814 lei Bucovina si Delta Dunarii

814 lei/ pers. Bucovina si Delta Dunarii, in octombrie 2019 sau in aprilie, iunie 2020

Mai jos aveti un program frumos si ieftin cu autocarul, in tara. Daca doriti sa vedeti sau sa revedeti manastirile din Bucovina si sa mergeti intr-o zi pe o nava, in Delta Dunarii si in alta zi sa va plimbati cu șalupa rapidă pe canalele Deltei, puteti alege acest program. Veti avea la dispozitie un autocar si un ghid, pentru a fi totul simplu si eficient.

Plecari:

814 lei per pers pe 8 oct 2019

814lei per pers pe 16 apr 2020

900lei per pers pe  16 iun 2020

Servicii:
- Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 4 nopti in camera dubla, in hoteluri/ pensiuni de 3* (Inclus)
- Mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Supliment demipensiune (4 cine): 49 Euro/ persoana (Optional)

Itinerariu:

Ziua 1. București – Brașov – Cheile Bicazului – Piatra Neamț   

Plecare cu autocarul din București către Piatra Neamț, via Brașov. Pe drum, oprire pentru tur de oraș în Brașov. Continuarea traseului către Piatra Neamț și traversarea impresionantului defileu Cheile Bicazului. Seara, cazare la hotel în Piatra Neamț.

Ziua 2. Mănăstirile din Bucovina  

Mic dejun. Plecare cu autocarul din Piatra Neamț pentru vizitarea renumitelor mănăstiri din Bucovina: Mănăstirea Agapia, Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Humor. Seara cazare la hotel în Piatra Neamț.

Ziua 3. Piatra Neamț – Galați – Tulcea   

Mic dejun. Continuarea circuitului spre Tulcea.  Sosire în Tulcea și timp liber la dispoziție pentru vizitarea Muzeului Deltei sau pentru plimbări pe promenadă. Seara, cazare la hotel în Tulcea.

Ziua 4. Delta Dunării  

Mic dejun. Plecare din portul Tulcea cu nava, către Mila 23 pentru o minunată croazieră in inima Deltei Dunării. La bordul navei, ghidul însoțitor va oferi numeroase informații despre flora si fauna impresionantei rezervații naturale. Pe parcursul croazierei, se poate lua prânzul în restaurantul de la bordul navei sau pot fi admirate peisajele naturale unice de pe promenada acesteia. Seara, cazare la hotel în Tulcea.

Ziua 5. Tulcea – București

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională cu șalupele pe canalele lăturalnice ale Deltei, unde se poate observa în detaliu impresionanta floră si faună datorită căreia Delta Dunării este considerata parte a patrimoniului UNESCO*. După-amiaza, plecare spre București. Sosire în București în cursul serii.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie cu șalupa rapidă pe canelele Deltei Dunării: 29 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (4 cine la hotel): 49 Euro/ persoană

This entry was posted in Arhiva, Excursii cu ghid (avion/autocar), Oferte Speciale si Seniori, Romania, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.