1365 Eur/ total THAILANDA martie 2016, excursii si plaja la Oceanul Indian

THAILANDA – sejur la Oceanul Indian si excursii cu ghid (in pret)

zbor din Bucuresti

1640 Eur/ total,   22 februarie 2016, programul de mai jos

1365 Eur/ total, program nou Bangkok -Pattaya – martie 2016, cu ghid roman

INTERTURISM PATTAYA

Va recomandam un pachet complet THAILANDA care in tariful de 1640 Eur include si zborul din Bucuresti si excursii cu ghid si autocar in Bangkok si  sejur in Pattaya cu posibilitate de a face plaja si baie in Oceanul Indian timp de 10 zile. 13 nopti de cazare, demipensiune, pranz in excursiile incluse in pret

 

 

PRETUL INCLUDE :

 • servicii ghid roman si ghid thailandez ;
 • bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok – Istanbul – Bucuresti;
 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
 • 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****;
 •  biletele de intrare la obiectivele turistice.
 • 16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7
 • taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice

INTERTURISM PAGODA BANGKOK

 

ZIUA 1 Duminica, ora 5 – intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Air France pentru destinatia Paris. Ora 7.05-decolare. Sosire in Paris la ora 9.15. Ora 14-decolare din Paris.
ZIUA 2.Sosire in Bangkok laora 7.05. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo.Cazare in Bangkok.
ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia.                                                                            Cazare in Bangkok.
ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional“Erotic Show”sau shopping.                     Cazare in Bangkok.
ZIUA 5 (mic dejun).Timp liber – shopping.                                                                                               Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (intre orele 8 – 14) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Pana la Pattaya se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili).
Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta.                                            Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 8 (mic dejun). Excursie de ½ zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti.                      Cina si cazare in Pattaya.
ZILELE 9 – 13 (mic dejun).                                                                                                              Cina si cazare in Pattaya.
Timp liber – plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez.

Optional (150 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 €-daca se achita in excursie),

                         excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 9si ghid local) de 2 zile

                    (10 si 11) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 20 usd- biletul

care se plateste la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume).

Obs. – pretul de mai sus nu include viza de Cambodgia (aprox. 30 usd – se obtine la frontiera) si viza de reintrare in Thailanda;

        – contravaloarea cazarii (ziua 10) din Pattaya nu se restituie.
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                      Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 15 – Duminica,mic dejun la pachet.Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. Ora 10.10-decolare din Bangkok. Sosire in Paris la ora 17.05. Decolare spre Bucuresti la ora 19.10, sosire pe Otopeni, ora 23.
Pret : 1100 + 540 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru (540 = 165+375):

a)       16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7, in total 165 €;

b)        taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total 375 €.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                                                                          Supliment single 350 €.

La inscriere se achitaminim 500 є.                                                                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.


PRETUL INCLUDE :

 • servicii ghid roman si ghid thailandez ;
 • bilet avion Bucuresti – Istanbul – Bangkok – Istanbul – Bucuresti;
 • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
 • 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****;
 •  biletele de intrare la obiectivele turistice.

 

Obs. – viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).

Eventuale hoteluri:Bangkok – Hotel Prince Palace 4**** - www.princepalace.co.thPattaya – Hotel  The Seasons Pattaya  3*** www.theseasons-hotels.com/pattaya/main.php?ln=overview&lang=EN

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

INTERTURISM THAILANDA

This entry was posted in All Inclusive, Arhiva, Cazari +/- Avion, Circuite, Circuite cu avionul, Excursii cu avion si ghid, Excursii cu ghid (circuite cu avion sau autocar), Iarna în țări calde, Sejururi cu avionul, THAILANDA, Thailanda, Thailanda cu avion, Ultimele locuri, Vacante Exotice and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.