DE ACUM, REZERVATI FARA GRIJA!

https://img.favpng.com/18/22/12/exclamation-mark-icon-png-favpng-Qj22PU6SJZ9s1VXyNgqrHhP6h.jpg

TURISTII INTERTURISM NU VOR FI AFECTATI DE SITUATIA ACTUALA! ☀️
REZERVARILE DVS. SE REPROGRAMEAZA PE ALTE DATE (PANA IN APRILIE 2021), IN FUNCTIE DE PREFERINTE.

Pentru că ne dorim ca turiștii noștri să se bucure de o experiență frumoasă in vacanta și sa nu călătorească într-o perioada plina de incertitudini si evenimente neprevăzute, am decis sa venim in întâmpinarea Dvs., cu opțiunea de schimbare a datei de călătorie sau a destinației.

Puteți sa optați pentru MODIFICARE DATA PLECARE a sejurului Dvs. pentru intervalul Mai 2020 – Aprilie 2021, fără plata unei taxe suplimentare. Dacă tariful pentru noua data de plecare este mai mare față de tariful la care ați rezervat, suportam noi diferența.

In cazul in care doriți să optați pentru MODIFICARE DESTINATIE, puteți sa faceți acest lucru, achitând doar diferența de tarif.

Daca nu puteți lua decizia imediată referitoare la noua data de plecare/ noul produs, putem sa consideram suma deja achitată ca si credit pentru urmatoarea vacanta si o puteți folosi pentru a efectua o rezervare, oricând in intervalul Mai 2020 – Decembrie 2021, achitand eventuale diferente. Aici trebuie sa tineti cont ca rezervand prea tarziu, riscati sa nu mai gasiti locuri pe data dorita sau la hotelul ales, acestea putand fi ocupate de turistii care se reprogrameaza acum.

Avem nevoie însă de decizia Dvs. pentru una din cele trei variante prezentate mai sus, in termen de maxim 3 zile de la data la care veti primi acest mesaj pe mailul dvs. Un răspuns întârziat al dvs. ne poate pune în situația de a nu mai putea face aceste modificări fără costuri suplimentare. Fiecare rezervare va fi procesata in ordinea apropierii datei de plecare.

Dacă nu doriți o schimbare a datei de călătorie sau a destinației, ci doriți o anulare a rezervării Dvs., aceasta poate fi făcută doar cu condițiile de penalizare menționate în contract – 30% din valoarea pachetului daca anularea se face cu mai mult de 30 zile înainte de plecare, si 100% din valoarea pachetului dacă anularea se face cu mai puțin de 30 zile înainte de plecare.
Va ținem la curent cu evoluția evenimentelor si cu politica companiilor aeriene de a continua operarea la data sejurului Dumneavoastră.

Vă asigurăm că agentia INTERTURISM, înființată în urmă cu 15 ani, își face datoria față de toți turiștii si partenerii săi, depunând eforturi zi de zi, în scopul de a vă feri de neplăcerile create de această situație.

Cu referire la toate pachetele rezervate pentru acest an, indiferent de data plecării, dorim să reiterăm faptul că serviciile turistice rezervate au fost preplătite de agenția noastră furnizorilor (parțial sau integral, în funcție de data de plecare), aceasta fiind practica internațională, conform contractelor încheiate.

Astfel, în limita calității noastre de agenție de turism, am acționat și vom acționa după cum urmează:

a) Rezervările cu plecare în luna martie au fost fie realizate, fie reprogramate pentru date ulterioare de călătorie, în condiții specifice, în funcție de situația existentă în fiecare țară de destinație;

b) Rezervările cu plecare în luna aprilie sunt în acest moment în stadiul de negociere cu fiecare companie aeriană și cu furnizorii locali, în vederea reprogramării pentru o dată ulterioară, in functie de preferintele dvs. Vom gestiona fiecare caz în parte, în funcție de restricțiile de călătorie impuse de țările tranzitate sau de destinație precum și de condițiile de penalizare/ anulare impuse de companiile aeriene. Veti primi informari pe mail, pe masura ce se stabilesc.

c) Rezervările având plecarea în luna mai sunt supuse condițiilor contractuale valabile la data semnării contractelor, urmând ca în funcție de împrejurările naționale și internaționale, să vă informăm asupra stării acestora, la vremea respectiva.

d) Pentru plecările mai îndepărtate (începând cu luna iunie), in functie de evoluția evenimentelor, continuam vacantele sau le reprogramam pe alte date, la alegere. Momentan, pentru acest interval de călătorie, orice anulare sau cerere de reprogramare a sejurului implică penalizări conform contractului.

LA REZERVARI INDIVIDUALE (cazare sau zbor, fara grup):

a) Pentru toate rezervările pe care am reușit să le anulăm sau reprogramăm, companiile aeriene oferă VAUCHERE CU c/v SUMELOR ACHITATE, ce se vor folosi pentru rezervări viitoare. La rândul nostru, pentru a veni în sprijinul Dvs., chiar dacă sumele aferente serviciilor la sol au fost avansate partenerilor și furnizorilor locali, daca aceștia le vor rambursa sau le vor reporta, sumele achitate de Dvs. vor fi reportate si de noi, în contul unor rezervări ulterioare, pentru același turist din rezervarea inițială, sub formă de vaucher valoric, pentru o alta rezervare.

b) Pentru toate rezervările de cazari individuale, la care turiștii vor decide să renunțe din proprie inițiativă, este important să fie informați că sumele achitate nu se restituie, iar din aceste sume se vor reține penalizări (daca este cazul) urmând ca diferențele până la sumele achitate să constituie avans nerambursabil pentru servicii de călătorie ulterioare (rezervări pe care le veti efectua până la finalul anului 2020).

__________________________________

REDUCERI pt rezervari PLECARI DIN SEPTEMBRIE 2020 IN MAI 2021 ☀️
200-300 Eur/ camera la sejururi TURCIA, GRECIA, EGIPT, TUNISIA, SPANIA, etc; 50% reducere la transport autocar pe destinatiile charter; 50 Eur reducere/pers la circuite, Senior Voyage si Israel; 5% reducere sejururi litoral romanesc
OPTIONAL “ANULARE FARA PENALIZARE cu pana la 14 zile inainte de plecare”. Costul acestei optiuni este 50 Eur/adult la pachetele cu avion si 25 Eur/adult la pachetele cu autocar/individual. In baza achitarii acestui supliment, turistii pot solicita restituirea integrala a sumelor achitate (mai putin cei 25-50 Eur) cu pana la 14 zile inainte de plecare! ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Detalii: interturism@yahoo.com

This entry was posted in AFRICA, All Inclusive, Arhiva, Dubai, Early Booking, Egipt, Egipt, Excursii cu ghid (avion/autocar), Franta, Hurghada, Israel, Italia, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, SEJURURI LA PLAJA, Sharm El Sheikh, Tunisia, Tunisia, Turcia, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , . Bookmark the permalink.