OFERTA VACANTA CROATIA 2015

CROATIA – sejur in Istria

9 zile / 8 nopti – autocar

Pret: de la 315 euro/persoana in DBL

 

Ziua 1 – dimineata plecare catre Croatia pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Deva-Arad-Zagreb-Rabac (1300 km). Cina si cazare in Rabac.Ziua 2Timp liberMic dejun – timp liber – cina si cazare in Rabac.Ziua 3Turul Peninsulei Istriaexcursie inclusa

Mic dejun; turul peninsulei Istria incepe cu vizitarea cetatii de la Pazin, ce dateaza din sec. 13 (despre care a scris si Jules Verne). Turul continua cu orasul Porec – bazilica Sf. Eufratius (sec. 6) si orasul vechi, apoi cu Rovinj – oras vechi, cu stradute inguste ce urca pana la catedrala Sf. Eufemia. In continuarea turului se ajunge la Pola (ruinele din perioada romana – Amfiteatrul, Porta Gemina); revenim la Rabac.

Ziua 4Excursie de 1 zi la Venetia excursie optionala (65 euro)

Mic dejun – excursie de 1 zi cu vaporul la Venetia (scurt tur de oras si timp liber); cina si cazare in Rabac.

Ziua 5Fish-picnic (turul peninsulei cu vaporasul) – excursie optionala (25 euro)

Mic dejun; optional croaziera de 1 zi de-a lungul tarmului si oprire intr-un golf unde se poate inota in apele de cristal (include masa de pranz cu peste proaspat la gratar si bauturi); cina si cazare in Rabac.

Ziua 6Lacurile Plitvice  – excursie optionala (55 euro; suplim. 8 euro iul si aug)

Mic dejun; optional excursie de 1 zi cu autocarul la Plitvice – un parc natural ce se intinde pe 200 km² format din 16 lacuri unite prin 92 cascade (vizitarea se face pietonal si cu vaporas); cina si cazare in Rabac.

Ziua 7Pestera Postojna (in Slovenia) – excursie optionala (42 euro)

Mic dejun; optional excursie cu autocarul la pestera Postojna (Slovenia) unde se parcurge un traseu subteran de 5 km (cu trenulet si pe jos); cina si cazare in Rabac.

Ziua 8Rabac-Zagreb-Budapesta (650 km)

Mic dejun; plecare catre Ungaria; pe traseu oprire in Zagreb – tur de oras pietonal (Piata Regele Tomislav, Teatrul National, Piata Centrala, Catedrala). Sosire la Budapesta: optional (25€) – Croaziera pe Dunare (cina bufet pe vapor); cazare la hotel 3* in Budapesta.

Ziua 9 – dimineata dupa micul dejun plecare catre Romania. Sosire la Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si de trafic.

 

 

 Servicii incluse: transport cu autocar turistic licentiat, 7 nopti cazare in camera DBL cu demipensiune la hotel MARINA 2*+ in Rabac; 1 noapte cazare cu mic dejun in camera DBL la hotel 3* in Budapesta, excursia Turul Peninsulei Istria; asistenta turistica cu ghid roman.

 

Nu sunt incluse: taxa de statiune – 7 euro   persoana/sejur (la inscriere), excursiile optionale, bilete de intrare la obiective turistice.

 

Hotel MARINA**+dispune de restaurant climatizat, lobby bar, pool bar, acces internet, birou de schimb valutar, magazin de suveniruri,  piscina exterioara, miniclub, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, minigolf, tenis de masa, animatie, muzica live, sporturi nautice, scufundari. Camerele dispun de baie, TV-sat, telefon, balcon.

 

PLECARI SERVICII      
Hotel MARINA 2*+ mic dejun/demipensiune(Rabac)                  MARINA HOTEL RABAC
     6 IUN       20 IUN       4 IUL       22 AUG     5 SEPT

315 EUR     408 EUR    430 EUR    430 EUR     335 EUR          (IN DBL)

 

      335 eur
Al 3-lea in DBL 285 eur 360 eur 380 eur 380 eur 305 eur
Loc in SGL 365 eur 458 eur 520 eur 520 eur 385 eur
Suplim. hotel  MIRAMAR 3*MIRAMAR HOTEL CROATIA 

 

 

 

 

 

 

 

6 IUN        20 IUN           4 IUL         22 AUG        5 SEPT

115 EUR    145 EUR      190 EUR      190 EUR      130 EUR

 

 

 

 

Reducere Early-booking: 15 euro/persoana pentru rezervarile achitate pana la 31.12.2014 !!!

 

 

Nota: ordinea desfasurarii excursiilor de-a lungul sejurului in Croatia poate fi modificata de catre organizator. Excursiile optionale cu autocarul se efectueaza pentru grup de min. 25 persoane.

 

Conditii specifice de vanzare (anexa la Contractul de comercializare a pachetelor turistice):

 

1. Pretul anuntat a fost calculat pentru un grup de 35 turisti platitori. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, pretul excursiei poate fi majorat.

La inscriere se va achita un avans minim de 200 €/pers. Diferenta se va achita cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pretul poate fi modificat datorita unor imprejurari mai presus de vointa organizatorului – majorari ale tarifelor de transport provocate de cresterea pretului combustibilului, modificarea cursului de schimb leu/euro, etc – situatie in care organizatorul isi rezerva dreptul de a majora pretul excursiei.

 

2. Acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la data calatoriei, asigurare medicala de calatorie (obligatorie pentru excursiile externe).

Minorii neinsotiti de unul sau ambii parinti trebuie sa prezinte acordul parental, tradus in engleza si autentificat la notariat si cazierul judiciar al insotitorului. Minorii nu pot trece frontiera fara pasaport valabil.

Turistii au obligatia sa se asigure ca sunt in regula in ceea ce priveste formalitatile de politie, vama, sanatate pe parcursul calatoriei; in situatia in care autoritatile (romane sau straine) nu permit unuia sau mai multor turisti trecerea frontierei, organizatorul nu are nici o responsabilitate, iar in acest caz turistii nu vor putea cere rambursarea pretului excursiei sau despagubiri.

 

3. Cazarea: Organizatorul se bazeaza in programele sale pe clasificarile si standardizarile existente in fiecare tara, acestea fiind diferite de la o tara la alta. In majoritatea cazurilor, notiunea de camera tripla desemneaza o camera dubla in care s-a instalat un pat suplimentar. Totodata, organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru suprafata camerelor de hotel in care se efectueaza cazarea.

 

4. Programul: Organizatorul isi rezerva dreptul de a aduce modificari programului excursiei in cazul aparitiei unor situatii neprevazute datorate unor motive imperative, cum ar fi: intarzieri in traficul aerian, feroviar sau rutier, schimbarea aeroportului sau garii (provocate de modificari de orar sau itinerar, conditii meteorologice nefavorabile, din ratiuni politice, sarbatori legale, greve, forta majora, cutremure) sau evenimente deosebite ce nu pot fi inlaturate de prestator sau de organizator si care implica inlocuirea unui mijloc de transport cu altul, a unui hotel cu altul avand aceeasi categorie, modificarea unui traseu sau in ultima instanta anularea excursiei. In aceste situatii organizatorul va depune toate eforturile pentru a gasi solutiile cele mai convenabile in vederea depasirii situatiei ivite.

Organizatorul nu poate fi raspunzator pentru situatiile expuse mai sus si, in consecinta, nu i se poate pretinde rambursarea sumelor achitate ca pret al excursiei sau plata de daune sau penalizari.

 

5. Reclamatii: In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia ca, in timpul excursiei, sa semnaleze in scris, clar si explicit, deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat; in acest sens, turistul va transmite sesizarea ghidului (pentru programele turistice de grup) sau prestatorului de servicii (agent local, hotel, vila, restaurant), caz in care turistul va primi o copie cu nr. de inregistrare. Totodata, turistul va informa Agentia cu privire la problemele aparute. Atat Agentia, cat si prestatorul de servicii vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii.

In cazul in care sesizarea nu este solutionata la fata locului sau este solutionata partial, turistul va depune la sediul Agentiei o reclamatie in scris, in termen de 2 zile de la incheierea calatoriei si se va anexa sesizarea initiala cu punctul de vedere al prestatorului, Agentia urmand ca in termen de 10 zile calendaristice sa comunice turistului despagubirile care i se cuvin in conditiile prezentului contract.

Orice reclamatie ulterioara si neinregistrata la fata locului nu va fi luata in considerare.

 

6. Conditii de retragere: In cazul in care turistul renunta la excursia contractata, se vor aplica urmatoarele penalizari calculate la pretul total al excursiei:

a) 20 euro/persoana, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile inainte de data plecarii;

b) 40% din pretul excursiei, daca renuntarea se face in intervalul 16-30 zile inainte de data plecarii;

c) 75% din pretul excursiei, daca renuntarea se face in intervalul 9-15 zile inainte de data plecarii;

d) 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 8 zile inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program/hotel;

Turistul trebuie sa depuna in scris cererea de renuntare la pachetul de servicii turistice, la Agentia la care a achitat serviciile. In caz contrar cererea de renuntare nu este luata in considerare.

 

                                                                  

This entry was posted in Arhiva, Croatia, Croatia cu autocar, Early Booking, Oferte Speciale si Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.