Revelion Singapore & Bali 1699 Eur

Revelion 2020 – vizita Singapore si plaja Bali !!!

In vacanta de iarna puteti vizita doua zone asiatice superbe. Un oras cosmopolit si ultramodern, Singapore si un paradis cu plaje si peisaje minunate, Bali

https://www.ttrweekly.com/site/wp-content/uploads/2019/01/Singapore.jpg

Servicii:
- Taxe de Aeroport (Inclus)
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Singapore/Singapore-Bali/ Bali – Bucuresti (Inclus)
- Transfer aeroport – hotel – aeroport in Singapore si Bali (Inclus)
- Cazare 8 nopti in camera dubla, in hoteluri de 4 stele cu mic dejun (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana (Inclus)
- Pachet 4 excursii optionale: 149 Euro/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans in agentie) (Optional)

29.12.2019 – 8 nopti – 1699 Eur

Ziua 1. București – Singapore

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Singapore.

Ziua 2. Singapore

Sosire in Singapore dupa-amiaza si transfer la hotel. Cazare la Bay Hotel Singapore 4*, sau similar.

Ziua 3. Singapore*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau opțional, tur de oraș pe parcursul căruia se vizitează Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay*. Seara, cazare la Bay Hotel Singapore 4*, sau similar.

Ziua 4. Singapore – Bali

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din Singapore cu destinația Denpasar. Sosire in Bali si transfer la hotel Sthala Ubud 4*, sau similar

Ziua 5. Ubud – Vulcanul Batur – Terasele de orez Tegallalang*

Mic dejun. Timp liber la dispozite, sau excursie opțională in zona Ubud. Considerat inima culturală a insulei, Ubud este un orășel populat de artiști și galerii de artă. Plimbare prin piața tradițională din Ubud. Se vizitează Ubud Monkey Forest, o rezervație naturală dedicată maimuțelor, și Muntele Batur, care oferă o frumoasă panoramă asupra vulcanului. După-amiaza, se vizitează emblematicele culturi de orez din Tegallalang*. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 6. Pura Tirta Empul – Goa Gajah – Celuk – Sanur

Mic dejun. Plecare spre Sanur. Se vizitează Pura Tirta Empul, un vast complex de temple renumit pentru izvoarele cu apă sfântă, și Goa Gajah – Templul Elefanților. Oprire în Celuk, un sat popular pentru bijuteriile din aur și argint realizate manual de către localnici și vândute la prețuri de chilipir. Seara, cazare la Hotel Taksu Sanur 4* sau similar.

Ziua 7. Templul Uluwatu – Jimbaran*

Mic dejun. Excursie opțională la templul hindus Uluwatu*, renumit pentru spectacolele de dans tradițional, Kecak, organizate la apusul soarelui. Cină inclusă la o tavernă din Jimbaran*, stațiune cunoscută pentru tavernele cu pește proaspăt și fructe de mare. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 8. Estul Insulei*

Mic dejun. Excursie opțională pe coasta de est a insulei*. Se vizitează: provincia Klungkung, Templul Goa Lawah, denumit „Peștera liliecilor”, terasele de orez din Selat și Templul Besakih, cunoscut ca „Templul Mamă”. Oprire pentru cumpărături în Celuk. Seara, întoarcere la hotel.

Ziua 9. Bali

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau explorarea insulei pe cont propriu. Seara, cazare la hotel in Bali.

Ziua 10. Sanur – Denpasar – București

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

This entry was posted in Excursii cu ghid (avion/autocar), Oferte Speciale si Seniori, Revelion, Sejururi cu avionul, SINGAPORE, VACANTA 2019, VACANTA 2020, VACANTA DECEMBRIE 2019, VACANTA IANUARIE 2020, Vacante de Sarbatori and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.