1099 Eur/ pers BALI 6 nov.2018

EXCURSIE EXOTICA in……..

BALI, INDONEZIA

6 noiembrie 2018

1099 Eur/ pers/ total

Va propunem o excursie exotica completa in Bali, Indonezia, unde va veti putea bucura de soare si plaja dar veti putea sa si vizitati locuri minunate, renumite prin traditie, cultura, temple si peisaje de vis. VIZITELE SUNT CU GRUP SI GHID ROMAN

BALI

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Denpasar – Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana de/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopti, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Pachet 3 excursii optionale: 119 Euro/ persoana (Optional)

Ziua 1. București – Denpasar 
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Denpasar – Bali. Transfer şi cazare la Hotel Sthala Ubud 4* sau similar.

Ziua 2. Tanah Lot – Pura Taman Ayun
Mic dejun. După-amiaza, se vizitează Tanah Lot, templu hindus construit pe țărmul mării pe o stâncă de corali, și Pura Taman Ayun, complex de temple și grădini. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 3. Ubud – Vulcanul Batur – Terasele de orez Tegallalang*
Mic dejun. Excursie opțională la Ubud*. Considerat inima culturală a insulei, Ubud este un orășel populat de artiști și galerii de artă. Plimbare prin piața tradițională din Ubud. Se vizitează Ubud Monkey Forest, o rezervație naturală dedicată maimuțelor, și Muntele Batur*, care oferă o frumoasă panoramă asupra vulcanului. După-amiaza, se vizitează emblematicele culturi de orez din Tegallalang*. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 4. Sanur
Mic dejun. Plecare spre Sanur. Se vizitează Pura Tirta Empul, un vast complex de temple renumit pentru izvoarele cu apă sfântă, și Goa Gajah – Templul Elefanților. Oprire în Celuk, un sat popular pentru bijuteriile din aur și argint realizate manual de către localnici și vândute la prețuri de chilipir. Seara, cazare la Hotel Taksu Sanur 4* sau similar.

Ziua 5. Sanur
Mic dejun. Timp liber la plajă. Sanur este o stațiune renumită pentru plajele cu nisip fin și atmosfera relaxantă. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 6. Templul Uluwatu – Jimbaran*
Mic dejun. Excursie opțională la templul hindus Uluwatu*, renumit pentru spectacolele de dans tradițional, Kecak, organizate la apusul soarelui. Cină inclusă la o tavernă din Jimbaran*, stațiune cunoscută pentru tavernele cu pește proaspăt și fructe de mare. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 7. Estul Insulei*
Mic dejun. Excursie opțională pe coasta de est a insulei*. Se vizitează: provincia Klungkung, Templul Goa Lawah, denumit „Peștera liliecilor”, terasele de orez din Selat și Templul Besakih, cunoscut ca „Templul Mamă”. Oprire pentru cumpărături în Celuk. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 8. Sanur – Denpasar – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

BALI (2)

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie Ubud, Terasele de orez Tegallalang, Vulcanul Batur: 45 Euro/ persoană
• Excursie cu cină inclusă la Templul Uluwatu & Jimbaran: 45 Euro/ persoană
• Excursie în estul insulei Bali: 45 Euro/ persoană
• Pachet 3 excursii opționale: 119 Euro/ persoană

BALI (6)

*Servicii opționale neincluse în preț:
• Excursie Ubud, Terasele de orez Tegallalang, Vulcanul Batur: 45 Euro/ persoană
• Excursie cu cină inclusă la Templul Uluwatu & Jimbaran: 45 Euro/ persoană
• Excursie în estul insulei Bali: 45 Euro/ persoană
• Pachet 3 excursii opționale: 119 Euro/ persoană

Acte necesare:
• Pașaport cu două pagini libere valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară (nu este acceptat pașaportul temporar).

 

This entry was posted in Circuite, Circuite cu autocarul, Circuite cu avionul, Destinatiile anului, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Iarna în țări calde, Indonesia, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, Ultimele locuri, VACANTA NOIEMBRIE 2018, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.