THASSOS AUTOCAR+7 cazari+mic dejun, de la 159 Eur

THASSOS – AUTCAR Oferta circuit Thassos Grecia vara 2013 - marble-beach
SAPTAMANAL, PLECARI MIERCURI / 2013

7 nopti sejur + 2 nopti pe drum d/i

Servicii incluse :
7 nopţi cazare cu mic dejun (LA CERERE, HOTELURI CU ALL INCLUSIVE);
Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.
Neinclus:
-transport autocar 55 Eur/ pers + 10 Eur/ pers ferryboat d/i
-supliment cina 9 Eur/ pers/zi

PLECARI: 22.05, 18.09
TARIF: 149 € sau: 104 € redus pentru rezervari pana in 27.03 sau 112 €redus pentru rezervari pana in 27.04

PLECARI: 29.05, 05.06,11.09
TARIF: 169 € sau: 118 € redus pentru rezervari pana in 27.03 sau 127 € redus pentru rezervari pana in 27.04

PLECARI: 12.06, 19.06, 26.06, 04.09
TARIF: 189 € sau 132 € redus pentru rezervari pana in 27.03 sau 142 €redus pentru rezervari pana in 27.04

PLECARI: 03.07, 21.08, 28.08
TARIF: 209 €; sau 146 € redus pentru rezervari pana in 27.03; sau 157 € redus pentru rezervari pana in 27.04

PLECARI 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08
TARIF: 239 €; SAU 167 € redus pentru rezervari pana in 27.03; SAU 179 € redus pentru rezervari pana in 27.04

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana 5 €
Supliment SGL 90 €
Un copil 0-4.99 ani GRATUIT

Hotelul ANGELIKA 3*, PE MALUL MARII!!!
Odată ajuns aici, dacă nu vei dori să mergi la plajă, vei putea alege să faci cumpărături în magazinele din apropiere, să mănânci la tavernele tradiţionale din oraş sau să te plimbi pe ţărmul mării.
Localizare: Hotelul este situat în staţiunea Limenas, pe ţărmul mării.
Facilitățile camerelor: Camerele sunt spaţioase şi au baie proprie cu duş, TV, frigider şi A/C (inclus în preţ).
Limenas (Thassos) este capitala insulei şi încă din antichitate cel mai mare centru administrativ şi comercial al insulei Thassos. Limenas este genul de staţiune turistică în care modernitatea se îmbină cu vestigiile vechii cetăţi. Thassos are numeroase magazine de unde puteţi cumpără orice, de la bijuterii fine până la antichităţi şi produse din piele de o calitate superioară.

ZIUA 1 -
Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări anexată. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.
ZIUA 2 – Thassos, insula de smarald
În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas. Cazare Hotel Angelika.

ZIUA 3 – 8 Vă propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:
*Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit; amatorilor li se vor dă unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă, dar găsim şi locuri umbroase, muzică şi atmosferă de vacanţă.
* Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admiră superbă panoramă a acestuia înainte de a intră în oraş; toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port. * Seara grecească (recomandata tuturor celor care ştiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadînă ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii.
*Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita mănăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării.

ZIUA 9 -
În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry – boat pentru a traversa Marea Egee şi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. După circa 30 minute vom ajunge în Keramoti de unde ne vom continua drumul spre ţara. Scurtă oprire în Kavala, al treilea oraş că mărime al Greciei concurând că frumuseţe cu Atena şi Salonic, situat strategic pe Via Egnatia, drum care leagă Europa de Asia. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala – Seres – Promahonas – Kulata Sofia – România.
ZIUA 10 – Din nou acasă!!!
Sosim în Romania în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

SUPLIMENT PENTRU PLECARILE DIN:
Arad – 65 €; Timisoara, Resita, Caransebes, Drobeta, Craiova – 55 €; Ploiesti, Pitesti, Buzau – 65 € ; Brasov, Rm.Valcea, Focsani – 70 €; Tg. Mures, Sibiu, Bacau, Galati, Braila – 75 €; Constanta – 80 €; Cluj, Iasi – 85 €, Suceava, Piatra Neamt – 95 €

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.