City Break AMSTERDAM 2019

City Break AMSTERDAM

Imagini pentru amsterdam

Servicii incluse:

  •  Cazare 3 nopti in camera dubla hotel 3*
  • Mic dejun la hotel
  •  Bilet de avion, zbor direct Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti
  •  Taxe de aeroport
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Exemple hoteluri:

 

Hotel BEST WESTERN BLUE TOWER 3*

www.hotelbluetower.com/bluetower/index_bluetower.asp?taal=en

Situat in partea de vest a orasului Amsterdam, Blue Tower ofera camere dotate cu aer conditionat, Wi-Fi gratuit, TV cu ecran plat si televiziune prin cablu. Situat la numai 250 m de statia de autobuz si tramvai Bos en Lommerplein, de unde puteti lua un tramvai pentru a ajunge in centrul orasului, hotelul pune la dispozitia oaspetilor si un serviciu de inchirieri de biciclete. Toate camerele Hotelului Best Western Blue Tower sunt dotate cu ceai si cafea si cana/fierbator pentru preparare. Restaurant Saffron serveste preparate chinezesti moderne cu accente frantuzesti. Acest local elegant are un decor in   i putin de 20 de minute de mers pe jos se afla Gara Sloterdijk, iar in centrul orasului Amsterdam se poate ajunge dupa o calatorie de 20 de minute cu mijloacele de transport public. Aeroportul Schiphol se afla la 15 minute cu masina de Hotelul Blue Tower.

 

Desi AMSTERDAM este un oras relativ mic cu foarte multe obiective turistice la care se ajunge usor pe jos, totusi se recomanda un tur panoramic cu vaporasul pe canale. De la Casa Anne Frank se poate ajunge intr-o plimbare la renumitul National Rijksmuseum Amsterdam, cel mai mare muzeu din Olanda. Nu trebuie sa ratati Muzeul Madame Tussaud’s in care puteti sa va fotografiati cu Oprah Winfred, Marlyn Monroe sau Arnold Schwartzneger, dar nici Muzeul Maritim care detine cea mai mare colectie de machete de vapoare din lume. Muzeul Van Gogh va asteapta cu cea mai impresionanta colectie de tablouri ale marelui pictor; mai puteti vizita Muzeul Ermitage, Muzeul Lalelelor sau Muzeul de Tehnica Nemo – cel mai mare centru de stiinta din Olanda. In mijlocul orasului se afla o adevarata oaza de liniste, Artis Zoo Amsterdam, fondata in 1838, care gazduieste peste 700 de specii de animale si 200 de specii de arbori, unele pe cale de disparitie. Este o ocazie de a vizita Palatul Regal, care in secolul al XVII-lea era cea mai mare cladire din Europa si pe care azi statul olandez l-a pus la dispozitia reginei pentru evenimentele oficiale. Va mai recomandam Muzeul Torturilor in care turistul isi poate face o imagine despre sistemul de justitie criminala de acum 500 de ani, precum si Cartierul Rosu (Walletjes), obiectiv turistic major, format dintr-o retea de alei pe care se afla foarte multe vitrine in care femei isi ofera serviciile in spatele geamurilor si usilor de sticla, decorate cu lampi rosi, avand loc si spectacole pentru adulti; mai exista si cinematografe si un muzeu al sexului. In Amsterdam, exista si Muzeul Canabisului (comercializarea si consumul acestei plante fiind legale de multa vreme).

 

 

28.11, 11.12.2015

This entry was posted in 1 Mai, Amsterdam, Arhiva, Cazari +/- Avion, City Break, Oferte Speciale si Seniori, Olanda, Paste, RUSALII, VACANTA 2018, VACANTA 2019, VACANTA APRILIE 2019, VACANTA AUGUST 2019, VACANTA FEBRUARIE 2019, VACANTA IANUARIE 2019, VACANTA IULIE 2019, VACANTA IUNIE 2019, VACANTA MAI 2019, VACANTA MARTIE 2019, VACANTA NOIEMBRIE 2019, VACANTA OCTOMBRIE 2019, VACANTA SEPTEMBRIE 2019 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.