2400 Lei REVELION RIXOS Ultra All Inclusive

REVELION TURCIA la hotel Rixos Sungate 5*****ULTRA ALL INCLUSIVE

ZBOR DIN BUCURESTI

2400 Lei/ pers   (LOCURI LIMITATE!!)

RIXOS SUNGATE NYE

27 Decembrie- 2 Ianuarie 2019, un program complex cu transport cu avion, toate mesele incluse, masa festiva de Revelion, petrecere, muzica, dans si animatori, apoi cazare la hotel exclusivist (RIXOS SUNGATE 5*****ULTRA ALL INCLUSIVE). In plus, aveti si vizite incluse in pret, conform programului detaliat mai jos.

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 7 kg/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer aeroport – hotel – aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul excursiilor (Inclus)
- Cazare 6 nopti, in hoteluri de 4 si 5 stele (Inclus)
- Ultra All Inclusive in Antalya (Inclus)
- Pensiune completa in Pamukkale (Inclus)
- Cina festiva de Revelion (Inclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)

Ziua 1. București – Antalya

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Antalya. Transfer și cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Dimineața, prezentarea facilităților hotelului în cadrul unei întâlniri relaxate cu cocktailuri non-alcoolice. După-amiaza, tur de orientare în zona Beldibi. Seara, cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 3. Antalya – Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Pe drum, oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumpărături. Se continuă călătoria printr-o regiune cu peisaje montane extrem de pitorești, păduri de conifere, terase calcaroase și izvoare termale. Oprire în orașul grecesc, Hierapolis, unde se poate vizita: Teatrul Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor și cimitirul cu morminte de piatră vechi de 1200 de ani. Seara, cazare și cină la hotel Tripolis 4****, sau similar.

Ziua 4. Denizli – Laodikya

Mic dejun. Dimineața, plecare spre Tavas, unde se vizitează un atelier de covoare tradiționale pentru a observa una dintre cele mai vechi îndeletniciri ale localnicilor din zonă. Pe drum, oprire în orașul antic Laodiceea, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului. Seara, cazare și cină la hotel Tripolis 4****, sau similar.

New-Year-at-Rixos-Sungate-Hotel

Ziua 5. Denizli – Antalya – Petrecere Revelion 2019!

 Mic dejun. Dimineața, plecare spre Antalya, considerată „perla” rivierei turcești. Se călătorește printr-o regiune cu peisaje montane fermecătoare. Se vizitează Poarta lui Hadrian, centrul vechi și portul de yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat în prelucrarea pielii. Timp liber la dispoziție pentru cumpărături. Seara, petrecere de revelion și cazare la hotel Rixos Sungate 5*****. La multi ani, 2019!

RIXOS NYE 2

Ziua 6. Rixos Sungate Hotel 5*****

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a vă bucura de facilitățile hotelului. Seara, cazare și cină la hotel Rixos Sungate 5*****.

Ziua 7. Antalya – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

 

Orar de zbor Corendon Airlines (informativ):

Otopeni 09:00-12:00 Antalya

Antalya 17:00-18:00 Otopeni

ULTIMELE LOCURI!!!

RIXOS 3

This entry was posted in All Inclusive, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Oferte Speciale si Seniori, Revelion, Turcia, Turcia cu avion, Ultimele locuri, VACANTA DECEMBRIE 2018, Vacante de Sarbatori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.