MALLORCA 444 Eur/ total

MALLORCA 444 Eur/ totalVacanta de vis in Mallorca Spania vara 2013
Preţul include:
 • Biletul de avion charter  București – Mallorca – București
 • Transfer aeroport –  hotel – aeroport
 • 7 nopți de cazare la hotel 4●●●●
 • Pensiune completă + apă și vin la masă
 • 1/2 zi excursie opțională inclusă (Tur Panoramic-Palma de Mallorca)
 • Asistență turistică pentru întreaga perioadă
Date de plecare:

17.04, 24.04, 01.05, 08.05, 15.05, 22.05

Suplimente şi reduceri:
 • Copil 0-1.99 ani plătește 120 euro în cameră cu 2 adulți
 • Supliment SGL 160 euro
 • Copil 2-9.99 ani reducere 30 euro în cameră cu 2 adulți
 • Reducere 10% la pachetul de excursii opționale la achiziționarea a 3 excursii opționale pentru posesorii de Senior Voyage Club Card
 • 1/2 zi excursie  opțională bonus pentru  posesorii de Senior Voyage Club Card (Excursie  în Inca)
 • Reducere 5% la pachetul de excursii opționale la achiziționarea a 3 excursii opționale pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage Club Card

EXCURSII GRATUITE

Palma de Mallorca
După prȃnz vom porni către Palma de Mallorca, capitala insulei. Putem profita de vizită pentru a merge direct la fantastica catedrală gotică. Ȋn afară de asta,  putem face o incursiune pe străduţele ȋnguste ale oraşului, care sunt precum un labirint şi cu ajutorul căruia veţi găsi multe locuri interesante, muzee şi monumente. Va exista o pauză ȋn centrul oraşului pentru a putea cumpăra suveniruri.

Inca* 
Durată: o jumătate de zi

Ȋn timpul excursiei vom vizita un mic sat cu tradiţie viticolă. Pe lȃngă posibilitatea de a degusta cȃteva dintre faimoasele tipuri de vin şi preparate din bucataria locală,  putem face un scurt tur prin străzile ȋnguste şi ȋntortocheate. Cele mai importante obiective ale oraşului sunt: Biserica Santa Maria la Mayor, Mănăstirea Santo Domingo sau Santo Bartolomeu.

*Acesta excursie este bonus pentru posesorii de Card Senior Voyage.

EXCURSII OPTIONALE

Peșterile Hams și Puerto Cristo
Durată: o jumătate de zi

Peșterile Hams sunt situate în Puerto Cristo, în estul insulei Mallorca, sunt cunoscute în toată lumea datorită formațiunilor cu multe ramificații. Incomparabila frumusețe a peșterilor este susținută de luminarea creată de Lorenzo Caldentey, fiul descoperitorului. În interiorul peșterilor se găsesc câteva lacuri. Pe cel mai mare dintre acestea, “Marea Venetiei” sunt reprezentații zilnice ale spectacolului “Mozart Magic”, ca tribut special al faimosului compozitor. Porto Cristo este pe coasta de est a insulei la 65 km de Palma de Mallorca și aparține de municipalitatea Manacor. Această zonă a fost locuită în preistoric. Rămășițele bisericii paleocreștine Sa Carrotja sunt o mărturie a prezenței romane în zonă.  Rămășițele pot fi văzute și pe Avenida Joan Amer, unde se poate vedea și locul de botez – o baie mică în formă de cruce unde neofiții erau botezați.


Vizita Valdemossa

Valldemossa, Valea lui Moise după cum au numit-o arabii, este cu siguranță cel mai pitoresc sat de pe insulă, sat mallorcan autentic și o oază de pace pe străzile sale șerpuite cu ghivece suspendate și case tipice din piatră. Vom vizita Cartuja, model de oraș cu origini din sec XIV, unde Chopin a stat și a compus câteva lucrări. Pe drumul de retur, dacă va fi suficient timp, vom vedea sticlari pregătind cu îndemânare piese de diferite forme.


Son Amar

Bucurați-vă de o masă de după amiază magică cu un spectacol minunat demnă de cea mai bună sală din lume, cu dansatori, cântăreți și show-uri interminabile care ne vor lăsa o amintire a unei seri magice.


Es Foguero

Ne putem bucura de o seară minunată cu un spectacol de balet memorabil, cu cȃntăreţi, comedianţi etc. Noaptea va rămȃne ca amintirea unei seri magice.

 


Tur cu trenul la Soller

Vom merge ȋntre Palma şi Soller cu un tren vechi care conectează cele 2 părţi ale insulei. Această rută este plină de frumuseţe şi cultură, este precum o călătorie spre ȋnceputul secolului. Ȋntoarcerea se va face cu autocarul.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.