309 Eur, excursie Creta cu ghid

Daca doriti sa descoperiti cat mai multe locuri din Creta intr-o singura
saptamana, propunem o excursie ieftina, cu avion, cu ghid roman si autocar
la dispozitie zilnic. Aveti ocazia sa vizitati manastiri, palate, cetati, 
sa va bucurati de peisaje, de mare, de istorie, arheologie, arhitectura si 
traditii.

309 Eur/ pers/ total
Imagine similară

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta București – Heraklion – București (Inclus)
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopți cu mic dejun în cameră dublă, în hoteluri de 3 și 4 stele (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Pachet doua excursii opționale (ziua 5 și ziua 7), intrări și ghidaj în toate obiectivele turistice din program: 159 Euro/ persoană (Optional)
- Supliment demipensiune (7 cine): 119 Euro/ persoană (Optional)

Program:

Ziua 1. București – Heraklion

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Heraklion, Creta. Transfer și cazare la hotel în zona Heraklion.

Ziua 2. Platoul Lasithi, Mănăstirea Kera & Krasi

Mic dejun. Plecare spre Platoul Lasithi printr-o zonă pitorească cu peisaje tipice insulei.  Se vizitează Mănăstirea Kera, cel mai important lacaș de cult al insulei, și Krasi, un sat montan renumit pentru platanul bătrân de 2000 ani. Seara, cazare la hotel în zona Heraklion.

Ziua 3. Matala, Phaistos & Gortys

Mic dejun. Plecare spre zona de sud a insulei. Oprire la Matala, un paradis hippie al anilor ’60, al cărui locuințe construite în stâncă a  care a atras mulți artiști nonconformiști. Vizită la un atelier tradițional de bijuterii pentru a descoperi unul dintre cele mai apreciate meșteșuguri ale insulei. După-amiaza, se vizitează Palatul Phaistos, un veritabil simbol al arhitecturii civilizației minoice, și Gortys, un important sit arheologic cu o istorie de peste 6000 de ani. Seara, cazare le hotel în Heraklion.

Ziua 4. Heraklion

Mic dejun. Se vizitează Fortăreața Koules, o impozantă cetate venețiană situată la intrarea în portul vechi din Heraklion. Tur pietonal în Centrul Vechi al orașului, care include cele mai importante atracții turistice: Loggia Venețiană, Biserica Agios Titos, artera comercială Odos și piața Plateia Venizelou. Oprire la o țesătorie de covoare tradiționale pentru a afla mai multe despre această meserie veche de secole. Seara, cazare la hotel în zona Rethymnon.

Ziua 5. Mănăstirea Agia Triada, Chania & Aptera Antică*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau excursie opțională.  Plecare spre peninsula Akrotiri. Se vizitează: Mănăstirea Agia Triada, construită în sec. al XVII – lea de către venețieni, mormântul politicianului grec Venizelos și Chania, considerat unul dintre cele mai frumoase din Creta.  Tur de oraș care include principalele atracții turistice ale acestuia: portul, piața locală, Cartierul Evreiesc Evraiki și Moscheea Hassan Pasha. După-amiaza, vizită la Aptera, un important sit arheologic construit în anul 1000 î. Hr*. Seara, cazare la hotel în zona Rethymnon.

Ziua 6. Mănăstirea Arkadi si satul Margarites

Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează: Mănăstirea Arkadi, considerată altarul național al Cretei, și satul Margarites, renumit pentru atelierele de ceramică. După-amiaza, vizită la o tăbăcărie și la un magazin cu produse autentice de piele. Seara, cazare la hotel în zona Heraklion.

Ziua 7. Knossos*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau excursie opțională la Palatul din Knossos, cel mai vizitat sit arheologic din Creta. Descoperiți legendele minotaurilor și istoria civilizației minoice, distrusă de erupția vulcanului din insula Santorni*. Seara, cazare la hotel în zona Heraklion.

Ziua 8. Heraklion – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

Tarife loc in camera dubla – 7 nopti

Plecari:

Tarife:

04.05.2019

309EUR

14.09.2019

419EUR

21.09.2019

419EUR

28.09.2019

419EUR

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet doua excursii opționale (ziua 5 și ziua 7), intrări și ghidaj în toate obiectivele turistice din program: 159 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine):  119 Euro/ persoană

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

This entry was posted in Arhiva, Creta, Excursii cu ghid (avion/autocar), Grecia si Insule, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, Vacante Ieftine and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.