THASSOS cazare cu ALL INCLUSIVE cu autocar sau individual

HOTEL AERIA 3*, cazari cu demipensiune sau all inclusive.

Optional, transport cu autocar PLECARI IN FIECARE MIERCURI din mai multe orase.

Daca mergeti cu masina dvs., va recomandam plajele situate la 5-10 km de hotel (Psili Amos si plaja din Potos sunt doua dintre cele mai frumoase plaje din Thassos). Potos (la 10 km de hotel) este o statiune animata cu terase, baruri, magazine si viata de noapte.

ZIUA 1 – Către Grecia… Întâlnire cu însoţitorul de grup la locul şi ora stabilite în diagrama de îmbarcări anexată. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales şi în funcţie de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii vom traversa Bulgaria.ZIUA 2 – Thassos, insula de smarald
   În cursul dimineţii vom intra în Grecia şi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraş ca importanță geografică şi istorică din regiunea Macedonia şi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee şi a ajunge în Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas. Cazare Hotel Aeria 3*.
ZIUA 3 – 8 Va propunem să participați la urmatoarele excursii opționale:* Plimbare cu vaporaşul: plecăm din staţiune şi imediat ce ieşim din port vom servi o gustare, o cafea şi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor dă unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie şi distracţie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veţi servi pe vaporaş. Mâncăm legănaţi de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei şi mai oprim în câteva golfuleţe pentru înot. Pe vas putem face plajă, dar găsim şi locuri umbroase, muzică şi atmosferă de vacanţă.

* Kavala, oraşul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraşului şi vom admiră superbă panoramă a acestuia înainte de a intra în oraş. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecţii noi şi preţuri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port.

* Seara grecească (recomandată tuturor celor care ştiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel şi pui, garnituri, salate greceşti), vinurile sunt la discreţie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreţi, dansatori, melodii şi costume tradiţionale, dans cu cadînă ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează şi se sparg farfurii.* Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul şi apoi ne îndreptăm către Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă şi o comoară nepreţuită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mănăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuţe din izvorul ce curge în peşteră şi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiţional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria şi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare şi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării.
ZIUA 9 – Către România…

În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry – boat pentru a traversa Marea Egee şi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala – Seres – Promahonas – Kulata – Sofia – România.

ZIUA 10 -

Sosim în România în cursul dimineții în funcție de condițiile de trafic și de formalitațile vamale.

Hotel Aeria: Este situat în partea sudică a insulei, în zona Astris, la aproximativ 200 m distanţă de plajă. Hotelul se află la 7 km de stațiunea Potos și la 10 km de orașul Limenaria. Două dintre cele mai populare plaje din zonă, sunt situate la 1 km – plaja Astris și 2 km – plaja Psili Ammos.

Facilități hotel: Recepţie, restaurant, room service, snack bar, bar la piscină, piscină exterioară, internet Wi-Fi în hotel gratuit, fax/copiator, grădină și parcare gratuită.

Facilităţi camere: Camerele sunt împărțite în trei clădiri tip bungalow şi sunt dotate cu TV Sat, telefon, aer condiţionat (inclus în preț), radio, minibar, baie cu duș/cadă și balcon cu vedere laterală la mare sau la grădină.

Alte informaţii: Hotelul acceptă animale de companie gratuit
TRANSPORT Supliment transport autocar din București 60 /pers.Plecări cu autocar în fiecare Miercuri;Intrare la cazare în fiecare Joi.
Plecări  STANDARD FIRST BOOKING EARLY BOOKING OFERTĂSPECIALĂ
Loc în DBL Loc în DBL cu REDUCERE 40% aplicată, până la 28.02 Loc în DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 30.04 Locuri limitate
13.05*, 20.05* 246 € 148 € 172 € 192 €
27.05* 299 € 179 € 209 € 233 €
03.06, 16.09, 23.09 330 € 198 € 231 € 257 €
10.06, 09.09 375 € 225 € 263 € 293 €
17.06 399 € 239 € 279 € 311 €
24.06, 01.07, 08.07 430 € 258 € 301 € 335 €
15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08, 02.09 465 € 279 € 326 € 363 €
Reducere cazare în DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană 15 €
Supliment SGL 190 €
Reducere al 2-lea copil 2-11.99 ani la cazare în cameră DBL cu pat suplimentar 40 €
Primul copil 0-4.99 ani GRATUIT; Primul copil 5-11.99 ani plătește transportul;Al doilea copil 0 -1.99 ani GRATUIT.
Timișoara – 55 €; Pitești, Slatina, Lugoj, Reșița, Caransebeș, Orşova, Craiova – 60 €; Ploiești – 65 €; Râmnicu Vâlcea, Drobeta, Deva, Arad, Oradea, Focșani, Buzău – 70 €; Constanța, Galați, Brăila, Bacău, Brașov – 75 €; Sibiu, Târgu Mureș, Luduş, Iernut, Sighişoara, Baia Mare, Satu Mare – 80 €; Cluj, Turda, Chișinău, Suceava, Piatra Neamț, Iași, Alba Iulia – 85 €; Bistrița – 90€.

Servicii incluse :

7 nopţi cazare cu Demipensiune*/All Inclusive; Însoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar); Asistență turistică.

Preţul nu include :

Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno; Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale; Alte taxe şi cheltuieli personale; Bilet ferry boat Keramoti Thassos – Keramoti 10 € */persoană

* Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificări din cauza creșterii costului combustibilului.

Copii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat!

* Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de minim 30% la înscriere,iar restul de plata la expirarea ofertei de First Booking/Early Booking. Rezervările făcute în perioada de first boking/early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

This entry was posted in Arhiva and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.