ALBANIA, VIZITE SI PLAJA, 2017

Plecari: 23.06, 4.08, 25.08.

ALBANIA circuit si sejur 10 zileOferta Speciala Sri lanka

din care in 7 zile se poate face plaja si baie

 

ZIUA 1 – Vineri, ora 06.2016–prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.                                                                                   Cazare in Skopje (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania.  Sosire dupa amiaza la hotel. Plaja si baie in mare.                                                                                                                                                                                                          Cazare in Albania.
ZILELE 3-8 (mic dejun si cina). Plaja si baie in mare.                                                                                                                     Cazare in Albania.-         In ziua 4 – excursie de ˝ zi  la Tirana (Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea);-         In ziua 5 – excursie de ˝ de zi la Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian);

-         In ziua 6 – excursie de ˝ de zi pe litoralul albanez, apoi la mormantul lui Skandenberg;

-         In ziua 7 – excursie de ˝ de zi in Elbasan.

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada.Cazare in Kastoria.
ZIUA 10-Duminica (mic dejun). Excursie la Lacul Kastoria (popas in oras pe malul lacului). Langa Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Preţ(include excursiile din zilele 4-7, in valoare totala de 65 €) +25€(se achita obligatoriu                            la agentia din Romania) pt. excursiile la: Lacul Kastorias, Sofia si Veliko Trnovo.

345€ pt.: 23.06.  365 € pt.: 25.08   395€ pt.: 4.08.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                         Supliment single 225 €.

Grup minim 25 turisti.                                                          Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

La inscriere se achita minim 150 є.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

  •  servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 7 cazari cu demipensiune in Albania in hotel 4* si 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere,pentru

2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 Hotel LEONARDO 4****- situat la 10 km de Durres, la 100 m de mare. PLAJA PRIVATA cu nisip fin, intrare lina in mare. Gratuit : umbrelute si sezlonguri.                                                 http://www.hotelleonardo.al/eng/index.html

Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

This entry was posted in Albania, Albania cu autocar, Albania cu masina, Excursii cu autocar si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar) and tagged , , , . Bookmark the permalink.