INFORMARE CONDITII CALATORIE

INFORMARE CONDITII CALATORIE IN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC ACTUAL

NE BUCURAM CA AVIOANELE SPRE TARILE CALDE SUNT PLINE, in ciuda situatiei pandemice.
Pentru actualizari referitoare la conditii calatorie in contextul epidemiologic actual, rugam consultati:
-mae.ro, pt orice tara
In contextul internațional legat de Covid19 si al masurilor în continuă schimbare pe care le iau autoritățile din diverse state, apar zilnic modificări ale condițiilor de circulație a turiștilor. In ciuda tuturor eforturilor pe care le facem, deocamdata este imposibil pentru un turoperator să poată informa turiștii asupra desfasurarii unui sejur mai indepartat de o luna. Tot ceea ce putem face este sa vă transmitem în cel mai scurt timp eventualele schimbări, pentru ca dvs să puteti lua cele mai bune decizii în privința vacanței planificate.
Hotărârea nr. 4 din 18.01.2021 a CNSU impune carantinare 14 zile, aplicabilă persoanelor care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat sau persoanelor contact direct ale unei persoane confirmate si obligația prezentării certificatului unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de data intrării în țară.
”SUNT EXCEPTATE DE LA CARANTINARE:
-PERSOANELE VACCINATE SARS-CoV-2 inclusiv cea de a 2-a doză și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la administrarea celei de a 2-a doze până la data contactului direct sau până la data intrării în România. Dovada efectuării vaccinului, inclusiv data administrării celei de a 2-a doză se va realiza prin intermediul documentului emis de unitatea sanitară care l-a administrat, din România sau din afara țării.”
- persoanele care sosesc în România din ţările/zonele de risc epidemiologic ridicat, dacă rămân pe teritoriul naţional pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) şi prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul naţional.
- persoanele care sosesc în România din ţările/zonele de risc epidemiologic ridicat şi intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieşi din carantină după a 10 zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8 a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ şi nu prezintă simptomatologie specifică.
- persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 90 de zile anterioare intrării în ţară, fapt dovedit prin documente medicale sau prin verificarea bazei de date Corona-forms şi pentru care au trecut cel puţin 14 zile de la data confirmării până la intrarea în ţară.
- persoanele care au avut contact cu un caz confirmat pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, dacă se dovedeşte prin documente medicale sau prin verificarea bazei de date Corona-forms, că acestea au avut cel puţin un test pozitiv în ultimele 90 de zile anterioare producerii contactului şi au trecut cel puţin 14 zile de la data primului test pozitiv şi până la data contactului.
In acest context și din perspectiva celor explicate mai sus, dorim să mai stiți că, în măsura în care destinația în care urmează să călătoriți este sau va fi introdusă de Romania pe ”lista galbena” (țările/zonele/teritoriile cu risc epidemiologic ridicat), nu vom putea să dăm curs unei eventuale solicitări a dvs de anulare a călătoriei fără penalități.
Legislația prevede că turistul are dreptul să înceteze contractul privind pachetul de servicii de călătorie înainte de începerea executării pachetului, fără a plăti vreo penalitate de încetare NUMAI în cazul unor circumstanţe inevitabile şi extraordinare care se produc la locul de destinaţie sau în vecinătatea imediată a acestuia ȘI care afectează în mod semnificativ executarea pachetului SAU care afectează semnificativ transportul pasagerilor la destinaţie.
Așadar, eventuala măsură luată de autoritățile române de autoizolare/carantinare a dvs la intoarcerea in România nu poate constitui o justificare pentru anularea fără penalități a vacanței dvs. O astfel de solicitare va fi supusă penalităților din contract.
Vă asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru și rămânem și în viitor dispuși să facem tot ceea ce putem pentru ca vacanța dvs să fie una reușită, ținând cont de contextul internațional binecunoscut.

 CONDITII GENERALE DE REZERVARE

 • CONDITII DE INSCRIERE:
  • Pentru efectuarea unei rezervari este nevoie de copie CI a titularului de contract, pe numele caruia urmeaza sa se emita toate documentele de calatorie.
  • Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
  • Modificarile de nume din rezervare sunt permise cu pana la 30 zile inainte de plecare, fara nici un cost suplimentar.
  • Pentru pachetele cu reducere de Early Booking, modificarile de nume nu sunt permise.
  • Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.
  • Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.
 • CONDITII DE PLATA:
  • Se oferă șansa să îți rezervi din timp vacanța în străinătate pentru anul 2021, beneficiind de tarife și condiții speciale de plată si anulare. Poți rezerva orice vacanta cu plecare in 2021 cu un avans minim de 10% achitat la momentul rezervarii, iar diferenta pana la avansul standard de 30% urmand a fi achitata pana la 31.03.2021. Plata finală este necesară cu doar 30 de zile înainte de plecare. In cazul in care te decizi sa iti anulezi rezervarea din orice motiv cu cel mult 30 zile inainte de plecare**, avansul achitat va fi returnat sub forma unui voucher de vacanță care poate fi folosit pentru rezervarea unei noi vacanțe timp de 24 de luni. De asemenea, optional poti achizitiona si asigurare medicala & storno cu acoperirea evenimentelor cauzate de pandemia Covid-19.
   **Anularea fără penalizari & plata integrala cu 30 zile înainte de plecare este valabilă pentru pachetele cu transport individual, autocar și charter (Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia), pentru restul destinațiilor europene, exotice si croaziere termenul de anulare fără penalizari & plata integrala este de 45 zile înainte de plecare. Exceptie de la aceasta oferta sunt produsele de litoral Romania si Bulgaria, sau cele pe care sunt mentionate explicit alte conditii de plata/ anulare.
This entry was posted in Oferte Speciale si Seniori and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.