Istanbul, Troia, Pamukkale, Antalya de la 1250 lei/ total

Circuit Istanbul, Troia, Pamukkale, Antalya

https://stmed.net/sites/default/files/istanbul-wallpapers-28655-63903.jpg

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta București – Istanbul/ Antalya – București (Inclus)
- 1 bagaj de cală de 20 kg/ persoană și 1 bagaj de mână de 10 kg/ persoană (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 4 stele (Inclus)
- Mic dejun (Inclus)
- Asistență turistică în limba română (Inclus)
- Supliment demipensiune (6 cine): 99 Euro/ persoană (Optional)
- Pachet – Intrări la obiectivele turistice, plimbare cu barca în Strâmtoarea Bosfor, cină festivă tradițională cu cină inclusă în Istanbul: 159 Euro/ persoană (Optional)

Plecari:

Tarife:

09.09.2019

1920 lei

23.09.2019

1830 EUR

30.09.2019

1830 EUR

07.10.2019

1590 EUR

14.10.2019

1590 EUR

04.11.2019

1250 lei

11.11.2019

1250 lei

 ITINERARIU:

Ziua 1. București – Istanbul

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Istanbul. Transfer și cazare la hotel în zona Istanbul.

Ziua 2. Istanbul

Mic dejun. Tur de oraș, care include cele mai importante atracții turistice: Palatul Topkapi, Moscheea Albastră, Catedrala Sf. Sofia, cunoscută ca fiind cea mai mare biserică din Antichitate și Hipodromul. Timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu barca în Strâmtoarea Bosfor pentru a admira panorama orașului de pe apă*. Seara, opțional, cină festivă tradițională într-un restaurant renumit din Istanbul*. Cazare la hotel în zona Istanbul.

Ziua 3. Istanbul – Troia – Ayvalik

Mic dejun. Plecare de-a lungul coastei Mării Marmara spre Troia, legendarul oraș antic din Iliada lui Homer. Traversarea Strâmtorii Dardanele cu feribotul pentru a trece în partea asiatică. Vizitarea sitului arheologic și a câmpiei unde s-a desfășurat Războiul Troian. Oprire pentru fotografii cu Calul Troian. Continuarea călătoriei de-a lungul coastei Mării Egee. Seara, cazare la hotel în zona Ayvalik.http://www.bestepebloggers.com/wp-content/uploads/ayvalik.jpg

Ziua 4. Ayvalik – Pergamon – Kusadasi  

Mic dejun. Plecare spre Bergama, unde se vizitează siturile arheologice principale ale impresionantului oraș grecesc antic Pergamon, locul unde s-a inventat pergamentul, renumit pentru Teatrul elen cu o capacitate de 10.000 spectatori, Sanctuarul zeiței Hera și Poarta lui Eumenes. Seara, cazare la hotel în zona Kusadasi.

Ziua 5. Kusadasi – Pamukkale, Denizli

 Mic dejun. Plecare spre Efes, oraș antic întemeiat în sec. al XI-lea î.Hr., cunoscut drept capitala provinciei romane Asia. Se vizitează: Templul zeiței Artemis, Odeonul, biblioteca, fântânile și teatrul. După-amiaza, plecare spre provincia Denizli, unde se vizitează Pamukkale,  uluitoarele terase de calcar de un alb imaculat, denumite simbolic și „fortăreața de bumbac”, renumite pentru proprietățile terapeutice ale apelor termale care le străbat. Seara, cazare la un hotel termal în zona Pamukkale.

Ziua 6. Denizli – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Munții Taurus. Oprire la cota 1000 pentru a observa meșteșugurile și obiceiurile localnicilor.  Seara, cazare la hotel în zona Antalya.

Ziua 7. Antalya

Mic dejun. Tur de oraș în Antalya, emblematicul oraș de pe Riviera turcească. Se vizitează portul de yachturi, centrul vechi și faimosul minaret – simbol al orașului, Yivli Minare. Vizită la un magazin de bijuterii și la unul de articole din piele. Timp liber pentru cumpărături. Seara, cazare în zona Antalya.

Ziua 8. Antalya – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Pachet PREMIUM – Intrări la obiectivele turistice, plimbare cu barca în Strâmtoarea Bosfor, cină festivă tradițională cu cină inclusă în Istanbul: 159 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (6 cine):  99 Euro/ persoană

 

This entry was posted in 1 Mai, Arhiva, Excursii cu ghid (avion/autocar), Istanbul, Kusadasi, Oferte Speciale si Seniori, Paste, Sejururi cu avionul, Turcia, Ultimele locuri, Vacante de Sarbatori, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.