăcineni                   – 06.00

CONSTANŢA    - Gara Centrală                         - 03.30

CRAIOVA         - McDonald’s Calea Bucureşti  - 07.30

SLATINA          – Parcare Hotel Parc                  - 08.00

PITEŞTI           - McDonald’s Gară                               – 09.00

RM. VÂLCEA   - Benzinăria Dacos                   – 10.00

 

 

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcţie de posibilităţile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost şi din alte oraşe ale ţării, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzător şi şoferi experimentaţi şi amabili.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraşelor din ţară:

SLOBOZIA       – PETROM intrare dinspre Drajna                               

CALARASI       – Gara Centrală

SUCEAVA        – Intrarea în parcarea METRO

BOTOSANI       – Intrarea în parcarea ALTEX

 

TULCEA           – Intrarea în parcarea KAUFLAND

TÎRGOVIŞTE    – Benzinăria Agip Pavcom

P. NEAMŢ        – Parcare hotel CEAHLĂU

TÎRGU MURES – Intrarea în parcarea Promenada Mall  

TÎRGU JIU        – Benzinăria PETROM Castelul de Apă

VASLUI            – Parcare hotel Racova

BARLAD          – Benzinăria MOL

FOCŞANI         - Parcarea Stadion Unirea

BISTRITA         – Intrarea în parcarea KAUFLAND

BAIA MARE      – McDonald’s magazin Maramures

SATU MARE    – Parcarea Catedrala Catolica

DROBETA        – ROMPETROL- ieşire spre Craiova

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. 

Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a va informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE !! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

 

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.