TENERIFE 720 Eur/ total (plecari in iunie, iulie, august, septembrie)

INSULELE CANARE-TENERIFE

Santa Cruz de Tenerife – San Cristobal de La Laguna – Playa de Las Americas– Puerto de la Cruz

 Plecari Loc in DBL/TPL
16.06, 29.09 595 €
23.06, 14.07, 21.07, 11.08, 18.08, 08.09, 15.09, 22.09 645 €
30.06,07.07, 28.07, 04.08, 25.08, 01.09 665 €

TARIFUL INCLUDE:

Bilet avion cursa charter

Bucuresti – Tenerife Sud – Bucuresti

Transfer aeroport– hotel– aeroport

7 nopti de cazare la Hotel Concordia Playa (sau similar)

Pensiune completa + 1 pahar de apa si vin la masa

TARIFUL NU INCLUDETaxele de aeroport 125 euro/ persoana (inclusiv infant)

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno – nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

 

Hotelul Concordia Playa **** este situat în zonă centrală a orașului turistic din Puerto de la Cruz, la doar 100 de metri distanță de plajă si 20o metri fata de bazinele cu apă sărată de Lago Martiánez, una dintre lucrările celebrului artist din insulele Canare, Cesar Manrique. In apropiere sunt mai multe zone comerciale cu baruri, magazine și restaurante. Există o stație de transport public langa hotel.

 

Facilităţi hotel: Concordia Playa pune la dispozitia turistilor un restaurant unde puteti savura preparate specifice insulei, dar nu numai, receptie, seif, piscina exterioara, bar/lounge, sky bar.

 

Facilităţi camere:Fiecare cameră este echipata cu elemente moderne pentru confortul dumneavoastră. Toate au in dotare: baie, linie telefonică directa, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif.

Excursie optionala ½ zi PUERTO DE LA CRUZ
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

La acest program, persoanele care nu au in camera insotitor peste 55 ani, achita un card de 25 Eur cu care beneficiati de anumite facilitati (10% reducere la pachet 3 excursii optionale, 1 excursi bonus)
Excursiile optionale:

1 Turul insulei: Plecare spre oraşul de Icod de los Vinos, cu o scurtă oprire la Drago-ul milenar (opţional). Urcare la Mirador de Garachico spre munţii din nord-vestul insulei. Ajunşi la Cumbre de Erjos vom cobori la municipalitatea din Santiago del Teide si litoralul sau, unde veţi vedea stâncile Los Gigantes. Parcurgând oraşele de pe coasta de sud a insulei, se ajunge la Playa de Las Americas, unde vom avea timp liber pentru prânz sau picnic (opţional). Pe Autostrada de Sud, ne vom îndrepta în direcţia de ieşire din Puerto de la Cruz, vizitând Villa Mariana de Candelaria, unde vom face o scurtă vizită la Sfânta Protectoare a arhipelagului Canarias.

2Santa Cruz capitala – munţii Anaga – Satul Taganana:Plecare spre Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei, cu oprire în zona comercială pentru oferi posibilitatea de a face cumpărături. După amiază vom continua în satul Taganana, trecând prin cartierul de pescari San Andrés, in drum, pe şoseaua Bailadero vom avea o vedere frumoasă către Playa de Las Teresitas. Ne vom îndrepta apoi către Cordillera de Anaga, de unde puteţi aprecia pădurea din zonă şi vom coborî apoi la satul de Taganana. La sosire, timp liber pentru prânz sau picnic (opţional) şi pentru a vizita satul. După vizita la Taganana, vom urca Muntele Mercedes (600 m deasupra nivelului mării) până la „La Laguna”.

3 Parcul Loro: situat în Puerto de la Cruz, culmea Insulelor Canare şi “must” –ul tuturor vizitatorilor. Acesta isi așteaptă vizitatorii numărate specii de: leii de mare, delfini, papagali şi desigur, balena ucigașă. “Planet Penguin” este o replică perfectă a Antarcticii în care cca. aproximativ 200 de pinguini se distrează scufundându-se în apa îngheţată şi se tăvălesc în cele 12 de tone de zăpadă adevărata – şi toate acestea în timpul primăverii constante din Tenerife. În afară de gorile, tigri, aligatori, rechini, etc. acesta oferă si o grădină botanică unică, cu o multitudine de plante exotice şi peste de 8000 de palmieri.

4. Isla de la Gomera, printre insule cu barca:Excursia va începe cu vizitarea Parcului Naţional Garajonay, rezervaţie autentică de laurisilva şi patrimoniu al Umanităţii. Oprire la Mirador de Agando. Între orele prânzului vom avea timp liber pentru masa de prânz în una dintre comunele Las Rosas sau Agulo (ambele situate in zona de mijloc a rutei).

În restaurant vom avea o demonstraţie de cântece la fluierul gomer. Continuam către Valea Hermigua, San Sebastian, locul în care se găsesc ultimele rămăşiţe istorice ale trecerii lui Cristofor Columb înainte de a pleca în America: La Torre del Conde (Turnul Contelui), capela şi Pozo de la Aguada (Puţul Aguanda).

5. Intre insule cu avionul:Trecând prin Puerto del Carmen, ne îndreptăm către Yaiza, trecând prin satele Macher şi Uga, pentru a lua micul dejun. Mai târziu ne îndreptam către “Grajdurile Cămilelor” situate la intrarea în Parcul Naţional Timanfaya. Vom face o plimbare cu cămila de aprox. 20/25 de minute. În continuare vom vizita Munţii de Foc de pe ¨Islote del Hilario¨ unde vom realiza experimente geotermice şi experimente vulcanice. Imediat apoi vom face ¨Ruta Vulcanilor¨ unde putem observa interiorul parcului şi numeroșii săi vulcani. După masă ne îndreptam către partea de nord a insulei. Trecând prin satele Teguise, vechea capitală a insulei, Los Valles şi Haria, unde vom avea o privelişte minunată către “Valea celor 1.000 de Palmieri.”

6. Castelul San Miguel – excursie nocturna cu o seară plăcută şi relaxată ambientată în timpurile medievale. Cavalerii Mesei Rotunde vă vor da bun venit, după care vor avea loc parade, turniruri călare şi jocuri în timp ce dumneavoastră veţi savura cina. Un spectacol minunat în stilul epocii şi în a carui desfăşurare, vizitatorii participă activ. Vom fi acompaniaţi de o orchestră şi ne vom distra cu numeroase atracţii

7. Excursie maritima – Royal Delfin este un catamaranmodern cu puntea de cristal. Datorită acestui fapt, pasagerii se pot bucura într-un mod optim de delfinii şi balenele care populează oceanul din jurul insuleiSe pot vedea mereu balene şi delfini pentru că vaporul este prevăzut cu uriaşe cabine subacvatice ce dau senzaţia unui acvariu gigant. După vizita balenelor vom ancora într-un golf pentru a ne putea bucura de mâncare si unde pasagerii pot înota in oceanul Atlantic.

ORAR DE ZBORCompania aeriana : TAROM

 

OTP- TFS 09:00 – 12 :50

TFS – OTP 14 :10 – 21 :30

This entry was posted in All Inclusive, Arhiva, Early Booking, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Sejururi cu avionul, Spania, Spania cu avion, Tenerife, Vacante Exotice, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.