PERU 2279 Eur/ total

PERU

Lima –Cusco – Valea Urubamba -  Machu Picchu – Puno – Lacul Titicaca

2279 EUR/ TOTAL,

reducere valabilă până la 30.05.2018, pentru plecarile din 9.09 si 19.11.2019

 

Nu ratati cea mai ieftina excursie la Machu Picchu!

https://cdn-image.travelandleisure.com/sites/default/files/styles/1600x1000/public/1522169144/machu-picchu-peru-lead-BUTTERFIELDPERU0318.jpg?itok=vUBtnKzp

Program:

Date de plecare 2019 :  25.04*; 04.06; 09.09; 19.11

Ziua 1. București – Lima  Întâlnire în aeroportul Otopeni. Începem călătoria spre America Latină.

Ziua 2.  Sosire în Lima. Ne întâlnim cu reprezentantul local, apoi vom fi transferați la hotel. Începem ziua cu un tur prin Lima, pentru a vedea panoramic principalele atracții. Vizităm Districtul Miraflores, Plaza de Armas – centrul istoric al orașului în care se află cele mai importante monumente istorice, printre care o fântână din bronz datând din 1650. Vedem apoi Biserica San Francisco, constuită în 1674, Catedrala din Lima, construită în 1564, renumită pentru capela de fildeș în stil baroc – La Imaculada – și pentru mormântul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Peru-ului. La finalul turului vizităm Muzeul Larco Herreraunde putem admira exponate extrem de valoroase, artefacte din metale și pietre prețioase.

Ziua 3. Lima – Cusco – Valea Urubamba  Dis –de – dimineață avem transfer la Aeroportul din Lima, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre Cusco, având transferul la hotel asigurat. Mergem într-o excursie în Urubamba – Valea Sacră Incașă, poziționată între localitățile Ollantaytambo și Pisac. Aceasă zonă conține mai multe ruine incașe și nu numai. Vedem porțiuni din Inca Trail – străvechiul sistem incaș de drumuri care traversa Munții Anzi trecând peste înălțimi de 5.000 de metri și lega capitala Ecuadorului, Qioto, de Santiago de Chile. Cazare în Cusco.

Ziua 4. Valea Urubamba – Machu Picchu  În cursul dimineții avem transfer la Gara Ollantaytambo, de unde ne îmbarcăm în trenul din Ollantaytambo pentru a călători spre Aguas Calientes. Ajunși aici, vom avea transferul la hotel.

Ziua 5. Machu Picchu – Cusco  Astăzi ne concentrăm atenția asupra cetății incașe Machu Picchu, unde vom admira peste 140 de construcții. Zona principală a cetății se numește ”Zona Sacră”, iar aici vedem Intihuatana – ceasul solar incaș, Templul Celor Trei Ferestre – cu cele trei ferestre de formă trapezoidală prin care soarele pătrunde pentru a lumina piața sacră aflată în spate, Templul Soarelui – construit în formă de turn circular, dedicat zeului Inti (zeul soare, principalul zeu din mitologia incașă) și Templul Condorului. Un alt punct de interes este Zona Rezidențială (sau Zona Populară) unde se aflau casele membrilor clasei de jos, dar și depozitele de grâne. Nu departe, se află Zona Regală, unde se păstrează încă un șir de case cu ziduri roșiatice, în care locuiau Amautas – persoanele înțelepte. Tot aici vedem încăperile de formă trapezoidală, unde locuiau Nustas – prințesele. Cazare în Cusco.

Ziua 6. Cusco  Ne concentrăm pe un tur al orașului Cusco, acesta incluzând Plaza de Armas – Huacapayta. Aici se alfă o celebră catedrală și se pot admira construcții coloniale ridicate pe fundațiile undor vechi ziduri incașe. Principalele atracții: Catedrala din Cusco, Templul Coricancha, Vizita siturilor Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo și Sacsayhuaman.

Ziua 7. Cusco – Puno  În drumul spre Puno, vom vizita Biserica Andahuaylillas – Capela Sixtină a Americii de Sud; Raqchi – Templul zeului Wiracocha și La Raya – punct de maximă altitudine de pe traseu. Nu e de ocolit Pukara –un sit arheologic precolonial unde se observă piramide de mari dimensiuni. Tot aici găsim ceramica tradițională numită Torito de Pukara.

Ziua 8. Puno – Lacul Titicaca – Puno  Ne așteaptă o minunată croazieră pe Lacul Titicaca. Vom vedea celebrele insule Uros, unde tradițiile etnicilor quechuas sunt neatinse. Urmează o debarcare pe Insula Taquille, unde, dacă ne încumetăm să urcăm 600 de trepte, putem savura priveliștea lacului străjuit de minti. Îi vom cunoaște pe localnicii din Santa Maria Llachon și vom asista la o tradiție locala: Pachamanca – o metodă de preparare a cărnii, peștelui și cartofilor, utilizând cuptoare subterane.

Ziua 9. Plecare din Puno  După micul dejun, vom fi transferați de la hotel la Aeroportul din Puno. Zbor intern Puno – Lima. Zbor internațional Lima – București.

Ziua 10. Sosire in București

Date de plecare 2019 :  25.04*; 04.06; 09.09; 19.11

P R EŢ U L     I N CL U D E :

Bilet de avion Bucuresti –Lima – Bucureşti retur,  zboruri  cu escala (orarul de zbor se poate modifica);

Taxele de aeroport ;

Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;

8 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;

8 mic dejunuri  +  3 prânzuri;

Bilet de avion Lima – Cusco

Bilet de avion  Puno – Lima

Bilet de tren pe ruta Ollantaytambo – Aguas Calientes;

Bilet de tren Aguas  Calientes – Cusco;

Tur de Lima, Cusco;

Vizită Machu Picchu;

Croazieră pe Lacul Titicaca;

Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;

Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;

Asigurare medicală Travel (Best Deal, Promo si Standard);

Asigurare medicală Premium;

Ghizi locali;

Conducător de grup român.

Grup minim 20 pers. Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (între 15 şi 19) persoane se percepe un supliment de  110 €/ pers.


Avans 50% la înscriere;

Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;

Nu se cumulează cu alte reduceri;

Reducerea este valabilă până la 30.05.2018, pentru plecarile incepand cu toamna 2019

ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

This entry was posted in Arhiva, Early Booking, Excursii cu ghid (avion/autocar), Sejururi cu avionul, Vacante Exotice, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.