Oferte Litoral Russalka Bulgaria vara 2012

Russalka - Oferta SpecialaRussalka, cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgararesc este situata intr-o zona stincoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche. Russalka este un loc deosebit si original cu o flora si fauna deosebite. Practic nu e statiune in adevartul sens ci un sat de vacanta cu circa 10 terenuri de tenis, panorama deosebita, posibilitati de inchiriere de caiac-canoe, yacht-uri, scufundarile, posibilitatile de echitatie si jacuzzi in apele minerale, clubul de arta a copiilor – toate acestea au facut din Russalka o zona dorita si tot mai des vizitata de turisti tineri sau cei care cauta linistea si izolarea. Satul de vacanta reprezinta un adevarat paradis al pasarilor, fiind amplasat pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari – un spectacol de vis. Amatorii de scufundari vor descoperi o lume noua, iar iubitorii de sporturi de vara vor gasi intotdeauna modalitati de practicare a acestora pe multiple terenuri de tenis, tir cu arcul, yachting.

Statiunea Russalka poate fi recomandata doritorilor de vacante linistite si turism informativ, deoarece este baza perfecta de plecare pentru un lung sir de site-uri arheologice si constructii cu insemnatate istorica deosebita. Cateva idei pentru excursii: Kameny Briag (malul stancos) cu multiple pesteri si recifuri (locul favorit al studentilor, hippiotilor, al turistilor in cautare de liniste si intimitate). Yalata renumita pentru relief stincos. Amatorii de pesteri ar trebui sa retina ca marea a format in zona peste 40 de pesteri, unele cu picturi lupestre primitive. Denumirea statiunii se trage de la ametitoarele “sirene ale marilor”.

Russalka se adreseaza in principal grupurilor de tineret dar nu numai. Cazarea se face in principal in bungalow-uri, amplasate in forma de amfiteatru, inconjurate de verdeata, oferind o atmosfera intima.

 Vizualizeaza oferta completa

HOTELURI

1. SAT DE VACANTA RUSSALKA 4*
2. SAT DE VACANTA RUSSALKA 3*

NOTA: Pentru suplimentele de masa copiii platesc 50% din tariful / adult, daca nu se mentioneaza altfel.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.