ISRAEL IORDANIA, CU GHID ROMAN

ISRAEL IORDANIA, CU GHID ROMAN

Zbor din Bucuresti, 5 nopti cazare cu demipensiune si vizite!

749 eur/ pers / 7 sept

629 eur/ pers/ 14 sept

649 eur/ pers/ 21 si 28 sept

649 eur/ pers/ 5, 12, 19, 26 oct

629 eur/ pers/ 9, 16 noiembrie

Ziua 1. București – Tel Aviv – Betleem

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinaţia Tel Aviv. Transfer la Hotel Paradise 4* sau similar în Betleem pentru cină și cazare.

Ziua 2. Betleem

Mic dejun. Se vizitează Betleem, locul unde Îngerul a anunţat nașterea lui Iisus. Vizită la Peștera Sfântă, locul nașterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim și Biserica Sf. Caterina. Drumul continuă de-a lungul zidului Orașului Vechi spre Muntele Sion, unde se vizitează camera în care Iisus a luat ultima cină. Cină la hotel.

Ziua 3. Ierusalim

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru priveliște asupra Ierusalimului. Vizită la Capela Înălţarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învăţat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Parcurgerea Drumului Crucii, vizitarea Capelei Dominus Flevit, Grădinii Ghetsimani, Bisericii Agoniei și a Mormântul Maicii Domnului. Vizită la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Ștefan, Biserica Sf. Ana și Scăldătoarea Betezda. Se parcurge Via Dolorosa spre Golgota. Se vizitează Mormântul Sfânt. Retur la Betleem. Cină la hotel.

Ziua 4. Râul Iordan & Marea Moartă*

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Iordan, locul de botez al lui Iisus, vizită panoramică a Mănastirii Carantania de la Poalele Muntelui Ispitirii. Oprire la Qumran și vizită la Marea Moartă. Cina și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5. Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum* – Nazaret*

Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională cu autocarul către Tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe Marea Galileei*. Traseul continuă către Capernaum, locul unde a stat Iisus după ce a părăsit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus ţinea predici. După-amiază, vizită la Nazaret, la Bazilica Vestirii. Cina și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6. En Kerem – Jaffa – Tel Aviv – București

Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre En Kerem, locul de naștere al lui Ioan Botezătorul. Deplasare către Jaffa, unde se organizează un tur de oraș. Transfer la aeroport în Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 *** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza in prima zi a circuitului.

 

Servicii:
- Taxe de aeroport (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 5 nopți în hotel de 4* (Inclus)
- Demipensiune (Inclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Pachet 2 excursii optionale: 129 Euro/pers. (Optional)
- Râul Iordan și Marea Moartă: 70 Euro/pers. (Optional)
- Tiberias – Marea Galileea – Capernaum – Nazaret: 80 Euro/pers. (Optional)
- Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5 Euro/zi /pers. (se achita obligatoriu in prima zi a sejurului) (Neinclus)
- Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)

This entry was posted in Excursii cu ghid (avion/autocar), Israel, Oferte Speciale si Seniori, Ultimele locuri, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , . Bookmark the permalink.