899Eur/total INDIA 4 septembrie 2018

Servicii incluse in pret:
- Ghid insotitor vorbitor de limba Romana (Inclus)
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu Demipensiune (Inclus)
- Vizite si activitati conform programului (Inclus)
- Transport local cu autocar modern (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Bilet de avion Bucuresti – Delhi – Bucuresti (via Munchen) (Inclus)
- Taxe de viza si procesare acte – 70 Euro / persoana (Optional)
- Asigurare medicala, intrari la obiectivele turistice (Neinclus)

899Eur/pers/total INDIA 4 sept. 2018

Camere: Camera Dubla (Demipensiune), Camera Single (Demipensiune)

Transport:
- Avion OTP – DEL 2018 (Inclus)
- Avion DEL – OTP 2018 (Inclus)

Servicii:
- Ghid insotitor vorbitor de limba Romana (Inclus)
- Cazare 7 nopti in hoteluri de 4* cu Demipensiune (Inclus)
- Vizite si activitati conform programului (Inclus)
- Transport local cu autocar modern (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Bilet de avion Bucuresti – Delhi – Bucuresti (Inclus)
- Taxe de viza si procesare acte – 70 Euro / persoana (Optional)
- Asigurare medicala, intrari la obiectivele turistice (Neinclus)

CIRCUIT INDIA – TRIUNGHIUL DE AUR

 

 

 Ziua 1. BUCURESTI – DELHI

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare . Sosire in Delhi dupa ora 00:00. Transfer la hotel pentru cazare.

 Ziua 2. DELHI – ALSISAR

Mic dejun. Plecare spre Alsisar, un oras feudal in centrul regiunii Shekhawati. Dupa aproximativ 6 ore veti ajunge in Alsisar si veti putea explora un oras traditional, recunoscut pentru fortareata sa, construita in anul 1755 pentru a proteja orasul aflat pe ruta comerciala a caravanelor dintre China si Orientul Mijlociu, dar si pentru minunatele case “haveli” renumite pentru frescele infatisand zei, zeite, animale, dar si diverse scene din timpul colonizarii britanice. Cazare si cina la hotel.

 Ziua 3. ALSISAR – JAIPUR

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Jaipur. Orasul victoriei, Jaipur troneaza peste fascinanta zona desertica si peste locuitorii sai. Dupa-amiaza, vizitarea bazarului din orasul Jaipur cu ricsa. Cazare si cina la hotel.

Ziua 4. JAIPUR

Mic dejun. Dupa micul dejun, se va vizita Fortareata  Amber, o atractie turistica situata la aproximativ 11 km de oras, la poalele muntelui. Deplasarea pana la aceasta se poate face cu jeep-ul sau, optional, pentru cei mai curajosi, cu elefantul. Pe drumul spre Fortareata Amber veti face un popas la Palatul Vanturilor – Hawa Mahal. Dupa-amiaza, vizita la Palatul Vanturilor – un complex covarsitor cu palate sofisticate, gradini si curti, arta decorativa si usi sculptate. Seara, transfer inapoi la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 5. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA

Mic dejun. Dimineata, plecare spre Agra, cu un popas in Fatehpur Sikri pentru a vizita orasul abandonat, construit din gresie rosie, de catre Marele Mughal Imparatul Akbar drept capitala si palat in secolul al XVI-lea. Dupa amiaza plecare spre Agra, cazare si cina la hotel.

Ziua 6. AGRA

Mic dejun. Dimineata plecare spre Taj Mahal – un monument inchinat iubirii, construit pe parcursul a 22 de ani, cu peste 20.000 de oameni. Marmura alba a fost adusa de la peste 300 km departare, cu ajutorul a 1000 de elefanti. Construit de Imparatul Mughal Shah Jahan pentru a-si exprima dragostea pentru sotia sa, Mumtaz Mahal, la mijlocul secolului al XVII.  In continuare, vizita la Fortareata Red Agra – o adevarata capodopera arhitecturala. Seara, intoarcere la hotel pentru cazare si cina.

Ziua 7. AGRA – DELHI

Mic dejun la hotel. Dimineata, plecare spre Delhi, sosire in oras si timp liber la dispozitie pentru a descoperi pe cont propriu orasul, cumparaturi si vizite individuale. Seara, cazare si cina la hotel.

 Ziua 8. DELHI

Dupa servirea micului dejun, turul al orasului vechi. Turul incepe cu o vizita la Raj Gat, un memorial pentru Mahatma Gandhi, imensa fortareata Red Fort (din exterior), Jama Masjid, cea mai mare moschee din India si una dintre cele mai mari din Asia (din exterior). Turul continua apoi in noul Delhi cu o vizita la Qotub Minar – cel mai inalt turn de piatra din India, si apoi veti putea admira Poarta Indiei, Palatul Parlamentului si Casa Prezidentiala.  Intoarcere la hotel, cina si transfer catre aeroport.

Ziua 9. DELHI – BUCURESTI

Check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

Servicii incluse in pachet:

  • Biletele de avion Bucuresti – Delhi – Bucuresti, inclusiv bagaj de cala si de mana
  • Transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pe toata perioada circuitului
  • Ghid insotitor vorbitor de limba romana pe tot parcursul excursiei
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pe tot parcursul excursiei
  • Cazare 7 nopti in hoteluri de 4*  cu demipensiune
  • Plimbare cu ricsa in Old Delhi si Jaipur
  • Calatorie cu jeepul in Jaipur
  • Plimbare in Alsisar – Mandawa
  • Vizitarea marilor atractii din fiecare oras din circuit conform programului
  • Taxe de aeroport

 

Pachetul nu include:

Taxele de viza si procesare acte – 70 eur / persoana (optional)

Taxele de intrare la obiectivele turistice – 60 Euro / Persoana (optional)

Bacsis pentru ghizii si soferii locali

Asigurare medicala/storno

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI PENTRU INDIA

 

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intrarii in India, cu cel putin 2 pagini libere // formular de viza completat online // o fotografie frontala color pe fundal alb, in format digital JPEG, cu dimensiunea de min. 10Kb si max. 1 Mb, fotografia trebuie sa fie patrata, lungimea egala cu latimea//copie scanata a primei pagini din pasaport, unde sunt mentionate toate datele de indentificare ale aplicantului, in format PDF, cu dimensiunea minima de 10Kb si maxim 300Kb.

Termen limita de transmitere a actelor pentru viza India: circa 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor este de aproximativ 72h daca nu se considera necesare acte suplimentare.
 

This entry was posted in Cazari +/- Avion, Circuite cu autocarul, Circuite cu avionul, Destinatiile anului, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), India, Oferte Speciale si Seniori, Programe Sociale, Sejururi cu avionul, Ultimele locuri, VACANTA 2018, VACANTA MAI 2018, Vacante Exotice, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.