Revelion 2020 Istanbul, 509 Eur

509 Eur   Revelion Istanbul

HOTEL TITANIC BUSINESS GOLDEN HORN 5*

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Istanbul-Bucuresti (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana (Inclus)
- Transfer aeroport-hotel-aeroport (Inclus)
- Cazare 5 nopti la hotel (Inclus)
- Regim de masa cu mic dejun (Inclus)
- Cina festiva de Revelion (Inclus)
- Pachet Premium 3 excursii optionale 139euro/pers (Optional)
- Excursie optionala Insula Buyukada 79euro/pers. (Optional)
- Asigurare de calatorie medicala si storno (Neinclus)

29.12.2019 – 7 nopti – 509 Eur

HOTEL TITANIC BUSINESS GOLDEN HORN 5*https://www.titanic.com.tr/d/titanicbusinessbayrampasa/media/Gallery/General/itanic-Business-Bayrampaa_General-View-3.jpg

Titanic Business Golden Horn este situat în districtul Bayrampasa. Acesta oferă camere de lux, cu WiFi gratuit. Acest hotel pune la dispoziție o piscină interioară, deschisă pe tot parcursul anului, o piscină sezonieră în aer liber, o sală de sport și un centru spa cu baie turcească. Parcarea privată este gratuită.

Decorate modern, camerele de la Titanic Business Golden Horn sunt spațioase și dotate cu aer condiționat. Toate camerele includ TV LCD cu canale prin satelit. Unele camere oferă și vedere la mare. În fiecare zi, oaspeților le sunt puse la dispoziție în cameră 1 sticlă de apă de 0,5 l și un set de cafea și ceai.

Restaurantul Alesta serveşte un mic dejun tip bufet, care include o gamă largă de preparate calde și reci, ceai sau cafea proaspăt preparată. Hasır Turkish Cuisine, situat la etajul 17, oferă specialități autentice tipice zonei Anatolia și are vedere panoramică la orizontul orașului. Cafeneaua Titanic, deschisă pe tot parcursul zilei, serveşte băuturi, mese ușoare și ceai după-amiaza.

Centrul de wellness cu acoperiș de sticlă include o piscină interioară și o saună. De asemenea, oaspeții se pot relaxa cu masaje.

Forum Istanbul și centrul comercial Axis se află la 2 km și includ numeroase magazine și localuri unde se poate lua masa. Zona istorică Sultanahmet este situată la doar 15 minute cu mașina de Titanic. Aeroportul Ataturk este la 12 km, iar aeroportul din Istanbul se află la 53 km de proprietate.

Ziua 1. (29.12.19) Bucuresti – Istanbul
Check-in şi îmbarcare pe aeroportul din Bucureşti Otopeni cu destinația Istanbul. Tur panoramic de oraș, transfer şi cazare la Hotel Titanic Business Golden Horn 5* din Istanbul.

Ziua 2. (30.12.19) Palatul Topkapi și Moscheea Albastră*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur de oraș cu vizită la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră şi Hipodrom*. Prânz inclus la un restaurant local. Cazare la Hotel Titanic Business Golden Horn 5* din Istanbul.

Ziua 3. (31.12.19) Catedrala Hagia Sofia, Grand Bazar & Bazarul Egiptean*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur de oraș cu vizită la Hagia Sophia, Grand Bazar şi Bazarul Egiptean (de mirodenii)*. Prânz inclus la un restaurant local și vizită la un atelier de covoare orientale. Cazare la Hotel Titanic Business Golden Horn 5* din Istanbul.
Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi  incluse la Hotel Titanic Business Golden Horn 5*.

Ziua 4. (01.01.20) Croazieră pe Bosfor *

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, plimbare cu vaporasul pe Strâmtoarea Bosfor*. Prânz inclus la un restaurant local si vizita la un magazin de articole din piele si un magazine de bijuterii. Cazare la Hotel Titanic Business Golden Horn 5* din Istanbul.

Ziua 5. (02.01.20) Insula Buyukada*

Excursie opțională la Insula Buyukada, cea mai mare insula din cele noua existente, care a fost de-a lungul secolelor loc de exil pentru prinții bizantini și prințesele rătăcite, pentru trădători și cadâne rămase pe dinafară după desființarea haremului. Se traverseaza Marea Marmara cu vaporasul, tur de insula, plimbare cu trasura trasa de cai si timp liber.

Ziua 6. (03.01.20) Istanbul – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Istanbul şi îmbarcare cu destinația Bucureşti Otopeni.

Servicii incluse:
• Transport cu avionul pe ruta Bucureşti – Istanbul – Bucureşti
• Taxe de aeroport

• Un bagaj de cala 23kg si un bagaj de cabina 7kg

• Transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
• Cazare 5 nopți în cameră dublă, în hotel de 5 stele
• Mic dejun
• Asistență turistică în limba română

• Cina festiva de Revelion

• Asistenta turistica in Limba Romana

This entry was posted in Arhiva, Istanbul, Oferte Speciale si Seniori, Revelion, Sejururi cu avionul, Turcia, Vacante de Sarbatori, Vacante Ieftine and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.