999 Eur/total CHINA 12 noiembrie 2017

Circuit China – Shanghai & Beijing

999 Eur/total CHINA 12 noiembrie 2017 (sau plecari septembrie, octombrie)

Ziua 1. BUCUREȘTI – SHANGHAI
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru check-in si imbarcare pe cursa KLM catre Shanghai, cu escala in Amsterdam.
Ziua 2. SHANGHAI
Sosire in Shanghai dimineata, la ora 10:45. Transfer catre hotel pentru cazare. Timp liber la dispoziție pentru relaxare si acomodoare cu noul fus orar. Tur pietonal pe promenada Waitan. Cină de bun venit la hotel.


Ziua 3. SHANGHAI
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru vizite pe cont propriu sau tur opțional* ce cuprinde vizitarea orașului vechi, a grădinilor Yu și a satului plutitor Songjiang cu prânz inclus.
Ziua 4. SHANGHAI – BEIJING
Mic dejun. Plecare spre Beijing cu trenul de mare viteză CRH 380 (aprox 5h). Vizitarea complexului 798 Art Zone, plimbare prin Hutong si cină tradițională la o familie acasa.

Ziua 5. BEIJING
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite pe cont propriu sau tur optional ce include pranz si vizite la Orasul Interzis – fostul palat regal, de unde 24 de imparati ai dinastiilor Ming si Qing au condus China pe o perioada de 500 ani, piata Tinanmen si Templul Cerului – celebra sala de rugaciune din Beijing.
Ziua 6. BEIJING
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru vizite pe cont propriu sau tur opțional* ce cuprinde vizită la Marele Zid Chinezesc, muzeul Capital, masaj chinezesc, prânz inclus.


Ziua 7-8. BEIJING
Mic dejun la hotel. Timp liber la dispoziție pentru vizitarea orasului Beijing pe cont propriu sau cu ghidul insotitor.


Ziua 8. BEIJING – BUCUREȘTI
Check-in si îmbarcare pe cursa KLM cu decolare cu destinația București, via Amsterdam. Sosire in București la 00:30 în următoarea zi.
Servicii incluse:
Cazare 7 nopti in hoteluri de 5* cu mic dejun;
Zbor Bucuresti – Shanghai / Beijing – Bucuresti (via Amsterdam);
Taxe de Aeroport;
Cate un bagaj de cala (20 kg) si un bagaj de mana (7 kg) / persoana;
Transport cu trenul de mare viteza CRH350 intre Shanghai si Beijing;
Asistenta turistica in limba Romana;
Toate vizitele si transferurile mentionate in program;
Cina de bun venit in Shanghai;
Cina traditionala acasa la o familie in Beijing.
Nu sunt incluse:
Taxele de viză și procesarea actelor – 70€ /persoana (se achită la agenție);
Intrări la obiectivele turistice;
Asigurare medicală;
Asigurare storno.
PLECARI:
_____________________________________________________________________________
26.09.2017                                                                                                                         1199 EUR
17.10.2017                                                 CAMERA DUBLA                                        1099 EUR
12.11.2017                                                                                                                            999 EUR    _____________________________________________________________________________
26.09.2017                                                                                                                         1419 EUR
17.10.2017                                                 CAMERA SINGLE                                       1319 EUR
12.11.2017                                                                                                                          1219 EUR
_____________________________________________________________________________

This entry was posted in All Inclusive, Cazari +/- Avion, China, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, Ultimele locuri, Vacanta 2017, VACANTA IN NOIEMBRIE 2017, VACANTA IN OCTOMBRIE 2017, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.