Plaja pe Insula Skiathos – 289 EUR – zbor, cazare, transfer

Plaja pe Insula Skiathos – 289 EUR/ zbor, cazare, transfer

Una dintre cele mai pitorești și verzi insule grecești își așteaptă oaspeții și în 2023! Planifică vacanța la care ai visat un an întreg și bucura-te de relaxare pe cele 69 de plaje cu nisip fin, de apă cristalină, de peisaje sublime, de mâncare delicioasă și de ospitalitate grecească la cel mai înalt nivel!Skiathos Palace Hotel in Koukounaries, Skiathos island

 

Zboruri charter din 5 mari orașe: București, Cluj Napoca, Iași, Timișoara și Sibiu.

 

 

Profită acum de Oferta SPECIALA Skiathos și ai tarife speciale la biletele de avion: de la 200 €/ pers. pentru plecări din București și Cluj Napoca, începând din 27.05, saptamanal.

 

✔️Vile pe Insula Skiathos

de la 289 eur/ pers in functie de data plecarii-pretul include zbor, 7 nopți cazare, transfer 

Oferta speciala pentru sejururi in Insula Skiathos, la una dintre cele 13 vile turistice luate in garantie de touroperator, cu reduceri de aproximativ jumatate din tariful standard. Alocarea la una dintre vile se face de catre touroperator, in functie de disponibilitati si este comunicata partenerului in vinerea de dinaintea plecarii.
Oricare ar fi vila alocata, conditiile de cazare sunt similare, iar turistii beneficiaza de proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Skiathos: Koukounaries, Troulos, Kolios, Megali Ammos, Agia Paraskevi.

Vile aflate in promotie:
Alissia, Alexis, Aggelos Studio in zona Koukounaries, Angela, Despo, Zaharo, Michalis Studios in zona Troulos, Olga in zona Megali Ammos, Albanis si Alexia in zona Kolios, Panos si Dream House din zona Agia Paraskevi si vila Youla din zona Achladies la care se adauga alte vile ce pun la dispozitie turistilor conditii similare.

Supliment Vila pentru prieteni: 50 eur/persoana/sejur
Pentru grupuri de prieteni, in cazul rezervarii a doua sau mai multe
studiouri, se poate face alocarea la aceeasi vila sau la vile apropiate
in functie de disponibilitati.

Tariful include:
Zbor charter dus si intors din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi si Sibiu.
Cazare 7 nopti fara masa
Transfer aeroport la vila la aeroport
Asistenta turistica
Taxe de aeroport
Aer conditionat pentru Aggelos Studio.

Tariful nu include:
Asigurarea de sanatate
Asigurarea storno
Taxa turistica (plata la fata locului)
Aer conditionat pentru vilele Alissia, Alexis, Albanis,Olga, Zaharo, Michalis studios, Angela, Panos, Dream House, Youla si Alexia (45 euro – plata la fata locului).Informatii suplimentare pentru Transfer: Mentionam ca transferul de grup cu autocarul pana la unitatea de cazare, se va face pana la cel mai accesibil punct de preluare/debarcare!

Informatii suplimentare pentru TRANSFERUL in SKOPELOS/ALONISSOS!!!

La plecarea in vacanta:
Important: Datorita faptului ca operatorii de transport pe apa din Grecia pot sa modifice orarul de operare in ultimul moment sau chiar sa anuleze curse care leaga insulele Sporade, rezervarea si emiterea biletelor se face cel mai devreme in ziua anterioara sau chiar in ziua transferului.

Ora de transfer va fi intotdeauna la un interval de minim 1 ora dupa ora prevazuta pentru aterizare in Skiathos, in general pentru prima cursa disponibila cu destinatia Skopelos Town.
Atentie, transferul catre Glossa (Skopelos) se efectueaza doar in situatia in care nu exista disponibila cursa catre Skopelos Town.

Informatii referitoare la transferurile din Skiathos in Skopelos pot fi vizualizate aici: www.opeanseas.gr

Odata ajunsi pe Aeroportul din Skiathos, turistii sunt asteptati de catre reprezentantul nostru din Insula Skiathos, care inmaneaza biletele pentru ferry, indicand totodata autocarul care face transferul de la Aeroport in Portul din Skiathos.
Durata deplasarii in port este de aproximativ 10 min.

In port turstii se vor debarca in fata tavernei Crazy Spoon unde se afla persoana vorbitoare de limba romana si unde isi pot lasa bagajele in siguranta pana la plecarea vasului catre Skopelos.
Taverna Crazy Spoon se afla chiar in portul din Skiathos.

Odata ajunsi in Skopelos, turistii vor fi preluati de reprezentantul Partenerului local sau al hotelului unde vor fi cazati pe perioada sejurului.

La intoarcerea din vacanta:

In general, pentru a evita intarzierea la Aeroportul din Skiathos pentru zborul de intoarcere acasa, transferul se realizeaza in cursul diminetii din ziua zborului de intoarcere.
Pentru transferul pe Insula Skopelos de la Hotel catre portul din Skopelos Town, turistii sunt informati la receptie referitor la modalitatea si ora de transfer.

Pentru sejururile din Insula Skopelos nu se asigura reprezentant in destinatie. Asistenta turistica se asigura telefonic de reprezentantul nostru din insula Skiathos cu sprijinul partenerului local prezent in Insula Skopelos.

Plaje Skiathos - Grecia de Weekend

✔️Hotel Skiathos Palace****

  pretul include zbor, 7 nopți cazare, mic dejun, transfer 

670 EUR/ pers. 27 mai

725 EUR/ pers. cu vedere la mare

✔️Silver Beach** -420 EUR/ pers/ 28.05.2023

-zbor + transfer

-mic dejun inclus

-7 nopti cazare

 

✔️Kassandra Bay***** (150m plaja) -870 EUR/ pers/ 28.05.2023

-zbor + transfer

-mic dejun inclus

-7 nopti cazare

 

 

La cerere pe INTERTURISM@YAHOO.COM, va trimitem oferta personalizata, cu bilet avion charter (200 Eur/ pers)+ orice hotel la tarife reduse + transfer

Skiathos Palace Hotel - Koukounaries hotels | Jet2holidays

This entry was posted in Cazari +/- Avion, Grecia si Insule, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, SEJURURI LA PLAJA, Skiathos, Ultimele locuri, VACANTA AUGUST 2023, VACANTA IULIE 2023, VACANTA IUNIE 2023, VACANTA MAI 2023, VACANTA SEPTEMBRIE 2023, Vacante Ieftine and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.