SEJUR ITALIA (LIDO) CU AVION 520 EUR/ TOTAL

SEJUR ITALIA CU AVIONUL   520 EUR/ TOTAL Oferta sejur Italia Lido Di Jesolo 2013

LIDO DI JESOLO

 345 EUR/ 22 IUNIE

369 EUR/ 20 IULIE, 3 SEPT.

TAXA AEROP+TRANSFERURI= 175 EUR

PRETUL INCLUDE:

  • · Zbor Bucureşti-Veneţia-Buc., cu Blue Air. Orarul de zbor se poate modifica
  •  taxa pentru cate un bagaj de cala pentru fiecare pasager
  • 7 cazări cu mic dejun în hotel 3 si 2*; asistenta turistica din partea agentiei

OPTIOANAL EXCURSII: Verona, Venetia, Murano, Padova, Milano, Florenta Siena, Pisa, San Marino, Ravena

Buc. – OTOPENI cursa Blue Air decolare ora 17.45 Aterizare VENETIA 19.00

VENETIA cursa Blue Air decolare ora 19.45 Aterizare OTOPENI 22.45 Ziua 1. BUCUREŞTI- VENEŢIA- LIDO DI JESOLO Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 15.30 pentru zbor Bucureşti- Venetia cu compania Blue Air. Apoi deplasare pt. cazare în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fîn, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.
Zilele 2- 7. LIDO DI JESOLO- INCURSIUNE IN NORDUL ITALIEI Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp “obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pentru turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita Basilica si Piata San Marco, cu Palatul Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubitorii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pentru “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.Excursie optionala 2 zile (Cazare + MD incluse) la FLORENTA- SAN MARINO- RAVENA (65 euro) (Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizzi cca 15 €, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 €). Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piaţa Senioriei veritabil “muzeu în aer liber”, Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio şi Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizzi, una dintre cele mai impresionante si complete colectie de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, vor intregi destinatiile culturale, si va vor oferi o vacanta completa.
Ziua 8. LIDO DI JESOLO- BUCURESTI După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Lido di Jesolo. Transfer la aeroport la ora 16.30 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti Otopeni în jurul orei 22.45.
PREZENTARE EXCURSII OPTIONALE: GRATUIT excursia la VERONA+MILANO la achitarea optionalei (cazare +MD inclusa) la FLORENTA- San MARINO- RAVENA
VERONA+ MILANO- Paradisul iubitorilor de shopping (Excursie de o zi, pret 30 euro / pers. care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 euro, iar Santa Maria delle Grazie circa 8 euro). Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru Cina cea de Taina a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila). La Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaglierilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.VENETIA + MURAN0 + PADOVA (Excursie de o zi, pret 35 euro / pers. care nu include abonamentul la vaporeto – cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor + Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro). După micul dejun, vă propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
SIENA + PISA Excursii de cate 3 – 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta- Pisa si retur, respectiv Montecatini- Pisa si retur) Pret pt. ambele destinatii 38 euro / pers. care nu include intrarile la obiectivele turistice De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie opţională la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul.

 

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.