Croaziera Hong Kong, Vietnam, Singapore 2199 Eur

Croaziera Hong Kong, Vietnam, Singaporehttp://b2b.agetur.ro/web3/Resources/74137729/%5Eall/5.jpg_78e3a17ef764fe45531fe03a652e5e1412371fea.jpg

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta București – Hong Kong/ Singapore – București (Inclus)
- 1 bagaj de cală de 23 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 7 kg/ persoană (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Taxe portuare (Inclus)
- Transfer aeroport – port – aeroport (Inclus)
- Cazare 3 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Cazare 7 nopți în cabină interioară dublă, pe navă de 4 stele cu pensiune completă (Inclus)
- Asistență turistica în limba română (Inclus)
- Late check out (ora 18:00) (Optional)
- Pachet 6 excursii opţionale – 329 Euro/ persoană (Optional)
- Asigurare medicala/ storno (Neinclus)

Plecare 27.01.2020 – 11 nopti – 2199 Eur

Ziua 1. București Hong Kong

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Hong Kong. Sosire și transfer pentru cazare la hotel în zona Hong Kong.

Ziua 2. Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se vizitează: „Vârful Victoria”, cel mai înalt punct al insulei – 552 m, care oferă o panoramă impresionantă asupra orașului, satul Aberdeen, renumit pentru comunitatea de pescari care își petrec toată viața în larg, și Repulse Bay, o plajă populară atât datorită nisipului fin alb, cât și a petrecerilor organizate de elita orașului. Seara, cazare la hotel în Hong Kong.

Ziua 3. Hong Kong

Mic dejun. Transfer către portul din Hong Kong și îmbarcare pe vasul Norwegian Jade – Norwegian Cruise Line cu destinația Hanoi, Vietnam.

Ziua 4. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Continuarea traseului spre Vietnam.

Ziua 5. Hanoi – Ha Long Bay*

Mic dejun. Sosire în Hanoi, Vietnam, dimineața la ora 7:00. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie cu barca la Halong Bay, una dintre cele mai impresionante minuni naturale ale lumii, inclusă în patrimoniul UNESCO*. Întoarcere la navă, îmbarcare și plecare din port la ora 17:00  spre Chan May.

Ziua 6. Chan May – Da Nang* 

Mic dejun. Sosire în portul din Chan May dimineața la ora 9:00. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș cu ghid local în Danang*. Include: plimbare cu tuk-tuk-ul pe străzile orașului, prânz tradițional la restaurant, vizită la Catedrala Da Nang și la pagoda Ling Ung, renumită pentru statuia de marmură a zeiței budhiste Quan Yin. Îmbarcare pe nava de croazieră și plecare la ora 17:00 spre următoarea destinație, Nha Trang.

Ziua 7. Nha Trang

Mic dejun. Sosire în portul Nha Trang dimineața la ora 9:00. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș*, care include vizitarea celor mai importante atracții turistice: Pagoda Long Son, Statuia lui Buddha, complexul de temple Po Nagar Cham, piața de suveniruri Dam Market și un atelier local de broderie. Oprire la plajă pentru revigorare. Îmbarcare pe nava de croazieră și plecare la ora 17:00 spre portul Phu My (Ho Chi  Minh)

Ziua 8. Phu My – Ho Chi Minh*

Mic dejun. Sosire în portul din Phu My dimineața la ora 7:00. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur panoramic de oraș cu autocarul în Ho Chi Minh*. Se vizitează: Catedrala Notre Dame, Oficiul Poștal, Palatul Reunificării, Cartierul Chinezesc și unul dintre

cele mai vechi temple buddhiste din oraș. Oprire pentru cumpărături pe celebra arteră comercială, Dong Khoi. Seara, retur la bordul navei și plecare din port la ora 18:00 spre Singapore.

Ziua 9. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă traseul spre Singapore.

Ziua 10. Singapore

Mic dejun. Sosire în Singapore la ora 7:00. Debarcare de pe nava de croazieră și transfer la hotel. Timp liber la dispoziție sau, opțional, tur de oraș în Singapore, pe parcursul căruia se vizitează: Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay*. Seara, cazare la hotel în Singapore.

Ziua 11. Singapore

Mic dejun. Timp liber la dispoziție in Singapore întreaga zi pentru cumpărături sî plimbări individuale. Seara, transfer la aeroportul din Singapore.

Ziua 12. Singapore – București

Check in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

 

Facilități vas de croazieră:

restaurante, cafenele, baruri, cazino, club cu DJ, piscine exterioare, jacuzzi, sală fitness, program divertisment, orchestră live, teatru, bibliotecă,  loc de joacă pentru copii.

 

Facilități vas de croazieră (contra cost):  centru SPA (masaje, tratamente) , salon înfrumusețare, degustări vin, magazine, internet.

 

Facilități cabină dublă interioară:

pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabină de duș), uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, seif și room service.

 

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Excursii opționale

• Taxă de serviciu la bordul navei – aprox 100 Euro/ persoană (se achită pe navă, la îmbarcare)

• Taxă de viză pentru Vietnam

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Tur de oraș în Hong Kong – 49 Euro/ persoană

• Excursie la Halong Bay – 69 Euro/ persoană

• Excursie la Danang – 89 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Nha Trang –  59 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Ho Chi Minh – 59 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Singapore – 49 Euro/ persoană

• Pachet 6 excursii opţionale – 339 Euro/ persoană (se poate rezerva doar în agenţie, înainte de plecare)

• Supliment cabină cu hublou/geam  – 199 Euro/ persoană

• Supliment late check-out  (la ora 18:00) – 50 Euro/ persoană

 

This entry was posted in All Inclusive, Arhiva, Cazari +/- Avion, China, Croaziere, Early Booking, Excursii cu ghid (avion/autocar), Sejururi cu avionul, SINGAPORE, Vacante Exotice, VIETNAM and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.