SEJUR SI CIRCUIT MAROC 2020

Circuit si Sejur Marrakech si Agadirhttps://www.bingwallpaperhd.com/wp-content/uploads/2019/11/MarrakechMarket.jpg

Servicii:
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Marrakech-Bucuresti (Inclus)
- 1 bagaj de cala de 20 kg/persoana si un bagaj de mana de 10 kg/persoana (Inclus)
- Taxe de aeroport (Inclus)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului (Inclus)
- Cazare 7 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4* (Inclus)
- Asistenta turistica in limba romana (Inclus)
- Pachet 5 excursii: 179 Euro/ persoana (Optional)
- Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*: 199 Euro/ persoană (Optional)
- Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoană (Optional)
- Supliment Demipensiune: 109 euro/persoana (Optional)
- Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (5 euro/ persoana/zi) (Neinclus)

28.03.2020

599 EUR

04.04.2020

11.04.2020

640 EUR

18.04.2020 690 EUR

17, 24, 31.10.2020

07, 14.11.2020

640 EUR

590 EUR

Ziua 1. București – Marrakech

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Marrakech. Sosire și transfer la hotel.

Ziua 2. Marrakech*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se vizitează: Palatul Bahia, Mausoleul lui Saadi, Moscheea Koutoubia, medresa Ben Youssef, medina, piața tradițională Jema el-Fnaa și faimoasele bazaruri Cazare în Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 3. Marrakech – Ouzoud*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la impresionanta cascadă Ouzoud, un loc care atrage numeroși turiști în fiecare an.  Cazare în Marrakech la hotel Atlas Asni 4*, sau similar.

Ziua 4. Marrakech – Agadir

Mic dejun. Plecare spre Agadir, cea mai importantă stațiune de litoral din Maroc. Check-in la hotel și timp liber la dispoziție pentru relaxare la plajă sau la piscina hotelului. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 5. Agadir*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru a explora orașul pe cont propriu sau, opțional, tur de oraș cu ghid local*. Se vizitează: Muzeul Patrimoniului Amazigh, Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Grădinile Ohla și Parcul de Crocodili. Plimbare pe faleza principală. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 6. Agadir – Essaouira*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Essaouira, un mic oraș port fermecător situat la malul Atlanticului*. Tur de oraș care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusă în patrimoniul UNESCO, Portul și Citadela. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 7. Agadir – Massa*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu jeep 4×4 în Valea Massa și vizită la Parcul Național Ornitologic, unde pot fi observate diferite specii de păsări. Cazare în Agadir la hotel Al Moggar Garden Beach Resort 3*, sau similar.

Ziua 8. Agadir – Marrakech – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Marrakech pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinație București.

 

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicala

• Asigurare storno

• Intrări la obiectivele turistice

 

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Tur de oraș în Marrakech: 39 Euro/ persoană

• Excursie de o zi la cascada Ouzoud: 45 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Agadir: 25 Euro/ persoană

• Excursie de o zi la Essaouira: 45 Euro/ persoană

• Excursie de o zi cu Jeep-urile la Massa, cu prânz inclus:  55 Euro/ persoană

• Supliment demipensiune (7 cine): 109 Euro/ persoană

• Pachet 5 excursii:  179 Euro/ persoană

 

*Upgrade al hotelului in Agadir:

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Kenzi Europa 4*, All Inclusive: 149 Euro/ persoană

• Upgrade pentru 4 nopti la hotel Sofitel Agadir Royal Bay 5*, Mic dejun: 199 Euro/ persoană

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 20 persoane.

  • TUR DE ORAS IN MARRAKECH

Marrakech mai este numit şi Perla Sudului, deoarece e un oraş-muzeu, situat în mijlocul unei imense păduri de palmieri.

Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o construcție uimitoare și impresionantă, atât prin mărimea sa, cât și prin arhitectură

Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfârșitul secolului 19, cu intenția de a fi cea mai frumoasă construcție ridicată până în acel moment.

Medina, partea veche a orașului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome încântătoare, mâncare gătită în stradă, clădiri istorice, magazine de tot felul, o adevărată experiență pe care trebuie să o trăiești!; Medersa Ben Youssef, piața Jemaa el-Fnaa și bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

 

  • EXCURSIE LA CASCADELE OUZOUD

Situate la 175 km de Marrakech, cascadele Ouzoud au un flux impresionant de apă, care creeaza un curcubeu aproape permanent. Pe drum, veți trece prin cele mai mari plantații de măslini, caisi și smochini. Ajungând la fata locului, bucurați-vă de priveliștea uimitoare a cascadelor și de curcubeu (situat la 1060 m în Munții Atlasului).

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

 

  • TUR DE ORAS IN AGADIR

Situat in vestul tarii, la malul Oceanului Atlantic, orasul Adagir este perla turistica a Marocului. Reconstruit aproape in intregime dupa cutremurul devastator din 1960, Agadir este astazi una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul Marocului avand nu mai putin de 9 km de plaja. Agadirul zilelor noastre este un parc cu alei si palmieri, gradini si hoteluri de lux, cafenele, terase si magazine.

Turul nostru incepe cu o vizita la Muzeul Patrimoniului Amazigh care prezintă povestea Berberilor din zona Souss Massa Draa, o zonă din sudul Marocului care încorporează Agadir, Ouarzazate, Zagora, Tiznit, Sidi Ifni și alte zone din apropiere. Numeroase exponate includ bijuterii, argintărie, ceramică, covoare, unelte și unelte de uz casnic. Este un loc de top pentru a afla mai multe despre viața berberă de-a lungul vremurilor; Medina Coco Polizzi, Souk El Had, bazar renumit pentru suvenirurile sale, Grădinile Ohla și Parcul de Crocodili. Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 4 h

 

  • EXCURSIE LA ESSAOUIRA

Essaouira, un mic oraș port fermecător situat la malul Atlanticului, fascineaza prin plajele sale si experientele culinare autentice.

Vom opri cateva minute pe marginea drumului plin de copaci de argan, acolo unde vom zari de la distanta zeci de capre urcate in copacii de argan. Caprele se suie in copaci singure si sunt ,,folosite” pentru procesarea semintelor de argan. Marocanii le folosesc ca sa extraga miezul fructului de argan din coaja groasa a semintelor, pe care o digera sucul gastric al caprelor cand acestea le mananca.

Inca de la intrarea in Essaouira vom vedea falnicele ziduri albe de aparare al fortaretei Mogador. Meterezele din Essaouira sunt o parte importanta a istoriei sale, un oras de coasta marocan situat de-a lungul Oceanului Atlantic unde, in 1506, portughezii au construit primele ziduri ale orasului. Dupa constructia meterezelor a aparut si portul, cel care a detinut un rol cheie in comertul cu navele portugheze ce acostau mereu aici. Zona a fost cunoscuta sub mai multe nume : Mogador -Cetate mica si Orasul Vantului din Africa.

Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / întors, ghid însoțitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h

  • EXCURSIE LA MASSA 4×4

Incepem aceasta zi aventuroasa intr-un jeep 4×4 pornind spre Tiznit, un orasel situat in sudul Marocului renumit pentru fabricarea celor mai fine bijuterii din argint decorate cu pietre semipretioase.

In drumul spre Tiznit, vom trece prin multe sate berbere unde puteti admira traditiile marocane, rezervatia naturala Massa si cel mai mare baraj din aceasta zona.

Ultima oprire va fi pe o plaja salbatica, care se presupune ca era zona in care a fost stabilita povestea biblica” Jonah and the Whale’

This entry was posted in Arhiva, Excursii cu ghid (avion/autocar), Maroc, Oferte Speciale si Seniori, Sejururi cu avionul, SEJURURI LA PLAJA, Vacante Ieftine, Vacante Seniori and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.