Oferte Sunny Beach – Litoral Bulgaria vara 2012

Oferta-Speciala-Litoral-2012-Sunny Beach BulgariaSunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc. Situata la 35 km nord de Burgas, statiunea aproape ca se uneste cu statiunile vecine Nessebar si St. Vlas. Intemeierea statiunii a inceput in 1958, insa in ultimii 5, 6 ani statiunea s-a dezvoltat rapid, aici construindu-se un numar foarte mare de hoteluri. Acum in statiune sunt peste 150 de hoteluri.

Plaja din Sunny Beach este recunoscuta pentru curatenie si calitatea nisipului, fiind decorata in 1996 cu „Blue Flag”. Are o lungime de aproximativ 9 km.

O multime de restaurante, baruri, cluburi au fost deschise de curand, ceea ce a facut ca statiunea sa fie cunoscuta ca avand cea mai bogata viata de noapte.
De asemenea este amenajat un parc acvatic, terenuri de tenis si fotbal, teren de mini-golf, numeroase locuri de joaca pentru copii. Dupa o zi petrecuta la soare, seara puteti petrece in una dintre numeroasele discoteci sau cluburi deschise pana in zori.

Vizualizeaza oferta completa

HOTELURI

1. BARCELO ROYAL BEACH
2. ROYAL PALACE HELENA SANDS
3. ROYAL PALACE HELENA PARK
4. MAJESTIC
5. IBEROSTAR SUNNY BEACH
6. VICTORIA PALACE
7. CHAIKA BEACH RESORT
8. PLANETA
9. IMPERIAL
10. EVRIKA BEACH CLUB
11. BELLEVUE
12. FORUM
13. GLOBUS
14. FENIX
15. AMFORA BEACH
16. ALBA

NOTA: Pentru suplimentele de masa copiii platesc 50% din tariful / adult, daca nu se mentioneaza altfel.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.