2460 RON/total DUBAI – plaja sau vizite cu ghid

 

Dubai 2019

Sejur la plaja combinat cu vizite

CIRCUIT  DUBAI – ABU DHABI – RAS AL KAIMAH

Perioada: IUNIE SI SEPTEMBRIE 2019

Ziua 1. București – Dubai

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni către Dubai. Transfer și cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 2. Abu Dhabi

Mic dejun. Tur de oraș în Abu Dhabi. Se vizitează maiestuoasa Moschee Sheikh Zaied, legendarul hotel Emirates Palace (pe afară) și promenada Corniche. Timp liber pentru cumpărături la Yas Marina Mall sau excursie opțională la Ferrari World, cel mai mare parc de distracții acoperit din lume*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 3. Dubai

Mic dejun. Tur de oraș în Dubai. De dimineață se traversează canalul Dubai Creek, cu o barca tradițională, Abra. Mai departe, se vizitează insula artificială, Palm Jumeirah, construită după forma unui palmier și, pe afară, faimoasele hoteluri Atlantis The Palm, și Burj Al Arab (singurul hotel de șapte stele din lume). Oprire la un magazin tradițional specializat în bijuterii de aur și pietre prețioase și la Souk, piață tradițională de mirodenii. Timp liber la Dubai Mall sau opțional, vizitarea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, inclusiv acces pe platforma de observație*. Seara, opțional, cină festivă la bordul unui vapor tradițional pe canalul Dubai Creek*. Seara, cazare la hotel Auris Inn al Muhanna 4* (sau similar) în Dubai.

Ziua 4. Dubai – Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber în prima parte a zilei. În jurul prânzului, transfer către emiratul Ras al Kaimah. Timp liber pentru plajă și relaxare la hotel. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) în Ras al Kaimah.

Ziua 5. Ras al Kaimah

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plajă sau la piscină, sau excursie opțională Desert Safari include plimbare cu jeep-ul și cină tradițională în deșert*. Cazare la hotel Marjan Island Resort & SPA 5* (sau similar) în Ras al Kaimah.

Ziua 6. Dubai – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai. Check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Acte necesare pentru intrea în E.A.U.: Pașaport cu o pagină libera, valabil minim 6 luni de la data întoarcerii în țară. Nu este acceptat pașaportul temporar.

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Dubai – Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 5 Nopti in hoteluri de 4* si 5* cu Mic Dejun (Inclus)
- Pachet 3 excursii optionale: 159 Euro/ persoana (Optional)
- Pachet demipensiune (cina la hotel in zilele 1, 2, 4, cina pe vapor in ziua 3 si pranz la hotel in ziua 5) – 109 Euro/ persoana (Optional)
- Taxa de oras in Dubai (se achita la receptie) (Neinclus)

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet 3 excursii opționale (Ferrari World, acces pe platforma de observație la Burj Khalifa, Desert Safari inclusiv cină tradițională): 159 Euro/ persoană

• Pachet demipensiune (cina la hotel în zilele 1, 2, 4,  cină pe vapor în ziua 3 și prânz la hotel în ziua 5): 109 Euro/ persoană

TARIFE:

Camera

Data plecare

Nr. nopti

Pret Adult

Pret Copil 2 – 11.99 Ani

Pret Al 3-lea Adult

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

11.06.2019

5

—-

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

18.06.2019

5

—-

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

25.06.2019

5

—-

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

03.09.2019

5

—-

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

10.09.2019

5

2560 RON

2320 RON

2420 RON

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

17.09.2019

5

2660 RON

2420 RON

2520 RON

loc in Camera Dubla (Mic Dejun)

24.09.2019

5

2660 RON

2420 RON

2520 RON

 

This entry was posted in All Inclusive, Cazari +/- Avion, Dubai, Early Booking, Excursii cu ghid (avion/autocar), Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, SEJURURI LA PLAJA, Ultimele locuri, VACANTA IUNIE 2019, VACANTA SEPTEMBRIE 2019, Vacante Exotice, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.