1385 Eur/ total MALAYSIA – SINGAPORE, 7 martie, 13 octombrie 2017

1385 eur/ total 

Reduceri pentru plata integrala in avans!!

MALAYSIA-SINGAPORE- Insula Batam (Indonesia) 

 

circuit 10 zile cu ghid roman

ULTIMELE LOCURI LA PLECAREA DIN 7 martie 2017

URMATOAREA PLECARE : 13 octombrie 2017

ZIUA 1,ora 11-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare, sosire la ora 15.45 in Amsterdam.  Ora 20.55-decolare.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrarela Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani).                                          Cazare in Singapore.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort a Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.                                                                                                                      Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber.Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.49
Pret : 1385 Eur (890+ 495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:a)       7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya),6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini),                                                                                                                                                                      in total 185 €;b)       taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 310 €.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                               Supliment single 245 €.La inscriere se achita minim 500 є.     Copiii sub 12 ani (neImpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :

  • servicii ghid roman si ghizi locali ;
  • bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
  • biletele de intrare la obiectivele turistice.

-INCLUSE IN PRET: 7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya),6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini),

-taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii  turistice

  1. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .

Malaysia

         Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie din cauza : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.        

 

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.      

Asigurarea medicala e obligatorie.

 

This entry was posted in All Inclusive, Circuite, Circuite cu avionul, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Iarna în țări calde, Indonesia, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, SINGAPORE, Ultimele locuri, Vacanta 2017, VACANTA IN OCTOMBRIE 2017, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.