1390 eur MEXIC 4 februarie 2018 ALL INCLUSIVE, din Bucuresti

1390 eur MEXIC 4 februarie 2018 ALL INCLUSIVE, din Bucuresti

ULTIMELE 5 CAMERE!!!

Servicii:
- Taxe de aeroport (Inclus)
- 1 bagaj de cala de 23 kg/persoana si 1 bagaj de mana 7 kg/persoana (Inclus)
- Cazare 7 nopti cu All Inclusive (Inclus)
- Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport (Inclus)
- Bilet de avion pe ruta Bucuresti – Cancun – Bucuresti (Inclus)
- Taxa de viza (Neinclus)

1399Eur/total/pers 

Viva Wyndham Maya **** ALL INCLSUIVE

PLECARE: 4.02.2018

Situat la mică distanță de Playa del Carmen, acest complex all inclusive de la malul mării pune la dispoziție unități de cazare deosebite, restaurante, programe zilnice în timpul zilei și serii și activități pentru întreaga familie.

La Viva Wyndham Maya, puteți opta pentru o gamă de activități de agrement. Complexul oferă birou de turism, lecții de dans și magazin de cadouri.

Pachetul all inclusive include toate mesele și gustări, precum și băuturi, vin și cocktail-uri nelimitate, 1 cocktail de bun venit la sosire, sporturi nemotorizate nelimitate, taxe și bacșișuri și programe de activități zilnice.

Viva Maya oferă sejururi excelente. Copiii beneficiază de programe pentru copii, cum ar fi filme zilnice, proiecte meșteșugărești și jocuri. Adulții pot opta pentru o gamă largă de sporturi acvatice și mese gourmet.

This entry was posted in All Inclusive, Arhiva, Cazari +/- Avion, Early Booking, Iarna în țări calde, Mexic, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, Ultimele locuri, VACANTA 2018, VACANTA FEBRUARIE 2018, Vacante Exotice, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.