Revelion 2022 Istanbul 499 Eur

Revelion 2022 Istanbul – Lionel Hotel 5* 

Pachetul include: 5 nopți de cazare în hotelul Lionel de 5 stele cu mic dejun, bilete de avion, bagaj de cală, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cină festivă.

Ziua 1. (28.12.21) Bucuresti – Istanbul

Check-in şi îmbarcare pe aeroportul din Bucureşti Otopeni cu destinația Istanbul. Tur panoramic de oraș, transfer şi cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul. 

Ziua 2. (29.12.21) Palatul Topkapi și Moscheea Albastră*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur de oraș cu vizită la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră şi Hipodrom*. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.

Ziua 3. (30.12.21) Catedrala Hagia Sofia & Bazarul Egiptean*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, tur de oraș cu vizită la Hagia Sophia şi Bazarul Egiptean*. Vizită la un atelier de covoare orientale. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.

Ziua 4. (31.01.21) Croazieră pe Bosfor *

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, plimbare cu vaporasul pe Strâmtoarea Bosfor si Cornul de Aur*. Vizita la un magazin de articole din piele si un magazine de bijuterii. Cazare la Hotel Titanic Business Golden Horn 5* din Istanbul.Petrecere de Revelion cu cina festiva si bauturi  incluse la Hotel Lionel 5* .

Ziua 5. (01.01.22) Insula Buyukada*

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, plimbare cu vaporasul pe Insula Buyukada, cea mai mare insula din arhipelagul Insulelor Printului din Marea Marmara. In perioada bizantină prinții sau alți membri ai familiilor regale erau exilați pe aceste insule. Vizitatorii pot face un tur pietonal al intregii insule, se pot bucura de arhitectura secolului al XIX-lea, o bisericuta greceasca in vardul insulei, taverne cu specific pescares si magazine de suveniruri. Cazare la Hotel Lionel 5* din Istanbul.

Ziua 6. (02.01.22) Istanbul – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Istanbul şi îmbarcare cu destinația Bucureşti Otopeni.

Lionel Hotel Istanbul 5*

Lionel Hotel Istanbul se află în cartierul Bayrampaşa din Istanbul, oferind acces cu ușurință în alte zone ale orașului, podul Cornul de Aur fiind la 3 km, iar colina Pierre Loti este la 3,2 km. Stația de metrou Sağmalcılar se află la 950 de metri. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul Lionel Istanbul oferă acces gratuit la inteenrt WiFi în toate zonele.

Toate camerele sunt decorate modern, cu mobilier elegant, minibar şi facilităţi de ceai și cafea. Unele camere includ un aparat de cafea Nespresso. Băile private au duș sau cadă, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție meniuri à la carte și tip bufet în restaurantul Dorlion. Hotelul oferă în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet cu preparate proaspete. Proprietatea are și o braserie.

După o zi plină, oaspeții se pot relaxa cu un masaj la spa. De asemenea, au la dispoziție o piscină interioară, saună, hamam şi un centru de fitness.

Plecare 28.12.2021 – 5 nopti – 499Eur/pers.

Servicii opționale neincluse în preț:

  • Vizită la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră şi Hipodrom
• Vizită la Hagia Sophia şi magazinul de covoare

  • Taxa de oras 2euro/pers.
• Plimbare cu barca pe strâmtoarea Bosfor, Bazarul Egiptean şi magazinul de bijuterii şi articole din piele
• Pachet Premium (3 excursii optionale din zilele 2, 3 & 4, intrările la obiectivele turistice din program, ghid autorizat, croaziera pe Bosfor, 3 pranzuri, taxa de oras aprox 2euro/pers.): 139 Euro/ persoană

This entry was posted in Istanbul, Revelion, Sejururi cu avionul, Turcia, VACANTA 2021, VACANTA DECEMBRIE 2021, VACANTA IANUARIE 2022, Vacante de Sarbatori and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.