Bulgaria, Macedonia, Albania, Grecia 1200 lei/ total

Excursie cu autocar si ghid, in Balcani –

Bulgaria, Macedonia, Albania, Grecia

Plecare: 06.10.2019 – 6 nopti

Pret: 1200 lei/ pers.

https://www.roughguides.com/wp-content/uploads/2015/05/151350710.jpg

 SERVICII:
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 6 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 stele (Inclus)
- Mic Dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba Romana (Inclus)
- Supliment demipensiune (6 cine, din care una festivă): 79 Euro/ persoană (Optional)
- Pachet PREMIUM (2 excursii opționale și supliment demipensiune): 119 Euro/ persoană (Optional)

Ziua 1. București – Veliko Tarnovo – Arbanasi – Plovdiv (Bulgaria)

Mic dejun. Plecare dimineața devreme din București spre Veliko Tarnovo, vechea capitală a Bulgariei. Vizitarea orașului vechi și a cetății. Plecare mai departe către Plovdiv cu oprire în satul medieval Arbanasi și vizitare a vechii biserici ortodoxe.  Seara, cazare la hotel în Plovdiv.https://calatoriisifarfurii.ro/wp-content/uploads/2017/03/veliko_tarnovo_houses.jpg

Ziua 2. Plovdiv – Delcev – Salonic (Grecia)

Mic dejun. Plecare către Delcev un mic oraș cu case viu colorate și plin de grădini luxuriante. Plecare mai departe către Salonic. Tur de oraș în Salonic cu vizitarea centrului vechi, a catedralei ortodoxe și a turnului alb. Seara, cazare la hotel în Salonic.

Ziua 3. Thessaloniki – Tirana (Albania)

Mic dejun. Plecare spre Tirana, capitala Albaniei. Tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează: Piața Skanderberg, Castelul Petrela, Moscheea Ethem Bey și Turnul cu ceas.  Seara, cazare la hotel în Tirana.

Ziua 4. Tirana – Shkoder* – Kruja* 

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la Shkoder pentru a vizita una dintre cele mai frumoase cetăți din Albania, Fortăreața Rozafa, și la Kruja, unde se vizitează centrul vechi al orașului, impresionant prin poziția sa, fiind construit pe un platou foarte înalt și muzeul Skandenberg, dedicat eroului național al Albaniei. Seara, cazare la hotel în Tirana.

Ziua 5. Tirana – Ohrid (Macedonia)

Mic dejun. Plecare spre Ohrid, oraș denumit simbolic și „Ierusalimul Balcanic”, datorită numărului mare de biserici. Tur pietonal în Orașul Vechi. După-amiaza, timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu vaporașul pe lacul Ohrid*. Seara, cazare la hotel în Ohrid.

http://pyrusy.pl/wp-content/uploads/2017/06/Ochryd-3.jpg

Ziua 6. Ohrid – Mănăstirea Rila – Sofia (Bulgaria)

Mic dejun. Plecare către Sofia, Bulgaria. Oprire pe drum pentru vizitarea mănăstirii Rila, monument protejat UNESCO. Seara, cazare la hotel în Sofia.

Ziua 7. Sofia – Plevna – București  

Mic dejun. Tur de oraș în capitala Bulgariei pe parcursul căreia se poate admira catedrala Alexander Newski, cea mai mare catedrala din Balcani,  clădirea parlamentului, teatrul național, și centrul istoric. Plecare mai departe către Plevna. Tur de oraș cu vizitarea muzeului de istorie, muzeul vinului si ruinele cetății.  Plecare mai departe către București și sosire în cursul serii.

Servicii neincluse în preț:

• Intrări la obiectivele turistice

• Taxe de stațiune sau oraș

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Excursie opțională la Shkoder, Castelul Kruja și muzeul Skandenberg: 39 Euro / persoană

•Plimbare cu vaporașul pe lacul Ohrid : 19 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (6 cine, din care una festivă): 79 Euro/ persoană

• Pachet 2 excursii opționale și supliment demipensiune: 119 Euro/ persoană

 

This entry was posted in Albania, Arhiva, Bulgaria, Excursii cu ghid (avion/autocar), Grecia si Insule, Macedonia, Oferte Speciale si Seniori, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.