Revelion all inclusive Antalya-Pamukkale 2690 lei

2690 lei/ pers

Revelion Turcia 5* ALL INCLUSIVE

Antalya & Pamukkale

Hotel Titanic Beach Lara Resort 5*

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Antalya-Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala de 20 kg/persoana si un bagaj de mana de 10 kg/persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transfer aeroport-hotel-aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopti la hotel (Inclus)
- regim de masa All Inclusive in Antalya (Inclus)
- regim de masa Demipensiune in Pamukkale (Inclus)
- Cina festiva de Revelion/Craciun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Croaziera pe raul Manavgat 59euro/pers. (Optional)
- Asigurare de calatorie medicala si storno (Neinclus)
- Bacsis pentru ghizi si soferi locali (Neinclus)
- Intrari la obiectivele turistice (Neinclus)

Titanic Beach Lara 5*

https://d1rioy1v9s51jr.cloudfront.net/pics/20168/900x540/titanic-beach-lara-03_2670.jpg

Amenajat într-o clădire în forma unei nave de croazieră, acest hotel de pe malul mării oferă tratamente spa de lux şi 4 restaurante. Hotelul are o zonă vastă cu piscine în aer liber şi tobogane de apă.

Camerele Hotelului Titanic Beach Resort au aer condiţionat şi ferestre mari, cu vedere la mare. Toate camerele au balcon privat, cu şezlonguri confortabile.

Acest complex are o zonă mare de piscină în aer liber, cu o suprafaţă de peste 5000 mp. De asemenea, are un teren de fotbal de mărime normală, 4 terenuri de tenis şi un teren de baschet.

Hotelul Titanic Beach Resort are un centru spa cu servicii complete, care oferă tratamente corporale integrale, masaje şi sesiuni de aromoterapie. De asemenea, se oferă diverse tratamente de îngrijire a pielii.

Hotelul Titanic Beach Resort se află la mai puţin de 13 km de Aeroportul Antalya. De asemenea, este la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de plajele cu nisip din Antalya, unde puteţi juca volei.

27.12.2019 – 7 nopti -569 Eur

Ziua 1. Bucuresti – Antalya

Ckeck-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Antalya. Transfer si cazare la Titanic Beach Lara Hotel 5* AI in zona Antalya.

Ziua 2. Antalya

Mic dejun. Prezentarea facilitatilor hotelului in cadrul unei intalniri relaxate cu cocktailuri non-alcoolice. Dupa-amiaza, tur de orientare in zona Antalya. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Ziua 3. Antalya – Pamukkale

Mic dejun. Plecare spre Pamukkale. Oprire la un atelier de bijuterii, unde poate fi observat procesul de realizare a bijuteriilor din aur sau argint. Timp liber pentru cumparaturi. Se continua calatoria printr-o regiune cu peisaje montane pitoresti, paduri de conifere, terase calcaroase si izvoare termale. Oprire in orasul antic grecesc Herapolis, unde optional, se pot vizita : Teatrul Antic Roman, Arcul de Triumf, Domul Martirilor si cimitirul  cu morminte de piatra, vechi de 1200 de ani. Cazare si cina la Hotel Richmond Pamukkale Thermal 5* sau similar in zona Denizli/Pamukkale.

Ziua 4. Denizli – Laodikya

Mic dejun. Plecare spre Tavas, unde se viziteaza un atelier de covoare traditionale – pentru a observa una dintre cele mai vechi indeletniciri ale localinicilor. Oprire in orasul antic Laodikya, care surprinde prin monumentele romane bine conservate de-a lungul timpului. Cazare si cina la hotel Richmond Pamukkale Thermal de 5* sau similar in zona Pamukkale/Denizli.

Ziua 5. Denizli – Antalya

Mic dejun. Plecare spre Antalya – “Perla Rivierei Turcesti“.  Se calatoresti printr-o regiune cu peisaje montane fermecatoare. Se viziteaza Poarta lui Hadrian, Centrul Vechi si portul cu yachturi. Oprire la un atelier artizanal specializat in prelucarea pielii. Timp liber pentru cumparaturi. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Ziua 6. Antalya

Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de facilitatile hotelului. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel 5* in zona Antalya.

Ziua 7. Croaziera pe Raul Manavgat*

Mic dejun.  Timp liber sau optional, croaziera pe Raul Manavgat*. Cazare la Titanic Beach Lara Hotel de 5* in zona Antalya.

Ziua 8. Antalya  – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

*Servicii optionale neincluse in pret :

>Intrarile la obiectivele turistice

>Croaziera pe Raul Manavgat : 59euro/persoana

This entry was posted in All Inclusive, Early Booking, Excursii cu ghid (avion/autocar), Oferte Speciale si Seniori, Revelion, Sejururi cu avionul, SEJURURI LA PLAJA, Turcia, Ultimele locuri, VACANTA 2019, VACANTA 2020, VACANTA DECEMBRIE 2019, VACANTA IANUARIE 2020, Vacante de Sarbatori, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.